08 maj 2009

Lakridsen


Åhh min lille lakrids er slet ikke vel.

Vi har afleveret den hos Gitte, og hun kunne med det samme se, at den ikke var i trivsel. Pjusket, tynd og lille og nervøs var den. Jeg er så glad for at jeg tog beslutningen og fik den tjekket.

Nu er den i restitution i Lyngby, og enden på historien er, at den nok ikke kommer herhjem igen. Det er ikke ofte, men det sker, at et marsvin bare ikke har det godt med sin roommate.
Min lille hårbold, var tydeligt mærket helt bogstaveligt at sit ophold med storebror. Rifter har den fået og dens pels er helt forkert, fordi hun kunne se at den er blevet nappet i. Desuden er der jo det, at den heller ikke er vokset godt nok. Hun kunne fortælle, at den garanteret er alt for kuet af vores lille kenguruklovnemarsvin. Munter og sjov er den jo, og vi er helt betaget af alle dens numre, men det går jo ikke at den i den grad er efter sin bror.

Vi har nu besluttet i fællesskab at Rasmus skal have en helt anden. Der er et par uger til at hun igen har hanner i den rette størrelse og vi håber at der er en, der er mere på linie i temperement og som bedre kan hævde sig. Han har allerede kig på en og oddsne er, at den kommer til at hedde chokofanten, fordi den ligner sådan en i farverne.

Der er et hav at vælge i mellem, og det er super svært ikke at ville have dem alle. Der er mange foskelllige smukke farver og arter, men det er nu bedst at det er to der kan enes, så en noget roligere teddy bliver det ikke.

Jeg ved at den får det rigtig godt hos sin første mor, men jeg er trist over at den ikke havde det godt her hos os. ÆV


10 kommentarer:

 1. Øv hvor var det da en skam at de ikke lige kunne finde ud af det sammen de to marsvin. Men det er jo som hos mennesker ikke alle passe sammen og så må man finde en anden ledsager.
  Jeg er sikker på at den får det godt hos dens første mor
  Nu håber jeg at min kommentar når dig,. for hold op hvor jeg prøver :)

  Knus og god aften

  SvarSlet
 2. Jubii det ser ud som om det endelig lykkes mig at kommentere hos dig ... sådan

  SvarSlet
 3. Før vi fik disse 2 nye nuttede kaniner , havde vi 2 søstre , der altid var efter hinanden- det er ikke rart..Så trods det er lidt trist, så er det jo godt nok. Og en lille fyr , som Chokofant - kan da næsten kun være godt :-)

  SvarSlet
 4. Åh det var rigtig synd, men godt at du gjorde noget ved det! Jeg har været ude for det samme med to dværghamstere - de kunne simpelthen ikke sammen.
  Varme klem og ha' en dejlig lørdag :-)

  SvarSlet
 5. Huffameg.... triste saker.
  Blir godt for dem begge å skilles, tror jeg.
  Har hatt kaniner. Da har vi hatt lignende problemstillinger. Ikke så lett alltid.

  Ha en fin-fin weekend.
  Kathrin.

  SvarSlet
 6. Hej Penille og hi, ja nu ser det da ud til at virke. Det er jeg nu glad for, det er lidt hyggeligt at du kigger forbi. :-)

  Jeg ved at den nok skal få det godt igen. Heldigvis

  Kan du have en god lørdag i storm og blæst.. :)

  SvarSlet
 7. Hej Losarinas mor. Ja, jeg ved godt at man kan komme ud for at det bare ikke går, men så er det jo fint at vi kan få en anden i stedet.

  Og rigtig god lørdag til dig. :-)

  SvarSlet
 8. Godmorgen Madame. Det er jo ligesom med mennesker.. De kan heller ikke altid sammen. Hmm
  Du ønskes en dejlig weekend med alle dyrene inde og ude. :0)

  SvarSlet
 9. Godmorgen dans på roser.

  Ja det er lidt synd at det ikke gik, men nu glæder vi os bare til at få en anden. OG håber at den nye passer bedre i familien her. :-)

  God weekend til dig i Norge

  SvarSlet
 10. Øv at det gik sådan - men godt at I får en ny til den anden senere :0)

  SvarSlet