08 juni 2009

Dejligt og frygteligt igen igen

Det har været en dag som har været både dejligt og foruroligende..

Eftermiddagen er tilbragt på altanens gulv, sammen med de fire musketerer. Som altid er der fart over feltet og de bliver stadigt frækkere og mere modige.

Som altid går de også lige i dørken når de så er tilbage i buret igen. Det er næsten det mest morsomme at kigge på. Som alle små levende væsener, vil de under ingen omstændigheder fanges ind. De finder på nye metoder hver gang, som skal forhindre mig i at kunne tage dem. Denne gang var de to ikke hurtige nok, Karamellen og Cupcake var de første der røg retur. Dernæst skulle jeg så have fat i Lakridsen og Chokofanten. Deres strategi var denne gang at presse sig ind imellem væg og blomsterkasse. Kassen har net i bunden, og jeg kan derfor tydeligt se dem så tæt sammen. Begge står de på bagbenene med ryggen mod mig, begge har de forpoterne pressede ind mod væggen og begge kigger de ligefrem. Når jeg så lukker af med mine hænder fra begge sider, kan jeg lige præcis ikke nå dem. Jeg kan pirke lidt til dem, og resultatet er at de rykker tættere sammen.

Kan I se det for jer??

Det tager sin tid, men tilsidst får jeg overtaget og en af dem bakker tilbage.. lige ind i min åbne hånd. He he


Efter aftensmaden var der dømt oprydning og afslapning med alle der laver deres. Efter kort tid lyder der et brag....

Theis er faldet om igen. Heldigvis er kæresten hjemme så han også med egne øjne kan se hvad det er der sker med ham. Vi får fat i ambulance og nu er han så igen på hospitalet. Et mønster er begyndt at forme sig.. det er nemlig PRÆCIS det samme der sker i dag. Han er træt, har ikke sovet så meget i nat. Han sætter sig til at spille på computer og bum... så ligger han der. Det kunne ligne noget epilepsi, men det har vi jo to gange fået afvist fra de professionelle. Det er noget møg er det.

What to do next???

Det ved vi selvfølgelig godt, men hvor er det et øv system når man bare bliver sendt hjem igen. Hans eeg undersøgelse på riget bliver det næste vi skal have svar om.


Jeg ville egentlig have skrevet lidt til mandagens tema, men det må altså vente. Der er andre ting i mit hoved lige nu. Der er også taget nye fotos af de små hårbolde, men det får være- Jeg har andet i hovedet...

14 kommentarer:

 1. Jeg håber lægerne hurtigt finder ud af hvad det er med Theis. Det er bedre at kunne tage nogle forholdsregler hvis der er noget der skal tages hensyn til. Ja du har da andet at tænke på end mandagstema og billeder af de små hårbolde må vi have til gode - det er vigtigere at du passer på dig selv og din familie. Knus

  SvarSlet
 2. Skøn blog du har. Godt du lagde indlæg ind hos mig om "hvorfor vi blogger"...jeg havde ikke fundet din blog (endnu).
  Der må være gang i den hos jer med både mange mennesker og dyr.
  Spændende at følge med i.

  KAren

  SvarSlet
 3. Hej Henriette!
  Håber lægerne finder ud af noget med jeres store dreng.
  Hav en god dag.

  SvarSlet
 4. Uf! Jeg kan altså ikke fatte , at der ikke sker mere for at finde ud af , hvad der er galt...
  Og ja, jeg kan godt se dig for mig :-)

  SvarSlet
 5. Godmorgen Anette.
  Tak for din søde kommentar. Det går lidt for kvikt for sig her for tiden,men vi håber på at det snart må vende.:-)

  Kan du have en rigtig dejlig dag og knus til dig.

  SvarSlet
 6. Hej Karen og velkommen her. Hvor fedt at du kiggede forbi. Jeg fandt dig via andre bloggeres roll.. Men sådan er det vist med de fleste man render ind i. :-) Der er så mange at det er helt umuligt selv at have overblikket. Jeg håber da at du vender tilbage og jeg har allerede bogmærket dig, for jeg kn vældigt godt lide din side.

  Ja her går det hektisk til ind i mellem, lige nu LIDT for hektisk efter min smag,men det er desværre ikke noget man selv er herre over.

  Rigtig god tirsdag til dig og vi " ses" snart igen.

  SvarSlet
 7. Hej Margith. Tak for din hilsen og det håber vi sandelig også.

  God tirsdag ønskes du af mig :-)

  SvarSlet
 8. Godmorgen Miri. Hi kan du det?? Det var godt, for det må se temmeligt morsomt ud. :-)

  Jeg fatter det heller ikke, men idag er vi muligvis lidt klogere..

  Knus

  SvarSlet
 9. Godmorgen, Henriette! Jeg håber sådan for jer, at I hurtigt får et svar på, hvad der er galt med Theis. Det må være opslidende bare at vente ...
  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 10. Godmorgen Madame. Det er det faktisk også kan du tro, men vi håber vi er klogere efter i dag.
  Tak for din hilsen og mange klem tilbage til dig. :-)

  SvarSlet
 11. Jeg håber, at Theis har det meget bedre i dag. For et stykke tid siden så jeg en udsendelse 'diagnose søges' med lægen Peter et eller andet. Han havde en sag, hvor han skulle finde ud af, hvorfor en ung far fik besvimelsesanfald. Udsendelsen ligger på nettet på dr1. mener jeg. Du skulle prøve at se den, for den ligner det Theis er ude for.

  Kærlige hilsner fra JM

  SvarSlet
 12. Hej JM. Gud ja, det er da rigtigt. Den finder jeg lige, kan godt huske den blev sendt, men jeg fik den ikke set dengang.

  Tak for tippet og knus ;-)

  SvarSlet
 13. Jeg håber at de hurtigt finder ud af hvad det skyldes. Gode tanker til dig og dine.

  SvarSlet
 14. Hej Gru Green. Vi håber søreme det samme.

  Mange tak for din hilsen, den gør mig glad. :-)

  SvarSlet