10 juni 2009

Som altid for meget i sigte..

Jeg har sovet meget her til formiddag..Det er en simpel nødvendighed, for at jeg kan gennemføre resten af dagens planer. Som altid kommer ting ind fra højre, man ikke selv lige er herre over, og jeg syntes faktisk også, at SOM ALTID er det mig, der må nedprioriteres. ÆV

For nogle uger siden fik vi besked om at Josefine er kommet ind til august, på den uddannelse hun gerne vil have, og som hun har en chance for at gennemføre. Hun vil jo gerne have med dyr at gøre, og da hun ikke engang har færdiggjort 9.kl er der ikke meget plads til de store ambitioner. Hun ved godt selv at det skyldes hendes to år uden for samfundets normale rammer, men glæder sig til at komme igang. .. OG DOG..

Hun har den underligste måde at vise det på! Hun gider nemlig slet ikke læse ell opsøge mere info omkring skolen og forløbet. Hun har skrevet under og så må det være nok. Det skyldes jo til dels, at hun aller aller allerhelst bare vil være hjemme resten af livet. Hun VED det ikke er muligt, og hun kæmper også i det små for ændre på det. Vi har jo fået hende henvist til et privathospital for et godt stykke tid siden, og netop som jeg skriver dette, foresvæver det mig at jeg burde have rykket for det brev, vi er blevet lovet i den forbidelse. Vi har intet hørt siden..

Men sådan er det helt typisk her. Der sker så meget hele tiden, at jeg kommer fra at huske en masse ting. Mira og Theis har været forest og jeg må da vist lige have ringet til dem.


Hovsa, sidespring.


Så altså, vi skal i dag til infomøde kl 17 i Roskilde. Jeg ved på forhånd at det vil tære på mig. Turen dertil, en masse informationer og spørgsmål, mange mennesker, at finde den rette bygning, og så hjem igen efter et ukendt antal timer. Alt det koster på min konto af overskud.

Det ville altsammen have været udemærket, hvis altså det ikke var fordi at vi i aften kl. 20 skal stå i KB Hallen for at høre koncert. En koncert jeg har set frem til i flere måneder. En koncert som jeg også går til for at opleve lidt musik som kæresten godt kan lide, og fordi vi endnu ikke har været til den slags ting sammen. Det er musik der ligger lidt fra det jeg ellers hører, men tilgengæld er det et navn der har år på bagen, og mange grumme historier i baggagen. Jeg MÅ da opleve dem... Motley Crüe.


Desværre er det helt umuligt nu. Jeg kan ikke begge arrangementer. Det ville være det samme som at invitere til grusom træthed og utilpashed. Alligevel har jeg det indre håb, at jeg måske er tilbage fra Roskilde i så god tid, at jeg kan nå at slapppe lidt af. Måske jeg bare kan troppe op lidt senere og opleve noget af det? Jeg må se hvad der sker. Ihvertfald er jeg lidt trist over at det igen er mig, der må aflyse noget jeg har planlagt. Øv Et lyspunkt er at jeg kan gå derhen. :-)


På den lyse side er dette:


Jeg har jo bestil varer på nettet. Som jeg fortalte kom jeg lige til at bestille lidt garn og sån, men halløjsa, jeg kom altså også til at købe lidt hos Nordhjem. Der er nemlig udsalg nu, og jeg fik en masse småting der kan lyse op de næste mange måneder. UPS!

Pakken kom i dag, i mens jeg sov, og nu er den åbnet og beundret. Alle ting er der, og jeg er glad.

Se bare her:


Ting pakket så sirligt og perfektSilkepapir i de skønneste farver, lige til at gemme til andre formål. Juhu en ekstra gevinst :-) Og så de smukke kopper til at drikke af. Eller måske opbevare små ting i??? :-)Små tasker i strålende farver. Og en orange nøglesnor. Glæder mig til at få den sat på, i stedet for den grimme reklameting jeg render rundt med nu.Et par dejlige blomstrende sko til at tulle i. Str 38 og de passer perfekt. Det er mine første, for egentlig er de jo tudegrimme, men disse kan jeg godt leve med. :-)OG en praktisk lille bitte rygsæk til mig. Den er fra Green Gate, og med blomster foran på lommen. Lavet i voksdug. Jeg har tænkt mig at bruge den i regnvejr. Små tasker I ved... i sjove variationer er min svaghed.


Måske jeg vender stærkt tilbage i aften, gør jeg ikke, er der fordi jeg har overvundet mig selv..

10 kommentarer:

 1. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive..Kan godt forstå du bliver træt.
  Håber det bedste for dig og sender dig en masse kærlige tanker :-)

  SvarSlet
 2. Kan godt forstå du trænger til at få sovet. Det er ærgerligt du ikke kommer til koncert men man kan jo kun være et sted. Håber du passer godt på dig selv. Jeg fik også nyhedsmail fra Nordhjem - måske skulle jeg lige kigge derind forbi ;-) Knus Anette

  SvarSlet
 3. Hej Miri. Som de fremgår her, er jeg altså blevet hjemme. Jeg må være fornuftig.

  Mange tak for din hilsen og rigtig god aften til dig. Knus Henriette :-)

  SvarSlet
 4. Godaften Anette.

  Det er helt rigtigt og jeg er som det kan ses, blevet hjemme for jeg orker bare ikke. Det er nu ok. Jeg kan lide at hygge om aftenen. :-)
  Tag du bare at kigge ind til Nordhjem, men husk at glemme dit kontonummer... Hihi

  Rigtig god aften til dig og knus tilbage. :-)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Øv- det var synd for dig at du ikke kom afsted - jeg håber at de små farveklatter kan giver dig lidt energi - gode kup forresten lige min smag, jeg har holdt lav profil, trods mail fra Nordhjem - men øj det er svært at blive ved med at trykke slet. :-)

  SvarSlet
 7. Jeg tror det er vigtigt at lytte til kroppen og f.eks. sove hvis det er det den har brug for, hvad enten det er fordi man er fysisk træt eller psykisk træt.

  Men så har du modtager balsam for sjælen, pakket ind i lækkert silkepapir. Det er sådan noget der giver lyse pletter i hverdagen.

  Rigtig god dag Henriette:)
  Knus Kari

  SvarSlet
 8. Godmorgen Lis.
  Ja, men det er ok. Jeg brugte aftenen med at hænge. Var totalt færdig.. :-)
  Farverne gør godt. Jeg har faktisk trykket slet i længere tid, men denne gang fik de mig søreme lige i fælden. hihi

  SvarSlet
 9. Godmorgen Kari. Det er jo også det jeg har lært med tiden. Selvom jeg syntes det er svært er det jo alligevel bedre i længden.

  Silkepapiret og skoene er bare super og jeg skal nok finde andvendelse for papiret. Altid godt til gaver. :-)

  Tusind tak for din morgenhilsen, du ønskes også en rigtig god dag. ;)

  SvarSlet
 10. Der sker så meget i dit liv, kære du, pas godt på dig selv. Det er nogle skønne ting, du ha købt - Nordhjem er bare så fuld af fristelser :-) Var det ike noget med et år på efterskolen for Josefine?

  Klem og ha' en dejlig dag :O)

  SvarSlet