03 maj 2009

Besøg på en søndag

I dag får vi besøg her på adressen.

Rasmus kommer, og det gør mine forældre også. Han ringede sent i aftes og da jeg forklarede ham problemet med at komme op til ham, kunne han godt forstå at jeg tøvede. I stedet foreslog han, at komme her forbi et par timer.

Det vil vi jo supergerne have, og det bliver løst og kan lade sig gøre, fordi der ikke er fastlagt planer for hjemkomstens tidspunkt. Han bliver sat af her, og senere kører jeg ham hjem. Dvs.. næsten hjem. Han bliver sat af på Gl. Kongevej, og går så de sidste ti meter hen til hoveddøren.

Det er noget værre noget, men sådan må det nu engang være. Jeg kan allerede nu komme på 1000 problemer i det her arrangement, men Rasmus vil så gerne forbi i dag, og han virker selv til at være rimeligt kølig omkring konsekvenserne. Skulle der komme nogen altså.

Så jeg har lynarrangeret at mine forældre lige kigger forbi også. De har nemlig haft fat i vores gamle morfar. Han er omkring de 98 og har virkelig savnet Rasmus, som vi jo alle har. Da han hørte om den nyeste udvikling, strøg han på sin cykel!!! JA , han cykler sgu endnu :-), ned i den nærmeste bank og fik fat i lidt kontanter til knægten som han kalder ham. De har plaget ham meget at Rasmus ingen gaver har kunnet modtage de seneste år.

Nu er planen så at der ligger en kuvert her hos os. Når han får brug for lidt lommepenge, kan jeg stikke ham lidt. Det kan heller ikke her, nytte noget at give ham kuverten med hjem, for hvordan skal han forklare dens eksistens?? SUK det er bøvlet altså.


Jeg tror jeg vil hækle lidt nu, prøve ikke at blive for stresset af det her, og så vil jeg lige bage lidt. Det er jeg sikker på at han vil syntes om. Han har ikke smagt mors mad i alt for lang tid.


Der er udsigt til gråvejr, men ikke i Vanløse..

10 kommentarer:

 1. Det gør mig ondt at det skal være så besværligt og hemmeligt... Men håber I får nogle dejlige timer sammen :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejlig læsning at Rasmus atter kommer forbi. Det gør godt i et moderhjerte. At det så er temmelig besværligt bliver helt sikker opvejet at alt den glæde I alle får ved atter at kunne være sammen.

  Rigtig god solskinssøndag til jer alle. :-)

  SvarSlet
 3. Ønsker dig og dine en vidunderlig søndag. Vid, at alt er som det skal være - altid!!!

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 4. Som ny på siden er jeg ikke helt med, men jeg kan sagtens fornemme, at Rasmus besøg er af stor vigtighed. Håber I får nogle dejlige timer sammen.

  God søndag.

  SvarSlet
 5. Hej Losarinas mor. Ja, ideelt er det altså ikke, men ok.. :-)

  Tak skal du have for din søde kommentar.

  SvarSlet
 6. Hej Catarina.

  Tusind tak for din søde hilsen. Det varmer også mig. ;-)

  Rigtig god søndag til dig og dine

  SvarSlet
 7. Hej Jeanette Mariae.

  Det vil jeg tænke på. OG tusind tak og i lige måde.

  Mange knus fra Henriette

  SvarSlet
 8. Hej Hjerteveninde.

  Velkommen her hos mig, og hvor dejligt at du kiggede forbi. :-)

  Ja Rasmus er en gangske særlig historie. MEn mange mange tak for dine gode ønsker for os, det glæder mig meget.

  Og god søndag til dig også :-)

  SvarSlet
 9. Wow! I can't believe you can knit in that wavy shape. Amazing! And I love how colourful it is. :-)

  SvarSlet
 10. Hey Sandra. It's crotcheting my dear. HIHI, BUT even so i've only just learned how to do it, and i'm still very clumsy. I take this peace as a rehearsal to the real thing. My next blanket is going to be much less coulorfull. More green and blueish.

  I thank you for your comment. I'm amased that you bother to do it, because most of what i write about, you haven't got at chance to understand.. :-)

  Have a nice monday Pebberberrygirl

  SvarSlet