15 oktober 2009

En tur mere i farvekarusellen

Hurra jeg fik lov at lege med een gang mere.


Jeg blev tagget af hende herfra, og tog imod med fornøjelse. Det er en af de lege jeg har hygget mig over den sidste uges tid, hver gang jeg har været rundt i blogland for at se, hvad der er blevet fundt frem hos alle de forskellige bloggere. Sidste gang jeg skulle finde en farve, var det rød og det var så let som ingenting, men...

Jeg måtte sande, at denne gang kom jeg på en noget sværere opgave. Farven jeg skal finde er turkis, en farve jeg godt kan lide, men som jeg nu kan se, at jeg faktisk ikke har noget af. Ik ret meget i hvertfald. Jeg har været helt derude, hvor jeg forsøgte at overbevise mig selv om at lyseblå måske kunne gå for at være turkis, men den går jo ikke.

Nu har jeg fundet det frem jeg kunne opdrive, og her er resultatet:


Det er jo oplagt at tage sjalet her med, men egentlig hedder Holst's farve petrol...

Er der ikke et element af turkis i bøgerne?? Den lille parfume er nok mere det man ville kalde mint, men den ryger med som turkis.

Disse er faktisk turkis, men her ser de mere grønne ud!

Min brillestang.. Jo den er da turkis ik? Den er godtaget sammen med den lille tingest de ligger på bogen. En dims med et hul i, vistnok meningen at den skal ligne de der skarabæ smykker. Hvor jeg har den fra er et mysterium!


SÅ er der lidt sytråd, men også her måtte jeg sande, at trods en stor samling var der nærmest ikke noget der ligner turkis. Kun denne ene lille bitte rest og så en der igen mere er mintfarvet.
Så er der nogle bånd.. Turkis?? Naa... lyseblå ville jeg kalde dem, men de røg med fordi jeg kan lide dem ;)
Garnet, ja det er jo det fra mit regnbuetæppe. Mint og turkis. Og så en pakke vableplaster.


Til sidst fra min samling af miniatureparfumer, en lille bitte en i turkis.Pyhhh det var godt nok en udfordring, og trods det at legen vist har været hele turen rundt, og op til flere gange, ja så skal jeg nok vide at sende den videre. :-)

Der er nemlig een der slet ikke har været udfordret endnu, og det kan jeg da ikke ha siddende på mig. En blogger som altid er der med søde og informative kommentarer, og som bestemt har et kamera. DONALD, du skal nu i gang skal du. Og farven er.... Hmmm tænke tænke, det skal ikke være for let, hmm


KOKSGRÅ. ( du skal finde 7 ting i dit hjem i den farve )

Her ses farven, så ingen kan være i tvivl:

Lånt fra Holst, for er der nogen der har hele farvespektret at vælge i mellem, så må det da være hende. :-)

Udover Donald, så skal også Kari og Catarina være med. Det er muligt at I har ferie, men prøv alligevel at se om ikke det kunne more jer, at være med på spøgen ;))

14 kommentarer:

 1. Øhmmmm... turkis, er vist heller ikke den farve, jeg har mest af i mit hjem, men hold da op nogle fine eksempler, du fandt frem.

  Jeg kan godt lide, at du har givet bolden videre til Donald. Jeg glæder mig til at se, hvad han finder på, den kære mand.

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Jeanette mariae. Jamen, jeg har ventet lidt på det og syntes bestemt at han er blevet overset og snydt for den sjove leg. :)

  Nu håber jeg så at han vil være med.

  Knus tilbage og kærlig hilsen
  Henriette ;)

  SvarSlet
 3. Det er altså sjovt at se, hvor meget denne lille farveleg alligevel fortæller om mennesker - fx din glæde ved parfume :-) Og jeg glæder mig meget til at se, hvad Donald finder på!
  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 4. Hej Madame. Ja jeg har jo nok fået samlet mig en del. Begyndte i det små da jeg var helt ung, men nu er det sjældent at jeg supplerer op. De står i et langt smalt skab ude på badeværelset. :)

  Han har lovet at lege med, så det bliver lidt sjovt at se hvad han finder på.

  Det slår mig lige... DU har da heller ikke været med har du??

  Hvis ikke så sig til, så skriver jeg da dig på også. Du skal også have det lidt sjovt med legen. Og måske Monsieur kan hjælpe dig?

  Knus Henriette ;)

  SvarSlet
 5. Jeg ville få et meget stort problem, hvis jeg skulle være med i sådan en leg. For jeg har kun meget få farver i mit hjem.

  SvarSlet
 6. ja, man kommer sku på arbejde... Dejligt med lidt adspredelse og så ser man da lige hvad man har stående : )

  SvarSlet
 7. Tak Henriette, jeg vil gå på jagt.
  Koksgrå lad mig nu se...

  Åh jo forresten, God torsdag :0)

  SvarSlet
 8. Ja kenni, det har jeg ikke svært ved at forestille mig. Men ok.. du har jo både bøger og plader. Der er da en lille bitte smule kulør på dem ;))

  SvarSlet
 9. Det skal jeg lige love for Rikke. ;)

  SvarSlet
 10. Herligt Kari.

  Og nu ser jeg jo at du har klaret opgaven med bravour :))

  Skønt at du gad.
  Knus og god aften :)

  SvarSlet
 11. Hvor er det nogle gode ting du har fundet! Og en svær farve! Sjalet er utrolig flot! Knus

  SvarSlet
 12. Hej Henriette :-) sikke fine ting du har fundet i turkis. Jeg syntes det er en skøn farve , men jeg ville ikke selv ha kunnet finde 7 ting :-) Mvh. Birthe

  SvarSlet
 13. Kære Anette. Ja der kom jeg på lidt af en detektivopgave :)

  Tænkte at du må da have noget turkis, du er så glad for Grækenland og det er jo en farve der huserer derned, såvidt jeg husker?

  Ja sjalet blev godt, og jeg glæder mig til at se hvad du kan få ud af opskriften søde.

  Mange fredagsknus
  Henriette ;)

  SvarSlet
 14. Kære Birthe. Jamen der fik du udfordret mig godt og grundigt hihi

  Det lykkedes og tak fordi du gav mig lov at lege med. Syntes det er en sjov leg. ;)

  Rigtig god fredag og kærlige hilsener
  Henriette

  SvarSlet