11 juli 2009

Minimiddagsfest

I aften er der serveret et festmåltid for de små..


De har været så skønne i dag og jeg har hygget med dem.

Fristelsen i den store grønne tingest ved siden af er for stor og de skal alle lige smage inden tremmerne kommer på igen. De har fået rent bur og så snart de kunne komme tilbage i deres hus, var Lakridsen i gang med at bygge sig en dejlig rede.


Selvfølgelig EFTER at have gumlet glad på de dejlige friske hø. Alle som een gik de omkuld efter anstrengelserne. Også Karamellen..

Her ligger Lakrids og leger fugleunge

Den kan lige netop være der :-)


I aften har jeg så været ekstra god ved dem og "tilberedt" et ekstra festligt måltid. For at de ikke skal komme for nemt til det, lokkede jeg dem først ud for selv at hente lidt af det.

Det går hurtigt og de gumler højlydt med små tilfredse lyde oveni..


Måltidet bestod af små sukkerærter, strimlede gulerødder og agurker, icebergsalat og æblestykker. De er lagt i den knoklekasse der hænger på buret. Den er god fordi de skal arbejde lidt ekstra for at få noget ud af den.

9 kommentarer:

 1. Ren forkælelse - Hvor har de det godt hos dig. Det er så dejligt at opleve - Herligt indlæg ;-)

  SvarSlet
 2. Godmorgen Jeanette Mariae. Jeg kan slet ikke lade være med at forkæle dem. Det giver jo pote (tihi) i det lange løb.

  :-))

  SvarSlet
 3. selvfølgelig skal de kære dyr forkæles ;-) Her ryger Kenzo´s mad så hurtigt ned så vi når dårligt at høre smaskelyde men lyde når han ligger under bordet ved vores fødder og er vel tilpas - det er skønt! God søndag til dig - kh anette

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder, Henriette, og jeg genkender det fra dengang, vi selv havde dværghamstere og mus - vi havde simpelthen så meget glæde af dem.
  Det værste var at rense burene 1-2 gange om ugen. Det var sur pligt, men glæden over at kigge på dyrene oversteg langt besværet ;O)

  Rigtig god søndag, varme klem!

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle skønne billeder at de små dyr, der er ikke noget at sige til at de ikke kan stå for den grønne tingest.
  Nu har jeg været henne og installere ny browser og jeg ved ikke hvad. så nu håber jeg at jeg ikke får problemer mere her ved dig :):)

  SvarSlet
 6. Så du det jeg kunne :) :) har installeret Google crome det kan være at det kan hjælpe !

  Knus og dejlig søndag

  SvarSlet
 7. Hej Anette. Ja hunde er også hurtigspisere. Hihi Det er i det hele taget bare så hyggeligt
  at være i selskab med de pelsede. :-))

  God søndag og nyd jeres gåtur med Kenzo. Han er s*u en dejlig hund og jeg håber jeg en dag får mulighed for at give ham et klap selv. :)

  Kærlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 8. Hej Madame.

  Jeg syntes egentlig ikke det med burene er slemt. Jeg har jo en systematisk metode til at gøre det på en effektiv måde, uden for meget svineri. Når man gør det to gange om ugen, når der ikke at blive så vådt, så jeg ruller bare aviserne stramt sammen fra den ene end til en roulade, og så i en pose og VUPTI! Der er tømt bur. Derefter bliver der bare lige tørret lidt af med en fugtig klud og så er det bare at begynde med aviser,savsmuld og hø. Det er sjovt fordi dyrene imens løber muntert rundt og er så nysgerrige efter hvad der sker med deres hus.

  Rigtig dejlig søndag og nyd den, inden hverdagen igen er igang. :-)

  Varme knus og kærlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 9. Heej Pernille. Ja hurra og hvor er det godt, hvis det nu fungerer. Jeg glæder mig til at se mere til dig her. :-)

  Juhu og god søndag og knus fra mig ;))

  SvarSlet