19 september 2009

Tidligt op og seeent i seng

Gaaabb jeg kom alt alt for sent i seng i nat..


Begyndte jo fredagen tidligt som jeg plejer, men til forskel fra andre dage, faldt jeg ikke i søvn igen. Jeg skulle på visit på havnen, og tog glad afsted i sol og med forventning om samtale og godt selskab, med en klog og direkte kvinde.

Jeg blev bestemt ikke skuffet.


For det første må jeg lige nævne at jeg ikke kommer i den del af byen særligt tit, og det er en skam for hold da op hvor er der dejligt. Stemningsfuld, smuk og med karakter breder bydelen sig ud, med vand og kanaler, sejlbåde, kanalrundfart, cafeer og meget mere. Og som om det ikke er nok, har min nye bloggeveninde ( hvis jeg må være så fri at kalde hende det ), den mest fantastiske udsigt til de fleste af byens kirkespir, Nyhavn og længere ude operahuset.

Jeg tog det hele ind med slet skjult begejstring og endnu mere, da vi fik pakket ud og bænket os i solen ved havenfronten. Jamen så er det altså at jeg syntes at livet ikke har meget bedre at byde på, på sådan en fredag i september.


Nu er " damen" jo i min verden, ikke netop kendt for at være den gængse hausfrau- og juhublogger, men en kvinde der kun skriver når der er noget der trykker eller vækker til eftertanke. Det er netop derfor jeg holder så meget af hendes blog, en spire vokser og bliver til et indlæg der stort set altid får mig til at tænke, stoppe op, nikke genkendende og råbe JA sådan har jeg lige netop også tænkt om dette og hint. Det er så fedt.

Men hun har faktisk masser af andre kvaliteter end bare at være skarp skribent. Jeg blev trakteret med hjemmegjort saft, brød og marmelade. Og lad mig lige slå fast.. det kan hun sgu godt finde ud af. :-)Der sad vi så, hende og jeg. Først i skygge og så i sol, faktisk så meget at jeg i dag, er nærmest det man kan kalde lidt småforbrændt i ansigtet! Vi er altså i september og den er på vej væk fra vores breddegrader, men alligevel var den stærk og varm og nu ligner jeg en indianer.Efter timer med en masse seriøse emner og kun en lille bitte teeny weeny smule om strik..., vendte jeg snuden mod Vanløse igen. Trafikken var en helvede og jeg var træt i knolden, så det tog sin tid at finde hjem. Hjem til den ventede kæreste og ikke ret meget andet. Rasmus og Mira er ikke hjemme, Josefine kom først sent og er forresten ramt af noget der kunne være influenza, dog ikke svinet, men det er der andre der er på hendes skole. De har været syge hele bundtet og nogle af dem er endt på hospitalet, men det er en helt anden historie..


Jeg fik sovet et par timer, og så skulle der ellers gang i pinde og film på fjerneren, men det var søreme en noget pauver affære så jeg tog lyttebøffer på og så sad vi ellers der i vores tosomhed John og jeg. Lidt god whiskey fik fredagen til at ende perfekt.


Nu er det lørdag og her skal ikke ske en hujende fis. Præscis som jeg ønsker det. Vi har morgenhygget med marsvin og kaffe, så hvad kan jeg ønske mig mere af i dag???Ingen verdens ting. Jeg har hvad jeg skal bruge og mangler intet. Jeg er sgu lidt lykkelig.Og jeg var i går morges nået så langt med mit firkantede tæppe. Nu er det blevet større og det er stadig den første Zauberball jeg er igang med. Det garn rækker langt må man sige.

24 kommentarer:

 1. Dejligt, at din dag med din nye blog-veninde gik så godt... det er jo ikke nemt, at vide på forhånd ;-) god weekend...

  SvarSlet
 2. Hvor er det skøn læsning :D
  Farverne i dit tæppe er superlækre, det bliver rigtig flot :)

  SvarSlet
 3. Nu må jeg vist tage mig sammen til at skrive en kommentar i stedet for bare at læse med, det er længe siden jeg sidst skrev :0)

  Dejligt I havde en god dag - og ja sikke en udsigt ! Den kan man kun blive misundelig på :0)

  God weekend !

  SvarSlet
 4. Det lyder som en skøn skøn dag, du/I har haft :-)
  Rigtig god weekend til dig og dine.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 5. Hej Kirsten. Nej det er nemlig aldrig til at vide, men vi havde jo haft en lille forpræmiere hos pernille til den første strikkeaften. :-)

  Rigtig god weekend til dig

  SvarSlet
 6. Hej Pernille, ja ik.. :-)
  Tak for rosen, jeg tror faktisk også at det bliver flot, og så er garnet så blødt at man tror det er løgn, når man tænker på at det er uld.

  God weekend til dig og dine. Knus ;)

  SvarSlet
 7. Jamen Hejsa Trine. Herligt at du stadig er her lidt på sidelinien. :-)

  Tak og også god weekend til dig
  Kh Henriette

  SvarSlet
 8. Hej Gittemay. Det var det nemlig ja.

  Rigtig god weekend og kh Henriette ;-))))

  SvarSlet
 9. De dage er guld, dem må vi samle på til vinteren der kommer.

  God weekend !!

  knus yt

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 11. Ja men dow - lidt lykkelig...det er dælme da dejligt !!!!!sender de bedste hilsner fra søens folk og Fyns land

  SvarSlet
 12. Man fornemmer din store glæde igennem linierne. Hvor er det dejligt, nu har du fortjent at hvile lidt ud. For man bliver sørme træt af al den snak og luft - En dejlig træthed :-)

  SvarSlet
 13. En nuanceret firkant, kunne man kalde det hæklede stykke, en tryllefirkant, med farver som skifter igennem en efterårs-skala.
  Ligesom iøvrigt dit blog-tema, som er meget skønt.

  SvarSlet
 14. Hvor herligt at du havde en dejlig dag med din blogven, og sikke en herlig frokost. Hvad kan være bedre end at være lykkelig !

  Knus

  SvarSlet
 15. Det lyder som den dejligste dag, Henriette! Og en lørdag bagefter, hvor man bare skal lave ingenting, er slet ikke så tosset :-)

  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 16. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 17. Hej Yt. Jeg samler med stor entusiasme på den slags, det er det eneste rigtige. :)
  Forsinket tak og dejlig tirsdag til dig

  Kh Henriette :)

  SvarSlet
 18. hihi Lavendel. Tusind tak og ja, jeg syntes da også lige at det var fedt at kunne poste om lidt lykkelighed :))

  Knus og herlig tirsdag skal du ha.

  SvarSlet
 19. Hej Johanne, tusind tak for kommentaren. Jeg VAR altså også virkelig glad da jeg kom hjem. Så det skal da ud her ik.. ;)

  God tirsdag og hilsen
  henriette

  SvarSlet
 20. Tusind tak for roserne Donald. Det varmer ligesom farverne. :-)

  Kh Henriette

  SvarSlet
 21. Nej vel.. Det syntes jeg nemlig også Pernille.

  Rigtig god tirsdag og tak for din hilsen
  Knus ;))

  SvarSlet
 22. Forsinket tak til dig Madame. Du får lige en tirsdaghilsen med her fra.

  Knus og hej ;))

  SvarSlet