15 maj 2009

Nyklippet

Rasmus har været til frisør i dag.


Jeg fik Bart Simpson retur!! :-)


Vi har holdt familiemøde til aften. Da maden var indtaget, blev listen taget frem og jeg syntes det blev modtaget sån ok.
Kun een gang blev de alle til forstenede menneskelign børn. He he Det var da vi forklarede , at overholder de ikke husreglerne for køkken og stue , så er det slut med at adgangen til køkkenskabe og mad i tide og utide. De døde lige og Theis erklærede, at det ville aldrig fungere. Jeg kunne så bare svare, at JO det kan det, for der findes jo låse...

Alt i alt fik vi fordelt opgaverne. Det er egenligt kun vores store søn af huset der er mest vrangvillig, men det er helt i tråd med hans generelle attitude lige for tiden.

Nu har vi smidt en koncert på tv'et. Kæresten har jo souround sound , og det lyder helt vildt virkeligt. Det er blevet til Nickelback, for de er bare supergode. Lidt godt i kop og glas og på bord til at hygge med, og vi er klar til fredag aften.


Bror og søster ;-)

Tøserne danser

Så det gør mor og far da også.. hihi ( med lukkede øjne! hmm )Theis er for længst daffet af, hans kammerater dyttede efter ham, så nu er det tid til knallert.Gad vide om man kan hækle i takt til en rockkoncert???


8 kommentarer:

 1. Ha ha, I er sgu herlige :-D

  Jeg får det SÅ godt i min mave af at se Rasmus være i selskab med Jer!

  SvarSlet
 2. Hver ser det bare super hyggeligt ud.

  Rigtig god weekend til Jer alle også knallertlisten ;-)

  SvarSlet
 3. Fredags fest ! Herligt :-)

  SvarSlet
 4. Tak Anita, jo jo ind i mellem kan vi skam godt feste selv. :-)

  Jeg har det også selv så godt i maven. Det er fedt.

  SvarSlet
 5. Jeanette Mariae Det var det nemlig også .

  Og det samme til jer på engen. :-)

  SvarSlet
 6. Hej Losarinas mor.

  Ja det skete bare, og det er tit det sjoveste ik..

  :-)

  SvarSlet
 7. Ja hvor ser det hyggeligt ud! Det var morsomt at R kom hjem som "Bart Simpson", for han er da en kvik ung mand, så det var ikke det værste, man kunne komme hjem som :-)
  Jeg kunne ikke lade være med at kigge lidt på baggrunden af billederne og jeg synes I har fået en hyggelig stue ud af det. Bare det var mig :-)

  SvarSlet
 8. Hej Dax2.

  Ja her er blevet helt hyggeligt nu. Tak for det. :-)

  SvarSlet