17 juni 2009

O H M Y G O D !!

Jeg havde en aftale med en gammel veninde..Det har jeg ikke alligvel!Og her er hvorfor:


For nogle måneder siden, blev jeg kontaktet på Facebook af en gammel veninde. Jeg blev utroligt overrasket og også glad. Vi har siden skrevet frem og tilbage, men der er så mange år at indhente, at vi hurtigt blev enige om at vi bare måtte mødes.

Der har lige været en ferie og lidt børnesygdom hos hende der skulle overstås, og det skulle så endelig være i dag. Sådan kommer det ikke til at gå alligevel, for denne gang er der kommet uventede ting i vejen hos mig.


I går aftermiddags hang denne seddel lige pludselig i vores brevsmæk:Det har sat familien på den anden ende, for ærligt talt er fristen ikke særligt lang. Vi var blevet varslet at det skulle ske, en gang i løbet af sommeren, og at vi ville få besked i god tid!!! DET blev vi så ikke.
Nu er det jo sådan at vi bor ret så tæt her i huset, så med meldingen om at alle møbler og ting i nærheden af vinduer og altandør skal fjernes, blev vi altså lidt stressede. Det er underligt, for det er udendørs der skal males, og jeg kan ikke lige forstå hvorfor det skal foregå gennem lejl. Er det egentlig ikke mere praktisk at bruge en lift??

NÅ, men..

Vi har så haft et ordentligt hyr med at få fjernet alt. Kærestens maskinstation er jo installeret i stuevinduet, og jeg har min stol mm stående lige ved altandøren. To af ungerne har deres seng omtrent i forlængelse af væggen med deres vindue, så de skulle også i gang med at fjerne og rydde for at maleren kunne komme igennem rummet. Min altan med alle blomsterne skulle ryddes for en stor dels vedkommende og nu er alt det så gjort.

Kl. 8.00 ankommer maleren. Eller skulle jeg sige: malerinden. For det er nemlig en utroligt sød ung pige. Faktisk er det godt at vores to knægte var smuttet forinden, for havde de set hende, var de aldrig kommet ud af døren... Denne her pige er nemlig af den smukke og lidt småfrække af slagsen. En slank langbenet blondine med perfekt make up og jeg tror faktisk at jeg er lidt rystet over at en maler kan se sådan ud. Hmm og :-)


Hun ankommer med en lille bøtte maling, og går direkte ind i soveværelset. Jeg siger til hende at det er den anden vej, og viser hende vejen til stuen, og så siger hun GUDHJÆLPE mig, at det ikke er de rum vi har ryddet der skal males! Jeg er himmelfalden. Gardiner og persienner er fjernet og huset ligner en slagmark. VI har udtrykkeligt fået besked på i tidernes morgen, at det var vinduer og døre ud mod facaden der skulle males.

Behøver jeg sige, at jeg er ret så irriteret?? Jeg ved godt at jeg er kæreste med en håndværker, men derfor vil jeg alligevel tillade mig at sige, at jeg syntes at det er utroligt som man aldrig får ordentlig besked fra det specielle folkefærd. Nu er det jo ikke første gang i mit liv, at jeg har skullet have besøg af sådan en af slagsen, og jeg har endnu aldrig oplevet at det gik som lovet. Og altså heller ikke idag.

Det har sån ca taget hende 20 min at male i soveværelset, og da hun er klar til at gå, spørger jeg om hun ikke også skal male køkkenvinduet, som ligger til samme side. Jeg har som bedt om, fjernet alt i og omkring vinduet, men der meddeler hun, at det skal hun ikke, for der er en anden der maler det udefra PÅ EN LIFT!!


Hold da op jeg er tæt på at flippe.

Nu sidder jeg så her, med en aflyst aftale, og et hus der flyder, og kan bare vente på at hun efter aftale dukker op igen senere idag for at male anden gang. Men et tidspunkt kunne hun jo ikke give mig sååå.....

10 kommentarer:

 1. AARRGGHHHH!
  Føler med dig :-)

  SvarSlet
 2. Tålmodighed er en dyd, kære du. Jeg bliver også testet godt og grundigt her.

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 3. Miri det er jeg sg* glad for. Jeg er stadig lidt pas på at skulle rydde det hele tilbage igen.. Hmm

  Tak for din medfølelse ;)

  SvarSlet
 4. Jeanette Mariae. Nu er jeg jo generelt ikke særligt dydig såå.. MEN jeg bliver muligvis nødt til at øve mig i mere dydighed Hihi

  Gør du?? Jamen så kommer min sympati fluks et smut til engen. :)

  Knus og hej igen

  SvarSlet
 5. Åh nej, din stakkel - det virker fuldstændig urimeligt! Jeg kan godt forstå, du er frustreret.

  Men jeg håber, du får en dejlig dag med din veninde meget snart - for det lyder rigtig dejligt :-)
  Varme klem!

  SvarSlet
 6. Ahhhh hvor surt !!!! :0( Knus T

  SvarSlet
 7. oh oh oh - av åh, nej. Du må simpelthen være mindre radikal en anden gang, så må malerinden vente, hvis det ikke er godt nok. Nej hvor er det surt at der ikke er blevet givet ordentlige beskeder.

  Ih!

  SvarSlet
 8. Madame det er heldigvis overstået nu, men det er den slags jeg kan stresse vildt over.

  Veninden skal jeg se på fredag i stedet. :-)

  Knus og god aften til dig

  SvarSlet
 9. Tak for hilsenen Trine. Ja gu var det surt. :(

  SvarSlet
 10. Hej Donald. KAN man det??? Uha nej, jeg er nok alt for autoritetstro til den slags. Pyh det turde jeg nok ikke. :-)

  Så ja... IHHH

  Hej igen ;)

  SvarSlet