06 maj 2009

Jeg syntes mit liv ligner det her lidt..

På fredag er det kærestens fødselsdag og vi har ikke rigtigt overblikket over hvad vi egentlig orker,men da det jo også er en helligdag OG en fredag, bør vi næsten udnytte muligheden for lidt fejring, men gud hvor jeg ikke gider for at være helt ærlig. Bare tanken om lagkage og hjemmebagte boller og flag og hurra og gæster ell fredagskoncert i tivoli er bare mere end jeg kan rumme.

På lørdag er der en ekstra arbejdsdag til ham, og jeg håber at han bliver helt fit for fight igen inden da, han skranter jo lidt lige for tiden, for ellers er der vist grund til ekstra citroner i vandet herhjemme. Søndag skal vi nemlig til konformation, og i den anledning har vi lige måttet anmelde at vi nu bliver seks i stedet for fem gæster. OBS til mig selv: HUSK gave..

Pyhh jeg tror jeg må have en slapper. Jeg er slet slet ikke gearet til sådan et tempo, og jeg begynder at miste overblikket lidt.

I sidste uge lovede vi, at få orden på visse praktisk ting omkring kommune og socialrådgivere, til både Josefine og Mira. Det var i forbindelse med det møde vi havde omkring Miras Aspergerdiagnose og vores families generelle trivsel. Desværre kan jeg i dag, slet ikke huske hvad der blev talt om, og jeg må derfor ringe til Bispebjerg for at få et referat, helst på skrift, det gør det nemmere for mig. Jeg har pga alt det med Rasmus slet ikke fået det ordnet endnu.

Adresseændring, børnebidrag og penge, flytning, indkøb, tandlægebesøg opringninger til hid og did.. alt det må simpelthen vente for lige nu er jeg overvældet bare ved tanken om at skulle i bad og have tøj på.

Når jeg er nået dertil, er det tid til at standse vognen. Ellers knækker filmen, og jeg tror ikke lige det ville være så heldigt alt taget i betragtning. :-)


10 kommentarer:

 1. Hvorfor kommer sådan ting altid i klumper?

  Lidt mere spredt og det ville være mere overskueligt! Men vi kan desværre ikke selv bestemme.

  God dag :0)

  SvarSlet
 2. Hej Kari, nej det er jo netop det der gør livet ufoudsigeligt. Lidt upraktisk til tider, men også spændende og lettere stressende. :-)

  Vi tager det som det kommer, eller der er ihvertfald hvad kæresten er ved at lære mig. Han er SÅ god til det med at bare tage det een ting ad gangen.

  Tak for dit kig indenfor og god dag til også :-)

  SvarSlet
 3. Du har da også meget om ørerne pt. En ting af gangen - en dag af gangen så går det hele nok lidt lettere - det er jeg enig med din kæreste i. God onsdag.

  SvarSlet
 4. Jeg tror også på, at én ting af gangen er det, der må til. Der sker så utroligt meget i dit live lige nu. Men hovedsagen er, at Rasmus er kommet ind i dit liv igen - det er en stor glæde.

  Ha' en dejlig aften, klem :-)

  SvarSlet
 5. Som de andre også diger - så må du tage en ting ad gangen og husk at passe på dig selv, for ellers kan du ikke være der for Rasmus.

  Ha' en dejlig aften og husk det nu - pas på dig.

  Mange varme tanker til dig Henriette. :-)

  SvarSlet
 6. Hej Anette. Tak for kommentaren og det er jo så rigtigt. Jeg er heldigvis blevet godt til at mærke når der er lidt for meget fart på. :-)

  Rigtig god aften til dig... og mand og hund

  SvarSlet
 7. Heldigvis er jeg jo heller ikke alene længere. Jeg har en god og fornuftig kæreste som støtter mig hele vejen i, at Rasmus bare skal være her uden diskussion. :-)

  Madame det er jo en ønskesituation. Rigtig dejlig aften til dig Monsiur og kattene også :-)

  SvarSlet
 8. Catarina havde jeg stået alene med det hele var jeg ok klasket endnu mere sammen, men som sagt så er jeg bestemt ikke alene og kæresten er en kæmpe støtte. :-)

  Tusind tak for dine tanker og mange varme knus til dig og også god aften.

  SvarSlet
 9. Nej hvor jeg kender det - nøjes med de vigtigste ting. Vær parat til at tage imod Rasmus - det andet går af sig selv. God mad og kram til fødselaren kan sikkert ordnes! klem til dig.

  SvarSlet
 10. Hej Dax2 Du har så evigt ret og ellers må han da lave maden selv hihi Knusene skal jeg gerne dele rigeligt ud af. :-)

  Mange klem tilbage til dig på landet

  SvarSlet