07 juni 2009

Babysitting.


Rasmus har været babysitter i dag..


En lille timestid, har der i dag været varme og sol nok til, at marsvinene kunne komme på altanen. De bliver jo ellevilde og det giver dem god motion. Der gik ikke længe efter at de var sat i bur igen, før de så sådan her ud:

Den lille kurv i venstre hjørne rummer de to mindste. Godt og tæt sammen ligger de og sover.

Det er morsomt for når vi har dem hos os i sofaen har de allerede lært at løbe ind selv. Det er i fuld firspring, hele vejen langs sofapuderne, op på armlænet og videre op ad lågen der ligger på skrå nedad når den er åben. Et to tre og vupti.... så er de selv rendt hjem igen. Ret så imponerende. De to mindste falder dog stadig lidt igennem fordi deres små ben ikke helt kan nå fra den ene rille til den anden. :-)

10 kommentarer:

 1. Nu skal jeg altså huske at spørge . . . hvor har du købt de små flettede - marsvine-hygge-kurve henne ? :0)

  SvarSlet
 2. Åhh hvor må det være sødt og skægt at se de små drøne afsted. Vi har engang haft et marsvin der hed surus - (største pige kunne ikke sige sufus) Når han var på "fri fod" hoppede han op i mandens tennissko for at sove. 2 gange troede jeg han var smuttet ud af døren, inden jeg opdagede en plettet bagdel stikke op af skoen. Underlig fyr, vi snakkede om at det måske var fordi han havde brug for sovepiller. :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er de søde de små marsvin :D Håber du har haft en god week-end.Knus

  SvarSlet
 4. Godaften Trine.

  Kurvene er faktisk tudsegamle.. Den ene er fra en lækker blomsterbutik i lyngby og havde oprindeligt plastikfór, som jeg har taget ud. Den anden er fra en eller anden livsstilbutik. Jeg skal selv have lidt flere for jeg bruger dem egentlig til at opbevare syting og den slags i. Hvis jeg fanger dem igen et sted, skriver jeg lige til dig.

  Det er super, men vi har nu bestemt at vi vil klippe hankene af dem for marsvinene er ligeglade og det er nemmere at få kurvene ud af den lille låge på siden af buret, hvis de ikke er for høje. Cupcakes kurv er jo lidt større men firkantet og den er helt genial.

  De fede er jo, at de kan skiftes ud den dag de er gnavet helt i stykker. OG jeg skyller dem jævligt under vandhanen for at rense dem lidt. De tørrer hurtigt i solen er klar til brug igen.

  Pyhh der fik jeg lige revet en hel masse af mig. Beklager, men jeg bliver helt revet med. :-)

  Godnat til dig Trine og sov godt. ;)

  SvarSlet
 5. Hej Lis.
  Ja de finder hurtigt et ynglingssted. En sko er jo helt ideelt i størrelse, men duften i den.. hi hi. Det fatter jeg ikke. Hi

  Det er en fornøjelse helt klart.

  Sov godt og tak for kommentaren :-)

  SvarSlet
 6. Ja Anette. Det har vi og jeg er klar til en ny uge. Håber det samme for dig, manden og Kenzo.

  Marsvinene er bare vores nuttebasser. Hihi

  Sov godt her fra mig :-)

  SvarSlet
 7. Haha, hvor er de dejligt, Henriette!!!
  Rigtig god mandag til dig, klem!

  SvarSlet
 8. Tak madame og i meget lige måde ;-)

  SvarSlet
 9. Takker for svaret - hmmm tror jeg vil gå på kurve-jagt her i Århus og se om jeg mon ikke kan opstøve noget lignende dine kurve :0)

  SvarSlet
 10. Det var da så lidt. Og jeg er sikker på at der er noget at hente i Århus. Har været der flere gange og selvom jeg ikke lige kan huske hele byen og strøget, så MÅ der være en blomsterbutik ell lign. Prøv evt også søstrene Greene. De har sommetider noget der er værd at kigge efter, også kurve. :-))

  SvarSlet