15 maj 2009

Lidt luksus

Jeg har givet mig selv en lille luksusgave i dag.

I Brugsen havde de øko jordbær fra en eller anden særlig lille landmand, der passer og plejer hvert eneste bær PERSONLIGT.. De er ret så betalt må jeg sige, men øj øj hvor de smager og dufter.


Jeg har ikke været så energisk den seneste tid, overfor mig selv. Jeg holder ellers af at pleje mig selv lidt godt, både fordi jeg har tiden til det, men også fordi jeg hele livet har haft eksem og vildt tør hud. Det kræver grundig pasning, med en god fedtet creme og den mest effektive fås på Apoteket og hedder Arciv. De senere år har jeg langsomt fået bedre hud og mindre eksem, så jeg har nydt at have blød hud. Det har bare været en prioritet hos mig. Blød hud og bløde hønder og fødder er et must. Hænderne er præget af års hård behandling med cortison og tjære, så de er ikke så pæne mere.

Mit hår får en klipning engang i mellem, men ellers er jeg ikke så optaget af frisørbesøg, til gengæld har jeg i flere år givet mig selv lov til at få ordnet negle. Jeg elsker mine lange pæne negle, for det har jeg slet ikke fra naturens hånd. De er porøse, skøre og tynde og bløde.

I dag har jeg været nede hos min negledame, for at få dem ordnet igen. Det er noget jeg gør med 4-5 ugers intervaller. Det koster mig mindre end så meget andet skønhedsfidus jeg kunne falde for og de er super. De knækker aldrig, de kam tåle ALT, de er også økologiske, forstået på den måde, at det er mine egne negle der bliver passet og plejet og belagt med lag af gele.
Ingen kunstige plastiktipper, der bliver limet på med kemi og stærke sager. Ingen daglig pasning.

Jeg har gjort det i årevis, kun afbrudt at de år jeg var mest syg. I dag er det bare en del af mig jeg slet ikke tænker over, de er der bare... Og så alligevel. Jeg er bevidst om, at jeg altid har en pæn hånd at stikke frem og om at de altid ser velplejede ud. Det giver mig en god fornemmelse. Der er jo altid et eller andet man gerne ville have var anderledes, men det her noget der ikke kræver noget og næsten intet koster. Faktisk kun 320 kr.


Min lille luksus til mig selv..

11 kommentarer:

 1. Hej Henriette!
  Øko jordbær hvor lyder det godt, nyd dem og weekenden i sommerhuset. Her går det løs om et øjeblik, imorgen er dagen hvor jeg skal holde marked. I løbet af de næste timer sker der en masse.
  Mange hilsner Margith

  SvarSlet
 2. det lyder som et billigt sted du får lavet negle. Min negle flækker bare jeg kigger på dem næsten - så jeg fik lavet negle i en periode. Men det kostede hurtigt 700-900 kr - der skulle olie til som også var ret dyrt. så det holdt kun i 3 mdr. og mine egne negle var SÅ ødelagte da jeg fik neglene af. Det gør jeg aldrig igen på den måde. Det lyder mere skånsomt at det er dine egne negle der bliver passet og plejet godt. Rigtig god week-end og nøj hvor ser de jordbær lækre ud!

  SvarSlet
 3. Buuuh Huuuhhh, jeg er så ærgelig over at jeg ikke kan komme og kigge på markedet. Jeg ønsker dig alt muligt sjov og held og munter samtale og et rigtigt godt salg.

  Knus og mange hilsener
  Henriette

  SvarSlet
 4. De ser da godt nok vidunderlige ud - deler du ud af dem (fnis...). Og det der med at passe på sig selv og sine negle, er da en super ide.

  Lars har faktisk foræret mig en time hos sådan en negledame i Ballerup Centret, men jeg har ikke fået bestilt tiden endnu. Så det må jeg da hellere få gjort.

  God weekend ;-)

  SvarSlet
 5. Hej Anette. Ja jeg ved at mange har oplevet det du beskriver og det skyldes blandt andet at neglene får en utrolig hård behandling med filen. Deres øverste lag fjerne for at få den kunstige negl til at sidde fast og det smadrer dem totalt.

  Jeg ønsker også dig en skøn weekend og ja.. de smagte bare så yummi ;-)

  SvarSlet
 6. Hej Jeanette Mariae.

  Ja ikke fordi du skal føle dig presset, men HVIS du skulle få lyst til sådan nogle som mine så skulle du besøge min. Vanløse er ikke langt fra Vanløse. :-) Hun er så super, og et menneske med et meget stort hjerte.

  Nå ,det var lige en tanke der fløj ud.
  Under alle omstændigheder, så nyd det når du får dem lavet, det er ren forkælelse.

  God weekend tilbage :)

  SvarSlet
 7. Hov... Vanløse er IKKE LANGT FRA Ballerup selvfølgelig. Ups

  SvarSlet
 8. Det er godt at du er bevidst om at være god ved dig selv ! Det er vi mange der kunne lære noget af :-)

  SvarSlet
 9. Det er dejligt, at du gør noget godt for dig selv! Når jeg har nurset mig selv har det været med zoneterapi - det er som at være i himlen bagefter :-)
  Ha' en god aften, klem!

  SvarSlet
 10. Zoneterapi er søreme også ren selvforkælelse. Desuden renser det jo kroppen også.

  Tak og i lige meget måde :0)

  SvarSlet
 11. Uhmm øko jordbær er bare vildt gode :0)

  SvarSlet