01 november 2009

Er I svedt hvor tog det tid...

At sortere garn..

I dag nåede jeg kun igennem uldgarnet, så i morgen mandag bliver det bomuldens tur.


Jeg vil ikke vise endnu hvordan det gik for sig, bare lokke med at fortælle at jeg IKKE ville have kæresten inden for dørene, mens sorteringen stod på..


Jeg frygtede endnu en fuldvoksen mands besvimelse ;)
Gulvet kan ikke klare alle de buler det giver.

Jeg selv var også noget måbende, da først alt garnet lå der side om side, bundt for bundt på sengen. Det kan simpelthen ikke passe tænker jeg. Jeg mener, jeg begyndte jo først at strikke seriøst i marts!

Jeg er og bliver en samler og en nørd når noget fanger min interesse, og der er jeg heldig for kæresten er ligeså med sine hardiske og skærme og mus og progammer og og og og...


Jeg tænker også at det da er heldigt, at jeg ikke samler på hunde, stole eller andet af større kaliber. Når jeg har problemer med at få plads til garnet, hvordan ville det så ikke se ud, hvis jeg var nørdet omkring hunde og alt hvad dertil hører?? Jeg er sikker på at jeg ikke ville kunne begrænse mig til een hund, een madskål , een snor eller een slags tyggeben. Hmmm
Jeg har jo forresten også fire marsvin. Først var der en, så to og nu er børnenes andre to også mine, for de gider dem ikke så meget som jeg. Men det er jeg kun glad for, for jeg hygger mig med dem, se bare lige hvem der leger gemme i sofaen her:


Kuk kuk Cupcake, jeg har fundet dig..

Og her, jaaa der ligger han jo og sover, og han tror stadig at jeg ikke kan finde ham..
Samler eller ej, noj hvor er det sjovt at lege med sit legetøj hihi


Fredag legede jeg med min garnvinde og det smukke garn fra Chile ;)De to slags garn der skulle vindes opOG med Matador i baggrunden gik der jo som en leg ;)

16 kommentarer:

 1. Jeg er vild med Matador og det er hygge for min mor og mig og også for Preben heldigvis. Jeg har set dem en million gange ; )

  SvarSlet
 2. Jamen Henriette
  Du er da bare ved at lave din egen garnbiks ;)
  Som vejret er i dag, så er det da heller ikke vejr til meget andet end noget indendørs.

  God arbejdslyst og mandag
  Knus Kari

  SvarSlet
 3. Det ser vel nok hyggeligt ud med garn og marsvin :-)
  Ha' en dejlig dag, Henriette, det er lige vejr til at hygge indendørs med garn og strikkepinde.

  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 4. Ha, ha... eller samler på mænd (fnis...).

  Jeg glæder mig sådan til at se dine garnlagre, mine er efterhånden minimeret, så måske jeg snart skal på garnudsalg igen.

  Kan du have en dejlig dag ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg ville gerne se alt dit garn :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejlige billeder af Cupcake :-) Jeg kommer pludselig til at tænke på, at jeg har da sådan en hyggelig garnvinde liggende et eller andet sted - jeg får helt lyst til at komme igang med at strikke igen, haha.

  SvarSlet
 7. Jeg samler jo også på marsvin... tø hø. Lidt af samme grund som du.
  Først mine pigers 2, Pippi og Snehvide, så 2 mere til gemalens piger, Ræser og Nougat, så et på plejehjem hos os, Tutti,(har man 4, kan man vel også have 5...)så én af pigernes venindes marsvin, Pjuske. Det giver vist 6.

  Om sommeren har vi dem i "Udgård", som er en indhegning i haven. Med huse til at sove i mm. Det er stort nok til, at andre marsvin kan komme på sommerferie. Så vi fik Elvira på besøg i sommer. Og nu står de fleste af vores i en hestestald ude hos Elvira. På vinterferie. Men vi har to i huset. Og de kender lyden af køleskabsdør-der-åbner og gulerod-der-knækkes og piver højt fordi de ved der vanker lækkerier.

  Ud over marsvinene samler jeg også på sy- og strikkedims...

  God dag til dig

  SvarSlet
 8. Ha ha og HA :-))). Jeg sagde det jo, Henriette....at inden man ser sig om, så har man garn i mængder....nøj hvor jeg lige grinede igennem :-). Tro mig: tiden er intet problem. Det har intet at sige, hvornår man begyndte at strikke - hvis man er udstyret med dét gen...samlergenet.
  Og så er der jo bare ting, som mænd er bedst tjent med ikke at vide/se :-))).
  Har selv det gen i en ganske veludviklet form...pyh ha. Går helt amok, når jeg starter på et eller andet...strik for eksempel. Og lige pludselig har jeg et lager af format. Derfor er jeg så tilbageholdende med nyt - for jeg kender jo mig alt for godt.
  Men garn isolerer rigtig godt. Og...hvis der en gang blev hungersnød, ville vi være ganske overlevelsesdygtige - for vi har jo øvet os i at samle garn :-))). Så det er skam smart nok.
  Dog ved jeg én ting: jeg skal ALDRIG have en garnbutik, for jeg ville bare blive min egen største kunde :-)))

  KH Gittemay

  SvarSlet
 9. Hej Rikke. Ja jeg har altså også set den henved en million gange, og den er endt med at representere hygge og vinter og mørke timer med kreative sysler for mig. ;)

  Rigtig god dag til dig
  Knus

  SvarSlet
 10. Uha Kari, den tror jeg ikke John er med på hihi, men tak og i meget lige måde.

  Knus Henriette ;)

  SvarSlet
 11. Ja Madame, det er da den mørkeste dag vi har haft længe. Jeg gør mit med lys og strik, så jeg ikke går helt i hundende.. ;)

  Mange varme knus og rigtig ogod dag til dig
  Henriette:)

  SvarSlet
 12. Jeanette Mariae, jeg skal nol vove pelsen og vise det frem senere. Der er jo altid dejligt garn at få på udsalg på Garn.dk Også nu, så prøv at kig derind :)

  Rigtig dejlig dag på engen
  Knus Henriette

  SvarSlet
 13. Hej Miri, jeg skal nok vise det frem, men jeg skal lige have det sidste med. Uha jeg er lidt flov, det er jeg altså..

  SvarSlet
 14. Tak Margrethe, Cupcake er altså noget så herlig og altid i godt humør :) Jeg elsker det lille kræ

  God ide, se du bare at komme igang med at strikke, især nu er det jo perfekt bla til halstørklædeproduktion

  Knus Henriette :))

  SvarSlet
 15. Hej Mette. ja jeg er jo blevet helt vild med de små pelsede og hygger mig så meget med dem. Har du lyst og tid så kan du læse en masse om dem fra de var små og totalt morsomme. Jeg syntes det er herligt for dem, at de har mulighed for at bo både ude og inde hos jer, mine egne har muntret sig mange timer på vores altan, og der er ikke grænser for hvor frække de har været..:)

  Jeg håber at du vil vise dine dyr frem på din blog en dag

  Knus og rigtig god eftermiddag. Godt at se at du er blevet hjemme;)

  SvarSlet
 16. Ja Gittemay, jeg er jo blevet advaret af dig, og jeg erkender at jeg er voldsomt smittet med garnositis. Gad vide om det er uheldbredeligt??

  På den anden side er der jo så mange timers glæde i den hobby, at jeg syntes det er ok når jeg skal være helt ærlig.. ;))

  Jeg ønsker dig en god eftermiddag trods det at den er mørk som helvede.
  Knus Henriette

  SvarSlet