07 maj 2009

Nye tider..

I dag sker der forandring på hjemmefronten.

Stærkt er det gået, og når vi har fundet plads til de ting Rasmus har med, må jeg læne mig lidt tilbage.

Der er udsigt til lidt problemer omkring flytteanmeldelsen, fordi Rasmus far skal skrive under på den. DET er jo et mindre problem, da han slet ikke vil kommunikere med nogen af os. Seddlen er sendt afsted til folkeregidstret og så går den derfra videre til behandling.

FØRST når adressen er rykket officielt kan han registreres som borger her i Vanløse og få den evt hjælp der er brug for i forbindelse med hele denne affære. Jeg kommer nok også til at se i øjenene at det børnebidrag jeg betaler til hans far, ikke kan stoppes før flytningen er officiel og statsamtet kan se det på deres skærm.

Jeg har dog stoppet indbetalingerne. Jeg nægter at betale de penge til ham af flere grunde. DE falder altid d. 8 i mdr, og nu er Rasmus jo altså flyttet. Han har heller ikke rigtig fortjent at jeg skal sende penge til en dreng han ikke gider se.


Alle disse ting er noget jeg må finde ud af i næste uge. :-)

Lige nu er jeg bare glad of overvældet over den kovending tingene har taget.


Velkommen Rasmus her i vores liv. Mor skal vist lige have ændret lidt i teksten om denne blogs indhold.. Vi er ikke længere defemibyen, nu er vi jo seks. Hmmm

19 kommentarer:

 1. Jeg har ikke forstand på hverken det ene eller det andet, men umiddelbar reaktion:
  Sørg for at betale alle regninger, hvis der ikke er noget tilbage så lån af os andre. Folkeregisteret må klares ved at Rasmus fortæller sin historie til enten social-kontoret eller folkeregisteret.

  Der må være forskel på officielt ophold og det relle ophold og det er de vant til at håndtere.

  Godt klaret ellers, og klem og en god dag!

  SvarSlet
 2. Ønsker Jer alle seks i byen en dejlig fremtid ;-)

  SvarSlet
 3. Wauw, hvor er det hele bare gået stærkt!!! Jeg håber godt nok, at Rasmus ikke kommer alt for alvorligt i klemme i det her... OG så håber jeg, at hans nonkommunikerende far skriver under i en fart.

  SvarSlet
 4. Hej Henriette: Som du kan gætte har jeg læst her hvad der er sket siden vi talte i tlf. Og jeg må indrømme at det er barsk læsning. jeg har læst lidt hist og her og er rystet over den psykopat du har været gift med. Godt at også Rasmus den dejlige dren endelig er sluppet ud af det fangenskab. Nu ber jeg til at det ikke bliver for svært for ham at håndtere, og det blir da også noget af en omvæltning for jer. Jeg ønsker alt det bedste for jer alle. Jeg må jo indrømme at det har plaget mig meget at I ikke har haft mulighed for en ordentlig kontakt med Rasmus,men glæder mig over at det nu er vendt. held og lykke og sig til hvis der er noget jeg kan hjælpe med.1000 vis af kram herfra mig Karin

  SvarSlet
 5. De Seks i Byen - det lyder dejligt :-)
  Er så glad på jeres vegne :-)

  SvarSlet
 6. Jeg vil som Dax2 også sige, betale regningerne og så vente på refusion. For at lade være med at betale, er aldrig godt.

  Jeg ønsker jer alle alt mulig godt fremover.

  Knus herfra fra Fyn

  SvarSlet
 7. Det er så dejligt at læse om alt det, der sker i dit og Rasmus' liv lige nu! Jeg sender masser af ønsker for, at alt falder til rette for jer på den bedste måde.

  Varme klem!

  SvarSlet
 8. Jeg vil også mene det er bedst at betale og så at få det refunderet bagefter. Håber Rasmus´ far skriver under så i kan komme videre med de ting der skal klares. Rigtig god week-end til jer alle 6 - ja dit blognavn er lidt misvisende nu :D Knus

  SvarSlet
 9. Nu håber jeg I får lidt ro på, de næste dage og at alt falder på plads, selvom det lige nu ikke helt ser sådan ud.
  Kunne du ikke alliere dig med din exsvigermor. Hun var jo sød at tage Rasmus, da han ikke kunne være hjemme mere. Det kunne jo være hun kunne gøre noget.

  God torsdag og første aften med sønnike hjemme.
  Knus Kari

  SvarSlet
 10. Hej Dax2. Jo det er nok det fornuftigste. Bedst at lade tingene gå sin gang.

  Tak for den gode kommentar. :-)

  SvarSlet
 11. Jeanette Mariae.. Tusind tak det varmer meget med din hilsen.

  :-)

  SvarSlet
 12. Lotten.. ja det har du ret i.. og egentlig alt alt for stærkt i forhold til mine kræfter, men sådan er livet jo, og jeg er bare glad.

  Resten må jeg få styr på i næste uge.

  Jeg er obs på en reaktion hos ham, dert kommer med garanti på et tidspunkt.

  Tak for kommentaren :-)

  SvarSlet
 13. Hej Karin og tusind tak for din kommentar. Ja det du kan hjælpe med, er da at kigge her forbi. OG tage vores alle sammens lille ynglngshund med. Rasmus spøger efter den og det vill klart gøre ungerne så glade at se den igen. Jeg selv har nok mere brug for at komme forbi dig og få en friaften.. :-)
  Rasmus får al den støtte han har brug for af os herhjemme og skolen er opmærksomme på ham også.

  Mange knus og vi ses:-)

  SvarSlet
 14. Mange mange tak Losarinas mor. Ja det lyder da meget godt ikke. :-)

  God aften til dig her fra os alle

  SvarSlet
 15. Catarina , jeg kan se at I begge er fornuftige og jeg følger jeres råd. Det er nok det bedste at lægge min arrighed til side her.

  Tusind tak for de søde ønsker fra dig på Fyn :-)

  SvarSlet
 16. Hej Madame. Mange mange tak for dine gode ønsker for os her i Vanløse.
  Det er så dejligt at få disse kommentarer fulde af varme.

  Mange varme klem tilbage herfra

  SvarSlet
 17. Hej Anette. Jeg lytter til fornuft og lader mig ikke overrumble af min vrede. Godt jeg har nogle gode bloggere der kan få mig til at tænke fornuftigt.. :-) Tak for det.

  Ja, jeg må hellere se at få lavet overskriften om. Hihi

  Mange knus fra mig

  SvarSlet
 18. Hej Kari. Tak for din søde kommentar. Min ekssvigermor er godt nok sød ved ungerne, men hun er ganske uden for pædagogisk rækkevidde. Hun er blandt andet den, der ikke har villet hjælpe med at få Josefines ting tibage da hendes far tog dem fra hende ved skilsmissen og satte det ude ved hendes farmor. Dengang Josefine troppede op ved farmor for at bede om at få sin elskede computer igen, blev hun mødt af en smækket dør. Faktum er at hun er dødsensræd for sin søn... SUK Hvorfor hun lige nu har huset Rasmus er faktisk et mysterium for os alle, for det er helt imod hendes normale handlemønster.

  Også god torsdag aften til dig og knus tilbage :-)

  SvarSlet
 19. Hej igen. Tak for din mail som jeg fik slettet INDEN jeg fik den læst smart ik? mig og en pc det er ikke altid den bedste sammensætning. Jeg kan ikke se du har skrevet her på bloggen men måske er det også mig der ikke lige er med? Je tænker meget på jer og vil gern komme forbi MED nikki jeg har og er sku stadig lidt presset. Lige så snart jeg har lidt tid ringer jeg.KNUS til jer. Hilsen Karin

  SvarSlet