07 maj 2009

Rasmus is in the building :-)


Rasmus er landet.

Det var en underlig fornemmelse at stå der, foran den bygning der har været mit hjem igennem 11 år, uden at skulle ind ad døren. Rasmus havde selv slæbt alt sit habengut ned fra 3. sal. Ikke at det var meget, men alligevel. Ikeapapirspsoer fyldte med jumbo- og mangabøger. Spil og film og en PS3, den havde han fået lov til at få med. Sit pas havde han bogstaveligt talt fået smidt lige i hovedet, så det havde han også på sig. Ellers var der lidt tøj og en cykelhjelm, en ny dyne famor havde givet ham og noget sengetøj.

Det hele i eet læs i kærstens bil, og så vinkede han farvel til farmor der stod oppe i vinduet og vinkede til ham. Ingen tvivl om at hun har det rigtigt skidt lige nu. Hun frygter jo at det nu er hendes tur, til ikke at kunne se sine børnebørn, men sådan bliver det ikke. I øvrigt er det jo ikke op til os. Hendes søn, børnenes far... har jo indtil nu nægtet hende at se Josefine, ikke at give hende gaver til jul og fødselsdag, så vi må se hvad der sker fremover på den front.

NU er han så her. Der gik ikke længe før den elskede PS3'er var sat til tv'et og ungerne var plantet i sofaen. Resten af dagen er gået fint. Der er blevet taget godt imod ham, cyklen er blevet sat i kælderen og vi har lige spist nu.
Jeg har erklæret mig selv for off limits, ikke flere spørgsmål og underlige blandede samtaler på kryds og tværs af fire stemmer, nu vil jeg hækle og se Sagen genåbnet.

Det virker til at de er indforstået med det, og de har nu bænket sig ved spisebordet for at spille kort sammen.

Det er temmelig surrealistisk, jeg har nu fire børn og en kæmpe familie :-)

18 kommentarer:

 1. Dejligt at han er kommet godt hjem til jer :0)

  - - -

  Tror vi to har samme tv smag Henriette. Du kan jo lide Barnaby - og nu skriver du, at du skal se Sagen genåbnet. Den serie er jeg også glad for.
  - Ser du så også Lewis ( efterfølger serien til Morse ) ??

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt at sønnen er hjemme hos sin mor :-)

  SvarSlet
 3. Skønt at høre Rasmus er "landet" - rigtig god week-end til jer :)

  SvarSlet
 4. Hej søde telefonstemme. Tak for snakken til aften.Vi er nogle stykker der skal kæmpe hele tiden åbenbart.Men det vi ikke dør af, det bliver vi stærkere af. Og se dig selv som stærk, stærk fordi du vil være optimist, stærk fordi du skriver dig blog, stærk fordi du har en familie til at støtte dig, og som du kan støtte, stærk -fordi du ikke er alene! Sammen kan man ALT. Tak for fortroligheden,det var utroligt rart for mig, at det er samme bølger der mødes forskellige steder. Og mht. til de små marsvin, der jo faktisk alle sammen er født hos os, så skal jeg gøre alt jeg kan, for at vi får et stærkt dyr til en stærk kvinde.... Tillykke med familieudvidelsen, dejligt at I nu må være fuldkomne...Knus, kram og mange tanker /(Marsvin)Gitte

  SvarSlet
 5. Hihi Trine. Det kan du lige bande på at jeg gør. Elsker de der engelske serier. Er også til Frost. Han er så morsom og gør som det passer ham.
  Lewis bliver jeg helt varm over fordi musikken og stemningen er så MORSE, og alligvel har de fundet en helt egen stil. Men det er jo også det samme team fra Morse, der er gået sammen igen. Har set på nettet at de allerede er igang med 3. sæson, så der kommer heldigvis mange flere afsnit. :-)

  Lykken er.. at slappe til en serie

  SvarSlet
 6. Mange tak Famhansen. :-) Sådan har vi det også her.

  God bededagsferie til jer.

  SvarSlet
 7. Hej Anette. Mange tak og i lige måde. Nyd turene med Kenzo i de næste tre fridage.

  Knus herfra Vanløse

  SvarSlet
 8. Hej søde Gitte. Jeg nød bestemt også den samtale. :-) Jeg er sikker på at vi nok skal få et godt marsvin i sidste ende. Håber dog at lakridsen kan fungere her hos os efter lidt rekreation hos dig og dine drenge. Ungerne glæder sig til at besøge jer i morgen. Vi ses.

  Og tak for den søde kommentar. :-)

  Knus Henriette

  SvarSlet
 9. Jeg er fyldt med glade mavebobler over dit indlæg. Rasmus er nu i sikker havn og du har din søn lige ved siden af. Dejligt.

  Jeg er sikker påp at I alle sover rigtigt godt og længe. :-)

  Klem herfra. :-)

  SvarSlet
 10. Hvor er det dejligt at læse dit indlæg :-) Hav en dejlig aften med alle dine børn og kæresten

  SvarSlet
 11. *Squeal!* Yay for Ramsus coming back to you- where he belongs. May there be more happiness and joy to come.

  SvarSlet
 12. Godmorgen Catarina. Ja han er og jeg skal lover for at han har fået nogle at snakke med. hihi Han har pludret som en gal. Det er jo bare dejligt.

  God bededag til dig. Knus fra Vanløse :-)

  SvarSlet
 13. Margrethe også godmorgen til dig.

  Tusind tak og rigtig god bededag til dig og familie. :-)

  SvarSlet
 14. Hello Sandra :-):-)

  Rasmus was thrown out of his dads place the other day, and is now livivng with us permanently. We picked up his belongings and now we have four teenagers in the house.... I love all the kids and its great that we are all together, but my god it's crowded here now. :-)

  Thank you so much for your happy comment.

  SvarSlet
 15. He he - vi er også store fans af FROST herhjemme , han er bare unik - ja lykken er en aften på sofaen med en god serie eller film + godt selskab :0)

  God weekend - knus T

  SvarSlet
 16. Hej Trine. Hi tænkte det nok. Jeg tør næsten ikke fortælle, at jeg har de fleste sæsoner af de forskellige tvserier på DVD. Sig det ikke til nogen.. SCHYYYYY
  Rigtig god weekend til dig også

  Knus tilbage :0)

  SvarSlet