23 november 2009

Kl 14 søndag...

...gik jeg mig en tur ved søen. Lyset var slet ikke at finde og det silede ned med regn, men jeg måtte bare ud. Ud for at se om der ikke var lidt mere energi at hente i den friske luft, end indedøre hvor dagen føltes som aften.


Det var rart at blive blæst lidt igennem, men lys var der ikke meget af, og billederne jeg tog blev alle mere eller mindre uklare selv om jeg havde blitzen på.


En lille and gemmer sig for blæsten


Enkelte løbere trodsede vejret.


Dette træ overlevede ikke den storm vi havde forleden. Som en tændstik var det knækket og flænset, men dekorativt så det faktisk ud.

17 kommentarer:

 1. Ja det var ikke vejr til ret meget udendøre i går. Vi var ude 3 gange med Kenzo og det regnede alle 3 gange. Og igen i dag :P God mandag.

  SvarSlet
 2. Men selvom det er regnvejr, er det tit dejligt at komme ud ... eller ind igen :)

  SvarSlet
 3. Jeg kender godt det , med at måtte ud i luften- det må jeg hver dag ellers har jeg det mærkeligt :-)

  SvarSlet
 4. Det er nemlig så dejligt, at komme ud og blive blæst igennem. Jeg synes dine billeder er dejlige og det er nemt at fornemme vejret i dem. Og så synes jeg, at det er dejligt at se billeder fra "min" barndomssø...

  God dag til dig :o)

  Knus fra Mette

  SvarSlet
 5. Det er dejligt at blive blæst igennem, også selvom lyset var lidt svagt...
  Vi var også ude og blive luftet :-)

  SvarSlet
 6. Hej Anette. Jeg er ret sikker på at Kenzo var storlogrende alle tre gange HIHI, det er kun mor og far der ikke syntes det var det fedeste ;)

  Dejlig aften til dig kære og knus

  SvarSlet
 7. Der har du nemlig helt ret Pernille. ;)

  SvarSlet
 8. Hej Miri. Specielt i går havde jeg det sådan, og jeg burde jo også gå ud hver eneste dag.

  SvarSlet
 9. Ja søen ligger her sgu endnu og jeg er sikker på at den ligner sig selv i det store hele Mette. Hvor længe er det siden du har set den sidst?

  God aften og knus helt op til Viborg :))

  SvarSlet
 10. Hej Margrethe. Det hjalp betydeligt på kroppen af få rørt sig lidt, det er helt sikkert. Jeg har det svært med dette mørke og i dag har heller ikke været for god altså ;))

  SvarSlet
 11. Den forbandede mørke, må jo tilstå, at jeg ikke trives 100% med det manglende lys.

  Men så hellere lidt ude i mørket, og mærke vinden i ansigtet end altid at sidde inde og se på mørket.

  Gode billeder, trods mørket ;o)

  SvarSlet
 12. Jeg tror jeg var i Vanløse for måske 5 år sidst. Jeg ville vise gemalen, hvor jeg var opvokset. Jeg viste vores hus som selvfølgelig var skrumpet siden jeg var barn ;o) Og så søen, sejlklubben og engen, hvor jeg lærte at stå på ski om vinteren.

  Jeg husker området som et godt sted at vokse op. Jeg er stadig veninde med H, som boede på vejen lige ved siden af, kan huske at vi spadserede med vores dukkevogne rundt i kvarteret.

  Jeg spillede tennis med min far henne på tennisbanen... meget trygt område :o)

  Så det ville jo være sjovt at kigge op på Ålekistevej hos dig en dag?

  Det må vi lige finde ud af.

  Knuser fra mig til dig

  SvarSlet
 13. I dag har vi heldigvis sol igen - uh, hvor bliver man dog påvirket af de dage, hvor det næsten ikke bliver lyst.
  Skønne billeder du har taget, Henriette, varme klem til dig ;-)

  SvarSlet
 14. Damhussøen og -engen er er smuk at færdes ved og i både til gå-, løbe- og cykleture. Det er husbonds barndomskvarter og jeg må høre på mangt en drengehistorie, når vi vandrer dér :)

  Det var skønt at være med på tur sammen med dig på sådan en gråvejrssøndag :O

  SvarSlet
 15. Dejlige billeder - lys eller ej :-)
  Her er der heldigvis ikke så mørkt idag - har da ovenikøbet bestemt, at jeg vil ud at gå en tur :-) For det er altså en skøn ting.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 16. Jeg har tit gået rundt om Damhussøen, har haft en affære der, læst loveletters fra Preben, fodret ænder og prøve halvhjertet på at løbe rundt om den ; )
  Knus

  SvarSlet
 17. Jeg synes jeg kan genkende Damhussøen, og det er en dejlig tur under alle omstændigheder. Jeg tror du er heldig at bo i gå-afstand. Vi gik ofte ture hele vejen rundt dengang jeg boede på Hattensens Alle.

  Det er svært at få billeder med hjem i det vejr. Somme tider gør det ikke noget - så er de bare utydelige beviser på at der ikke var lys nok!!! :)

  SvarSlet