22 oktober 2009

Give away, Simones mor OG stille dage
Min pakke ser søreme ud til at skulle videre ud i verden.. :-)))D. 30 sept udlovede jeg en gave til lodtrækning imellem alle mine faste læsere, når jeg nåede de 50 tilmeldte. Det er søreme gået noget hurtigere end jeg havde forventet, så i weekenden skal kæresten og jeg have lidt sjov.

Alle navnene vil blive blandet godt rundt, og så finder vi den heldige vinder af gaven med det ukendte indhold. Jeg har ikke endnu bestemt hvad den skal indeholde, det ved jeg først når jeg ved hvem der er den heldige vinder.

Jeg skal selvfølgelig sørge for at det bliver dokumenteret så alle kan følge med og se, at det er gået helt rigtigt til. Jeg må hellere se at få ladet kameraet op igen.. ;)

Det er faktisk en rigtig dejlig fornemmelse at kunne give noget fra sig og dermed vide at der er en der kan tage hul på den første rigtigt mørke måned, nemlig november, med en rar overraskelse Jeg glæder mig faktisk til det og kan lige nævne at det blev Simones mor fra det kreative atelier der meldte sig til som nr 50 og dermed udløste konkurrencen. Tak for det :)


Det kreative atelier er en blog der er værd at besøge. Her finder man de herligste og mest utrolige små og større dukker, der er så fine og sirligt fremstillet, at det næsten er løgn. Alle har de deres eget udtryk og først nu har jeg selv fundet ud af, at jeg missede chancen for at få denne søde nisse hjem og bo hos mig.. Jeg ønsker ham en god rejse til den heldige modtager. ;)


Der skal ikke herske tvivl om, at jeg er fantastisk glad for den respons jeg får på både stort og småt herinde fra. Især dog på de svære dage. Når jeg sådan mister grebet og bliver overvældet af hverdagen og familien, er det meget betydningsfuldt for mig, at der findes så mange rundt omkring i bloggosfæren, som gider sende mig ord til hjælp. Jeg tager glad i mod både opmuntring og også lidt pisk. Pisk der får mig til at tænke over tingene og opmuntringerne der fortæller mig at jeg gør det rette.

Det takker jeg jer alle for. I burde have gaver hele bundtet.. ;)


Bilen venter stadig på sin tid hos autolægen og jeg har alt i alt taget den helt med ro. Dog fik jeg lige vasket i går, og nu har jeg det godt med mig selv fordi jeg ved at det ikke hænger over hovedet mere. Det kostede kræfter, og i dag kan jeg læne mig tilbage og lade mig forkæle. Jeg har nemlig bestilt tid hos frisøren. Juhu for det.


Det sker ikke så tit endda.

8 kommentarer:

 1. Det er dejligt at føle dig og hvis man nu bare kan hjælpe lidt med sine ord er det meget værd, jeg bruger også meget de kommentarer jeg får. Så du har helt ret, det er godt til pisk og godt når man får at vide, at man er på rette kurs : )

  SvarSlet
 2. Hvor spændende :-). Uh hvor jeg håber... :-))))Der er intet bedre end en pakke 'ud af det blå'....
  Jeg vil give dig helt ret. Blogland er et fantastisk sted. Også jeg har fundet helt uvurderlig støtte og glæde ved at være en del af det. Nogengange er det sært at tænke på, at jeg faktisk ikke 'kender' folk i virkeligheden - for sådan føles det overhovedet ikke. Tværtimod. Nogle har jeg mødt - men langt størstedelen har jeg møder til gode med. Og det glæder jeg mig til. Det er dejligt at følge folk liv og levned og tanker - man bliver inspireret, rørt, involveret og får så meget igen. Nej - det ville jeg ikke undvære for noget.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 3. Ja, hurra for blogland og dens indbyggere (smiler...). Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig dag hos frisøren.

  Kærlig hilsen fra engens land ;-)

  SvarSlet
 4. Giver du noget, så modtager du noget!

  Får du så også en tur med maskinen, som jeg får det cirka en gang om måneden når jeg er begyndt og ligne en tøs med morgengrimt hår, der ligner en stor uldtot?.

  SvarSlet
 5. Jeg siger også et stort hurra for blogland, Henriette ;-)
  Ha' en dejlig dag, klem!

  SvarSlet
 6. Hej Henriette :-)) Dejligt at høre :-) ha en rigtig dejlig dag og aften .
  Mvh. birthe

  SvarSlet
 7. Og jeg istemmer koret - blogland er fantastisk. Knus og god fredag.

  SvarSlet
 8. Blogning tager også bare så meget tid :-) jeg har måtte skruge lidt ned for at få tid til mine kreative finurligheder.. Det vil jeg jo også gerne ha succes med.
  Vil gerne lige takke dig for din kæmpe ros... Virkelig sødt af dig Henriette :-)
  De varmer.. og gir mig blod på tanden om du forstår..
  kram
  Christina

  SvarSlet