16 oktober 2009

Ingen vej uden om


Sidder her og venter utålmodigt på at klokken bliver otte.

Kæresten vækkede min som han plejer for at sige godmorgen og farvel, det er jo som det skal være, men det er mit hoved bare ikke..

Den er helt gal, og jeg tror at jeg må ha' raget et eller andet til mig, for dette er ikke en normal måde at have pine på. Hold da op det gør ondt, og det varer det meste af dagen og aftenen. De sidste tre dage har jeg været oppe på tre gange piller om dagen og først efter den sidste får jeg så et par timers ro, med energi til andet end at ligge med en kold klud og lidt skriveri ind i mellem.

I går tænkte jeg over det, hvad andet kan jeg for pokker lave ÆV, og det forekommer mig at det er det samme mønster som dengang jeg måtte ringe efter lægevagten. Der MÅ være et eller andet i omløb, for ellers hænger verden sgutte sammen længere.

Tik tak, nu er klokken otte og jeg er tilbage om lidt...Godt så.

Jeg krøb til korset og har lige talt med den søde doktor Bengstsson. Jeg er blevet beordret op til eftersyn kl 10.15!

Nu håber jeg knagme at han kan gøre et eller andet, for i morgen skal jeg til Køge og strikke, men som det er nu, kan jeg slet ikke køre turen derned. Kvalmen lurer hele tiden og en tur på motorvejen er ikke et hit, hvis man pludselig bliver rigtigt dårlig..

Nå, nu er min computer også blevet syg, for nu kan jeg ikke få de skæve bogstaver til at forsvinde igen! Jeg tror jeg smutter. Vender tilbage senere med nyt fra plejehjemmet

5 kommentarer:

 1. Godt du fik ringet til lægen så du kan blive tjekket og få behandling hvis det er nødvendigt. Håber du kommer med en opdatering når du har været ved lægen. Jeg tror såmænd bare du er kommet til at trykke på "Kursiv/K" da du skrev indlægget. RIgtig god bedring. Knus

  SvarSlet
 2. Jeg håber at lægen kan hjælpe dig, det lyder ikke rigtig rart. Heldigis er vejret til indesysler, men det lyder til, at du ikke engang er til sysler...Jeg sender dig lidt held. Knus fra regnfulde Søborg, hvor mine to mænd er i køkkenet og bage banan/chokolade kage. Preben på højkant igen og Max i godt humør : )

  SvarSlet
 3. Øv for dig, godt du skal til lægen for et check... god bedring...

  SvarSlet
 4. Det skulle vel aldrig være Jørgen Bengtsson, du har til læge? Han har nemlig været min praktiserende læge igennem de sidste 19 år, og jeg er vildt glad for ham ;-)
  Mange hilsner Julie

  SvarSlet
 5. Hej Julie. Tak for besøget her og jojo.. det ER ham. Jeg er også dødglad for ham og bestemt tilfreds med at ham stadig er min læge efter næsten 14 år :)

  Hilsener tilbage
  Henriette

  SvarSlet