06 maj 2009

Gaver til mig.. JuhuuJeg har fået gaver idag.Den første pakke fra posten indeholdt den sødeste lille blomst. Det er et stykke af en, som
Emilies mor viste på sin side. Jeg er helt betaget af farverne og den lille blonde bladene har. Hun har ganske uselvisk sendt mig den og jeg er bare så glad. Iøvrigt har min fantasi slet slet ikke forestillet sig, at man kunne sende en frisk plante. Mange tanker har jeg gjort mig, om hvordan den mon var pakket ind. Måske jeg havde misforstået, og der ville komme nogle frø jeg selv skulle så?? Men løsningen er jo genial. Den er forsigtigt lagt med lidt rod og jord i en plastikpose, og i endnu en pose. Lukket godt til og sendt i en lille papkasse foret med skumgummi. Det ville jeg altså aldrig have tænkt på at man kunne løse på den måde.

TUSIND tak Margith du er da en perle.


Den næste indeholdt mine længe ønskede Knit Picks strikke og hæklepinde fra
Sommerfuglen.

Jeg bestilte dem i sidste uge og der røg altså også lige lidt ekstra garn med i pakken. Jeg håber det bliver til et lille halstørklæde af en art. Det er bomuld og det er super blødt. UPSS siger jeg til kæresten. "Det var slet ikke noget jeg kunne gøre for. Det må da bestemt være noget de har pakket forkert, men det kan jo ikke betale sig at returnere det, pyt da med det..." :)

Sidste pakke er fra Gyldendals Bogklub. De har sendt mig månedens bog og den er ventet med spænding. Jo Nesbø skriver helt utroligt godt og de andre han har skrevet er læst med speedfart. Jeg glæder mig meget til at tage den i hænderne, men det bliver ikke lige nu. Jeg er mere til håndarbejde for tiden, og jeg samler generelt mange bøger sammen om sommeren, og når efteråret så begynder har jeg et lille lager af gode ting, der venter mig og de lange mørke aftener. Eneste undtagelse er når vi er i sommerhus. Sådan et sted hører det sig til at slænge sig udenfor med bogstaver og ord.


I morgen er en stor dag, jeg skal have masser af energi, for jeg ved at Rasmus har meget på hjerte. Han ringer til mig hver dag nu, og også i dag. Mange spåørgsmål presser sig på og han må vide her lige nu på minutten om dette og hint kan lade sig gøre.

" Mor nu hvor det er dig der bestemme og ikke far, for det er det vel IK??, kunne jeg så måske få lov til at gå til fitness?? Det måtte jeg ikke for far."

" Ikke for at være krævende eller noget, men må jeg få lov at tilslutte min PS3'er til jeres tv?"

" Må jeg gerne få lov at holde mit sygesikringsbevis selv, i min egen pung??? Det måtte jeg nemlig ikke for far, og nu har han fået stjålet sin pung så jeg slet ikke har noget" ..

" Tror du måske at jeg kunne få lov til at få broccoli igen?? Det har jeg ikke smagt siden du flyttede og jeg elsker det? "

Sådan regner det ned med spørgsmål af enhver art, og jeg kan bare konstatere at alene på hans stemme kan jeg høre, at han er så glad så glad og, at han glæder sig enormt til i morgen.Livet og lykken er i min favør lige nu og selvom jeg er dødtræt er jeg slet ikke trist og øv. Jeg ser frem til nogle sjove/gode/skønne og herlige oplevelser sammen OS ALLE SAMMEN , som familie.

16 kommentarer:

 1. Henriette, jeg har ikke kommenteret på Rasmus-sagen indtil nu, for jeg har kunnet mærke en voldsom ukonstruktiv vrede rettet imod hans far, som jeg jo slet ikke kender, og den kan ingen af os bruge til noget som helst. Derfor har jeg valgt at tie stille - til nu.

  Jeg er SÅ lykkelig på Jeres vegne, nu, hvor Rasmus kan være hos Jer. Han lyder til at være en superdejlig dreng og hvor har jeg bare den største lyst til at kramme og knuge ham alt hvad jeg kan, men det ved jeg, du vil gøre, som hans trygge, dejlige mor.

  Gud, hvor er det godt, han har Jer og først og fremmest dig!

  Jeg ønsker Jer alt det bedste og meget mere til i fremtiden med hinanden :-)

  SvarSlet
 2. Du har så meget fortjent alle disse gaver :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog nogle skønne pakker du har fået i dag. Jeg kan godt forstå han glæder sig. Pøj pøj med det hele i morgen ;) Knus

  SvarSlet
 4. Hvor herligt med pakker - og skønt indhold.
  Hvor det glæder mig at du har så dejlig kontakt til Rasmus nu :-)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle dejlige gaver du modtager. Hvad man ønsker, skal man få - det er mit motto ;-)

  SvarSlet
 6. Wee, hvor er det bare fedt at Rasmus kommer til at bo hos dig. Han er godt nok blevet holdt i kort snor på mange forskellige måder af sin far. Så må du hjælpe ham med vægten, en dreng der ligefrem beder om fitness og broccoli - det er ikke motivation han mangler :-)

  Men kære Henriette - pas nu på ikke at strække dig selv for tyndt. Husk at få hvilet krop og sjæl ind i mellem. Varm te, dybe indåndinger og husk at mærke jordforbindelsen :-) Det er jeg ikke selv alt for god til i tiden, men det er altså vigtigt.

  Mange knus
  Malou

  SvarSlet
 7. Hej Anita.
  Åh det er så pænt af dig at skrive. Og tak for din ærlighed :-) Jeg kan sagtens forstå hvad det er du mener med den ukonstrutive vrede. Man bliver sgu vred.

  Han er nemlig en sød og kærlig dreng. Min datter ligeså, men hvor hun ligesom har vendt alt indad, mærker jeg tydeligt at Rasmus er mere følsom udadtil også.

  Du kan tro han bliver krammet. :-)

  Tusind mange tak for dine gode ønsker det varmer mig så meget.

  Tag du Kevin og kram ham en ekstra gang, vore børn kan ikke få for mange af dem..

  KH Henriette

  SvarSlet
 8. Losarinas mor..

  Ja det syntes jeg faktisk også hihi

  Knus herfra og tak

  SvarSlet
 9. Og til dig Anette også mange tak. :-)

  SvarSlet
 10. Margrethe, jeg er så glad for min lille blomst og også det andet selvfølgelig :-)

  SvarSlet
 11. Jeanette Mariae. Et rigtigt godt motto :)

  SvarSlet
 12. Hej Malou. Nej han vil jo gerne selv, og jeg husker jo alt for godt hvor meget det har tynget ham, at han ikke er så let som andre børn.

  Vi skal nok finde en løsning på det han og jeg. :-)

  Og så skal jeg helt sikkert passe på mig selv. Det gør jeg nok først rigtigt i næste uge. Så er der ikke flere store ting jeg skal ud i. Så vidt jeg ved... Hmm

  Det er svært at huske at stoppe op, og jeg ved at det skal du også selv øve dig på :)

  Mange mange tak for din hilsen. Dejligt at du har haft overskud til lige at droppe forbi mig her. Der takker jeg så meget for.

  Pas du nu også på dig selv ik..

  Knus Henriette

  SvarSlet
 13. Hvor dejligt men nøj hvor har jeg svært ved at følge med her inde :-)

  SvarSlet
 14. Hej Lis... Ærligt talt du. DET har jeg næsten også selv. PYHHH

  MEN heldigvis er min tilværelse normalt meget mere langsom. Elllers kan jeg slet ikke fungere.

  :-)

  SvarSlet
 15. Sikke dejlige gaver der regner ned over dig - det glæder mig så meget med din søn.
  Pas godt på dig selv.

  Varme klem!

  SvarSlet
 16. Der er ikke noget bedre end at få ting med posten - når det altså er behagelige ting :0)

  Når jeg nogle gange har shoppet på nettet - og så får det hjem med posten - ja så føler jeg helt at jeg har fødselsdag - især hvis det er pakket lækkert ind :0)

  SvarSlet