09 juni 2009

Retur med medicin

Theis er kommet hjem igen..

Samtidig med at Mira og jeg var til frisøren, blev kæresten ringet op om at han var udskrevet. Den scanning han skulle have er endnu ikke foretaget!!! Han skal bare vente til den fastsatte tid om en uge ca.

Så er det jeg spørger mig selv, hvorfor ikke gøre det med det samme når han nu er blevet overført med det formål? Jeg ved godt det kan handle om at maskinen er booket af andre patienter, men alligevel altså.

Med sig hjem havde han en recept på noget epilepsimedicin. De hælder mere og mere til den teori, og jeg er tilbøjelig til at give dem ret. Desværre er der en masse ubehagelige bivirkninger og det er han temmeligt ked af. Han er jo ung, og tanken om at han får medicin med rød trekant er ikke rar. Det betyder nedsat reaktionsevne og sløvhed, hvilket gør det uheldigt at køre knallert. For slet ikke at tale om at han så gerne vil have kørekort. Det kan han muligvis godt tage, men at få lov at få kortet kan blive svært nu.

Han kommer til at se frem til kvalme, synsforstyrrelser, mulig depression, problemer med maven, træthed, hovedpine og meget meget andet. Det er ikke sikkert at alt vil ramme ham, men han er ikke glad ved det, det er han altså ikke.

Om nogen kan jeg forstå ham. Nogle bivirkninger er midlertidige indtil kroppen har vænnet sig til det, andre er permanente og det er jo det samme som med psykofarmaka. Det er træls, men også en nødvendighed som man må lære at leve med. Pest eller kolera som man siger..

10 kommentarer:

 1. Det lyder bare slet ikke rart! Håber det bedste for jer - og håber, at du har det bedre med den migræne. Nederdrægtig ting.
  Masser af varme tanker til dig og dine.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Ja det kan godt virke lidt mærkeligt at han ikke blev scannet nu han var der. Håber I snart får at vide om det er epilepsi så der kan tages nogle forholdsregler. Masser af knus Anette

  SvarSlet
 3. Godmorgen Gittamay og tak for din hilsen. Hovedet er godt igen. :-)

  Jeg ønsker dig en rigtig dejlig onsdag.
  Kh til dig også

  SvarSlet
 4. Godmorgen Anette.
  Ja er det det han fejler er der heldigvis noget at gøre, men er det ikke underligt at han først får det i en alder af 17??

  Varme knus til dig og rigtig god onsdag til dig.:-)

  SvarSlet
 5. Krydser fingre for det bedste må ske. Kærlige tanker fra engen ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg er altså noget rystet..Medicin før de ved noget.. Håber alt kommer til at gå på bedste måde :-) Godt I har hinanden.

  SvarSlet
 7. Jeg tænker på jer - og håber, at lægerne snart finder ud af, hvad der er galt.
  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 8. Jeanette Mariae. Tusind tak. Dejligt med god karma i denne retning :-))

  Knus til engen fra mig.

  SvarSlet
 9. Hej Miri.
  Ja det må man sige at vi også er, men vi har heller ikke lyst til at det sker igen, så han tager sin medicin.

  Mange tak for den søde kommentar. :-)

  SvarSlet
 10. Mange tak madame, det er godt at kunne dele sine tanker med andre. Det hjælper meget-.

  Varme tanker og knus tilbage. :-)

  SvarSlet