21 november 2009

Noro fik jeg herfra


I forbindelse med indlægget om det solgte sjal var der også lidt om det sidste indkøb af garn.

Noro var det jo, men jeg glemte at linke til stedet med de nedsatte priser. Det gør jeg her, og så lover jeg mig selv og kæresten og ungerne IKKE at snolde mere i år. Her er allerede afleveret lister med julegaveønsker, og med alle de unger der er omkring har vi faktisk en ikke helt lille gavepost.

Resten af weekenden bliver dedikeret alt og intet. Her trænger til at blive gjort grundigt rent, efter fjorten dages permanent ophold i stuen, da Joasefine har været hjemme. Hun har beboet vores soveværelse og dermed skal også det rum nu nærmest muges ud! Jeg har det sådan at jeg slet ikke orker at gå derind, for det gør mig svimmel at se den måde hendes ting og tøj og tallerkener og tasker, er spredt ud over alt. For slet ikke at tale om vores seng hvor det halve af sengetæppet har ligget på gulvet og hygget sig med støv og andet mistænkeligt.


Hun skal tilbage til skolen i morgen og helt ærligt...


Jeg glæder mig

6 kommentarer:

 1. Næææ, hvor skulle du altså skamme dig, for at lokke mig sådan i fordærv. Tror du måske mit budget kan holde til at købe mere garn? Jeg spør' bare ;-D

  Jeg gør det ikke! Jeg gør det ikke! Jeg gør det ikke!

  Rigtig god lørdag, dit dejlige kvindemenneske ;-)

  SvarSlet
 2. En ægte teenager hende Josefine. Min ældste kan også have det største kaos på sit værelse, men de synes at trives i det.

  Rigtig god weekend, Henriette :o)

  SvarSlet
 3. Hihi som altid kan jeg næsen høre dig tale til mig, og jeg griner lystigt. He he det må du altså meget undskylde Anita. ;)))

  Jeg gør det aaldrigg igen.. tror jeg.

  Mange mange knus til dig og rigtig god lørdag aften din smækre rapand ;))

  SvarSlet
 4. Ja hun er nok som de fleste, men alligevel utroligt at de kan holde det ud ik??

  Rigtig god aften fru E.
  Knus Henriette :))

  SvarSlet
 5. Jeg synes også jeg kan genkende det der med at få et barn hjem fra efterskole og rod overalt. Det er SÅ dejligt at se dem, men hvor er også godt når de tager afsted igen, ment på den gode måde selvfølgelig.
  God weekend og god rengøring :o)

  SvarSlet
 6. Hej Sonnie. Ment på den gode måde ja, men der er ingen tvivl om at jeg forbløffes over at det kan lade sig gøre at leve i den tilstand.. :)

  Også god weekend til dig og mange kærlige hilsener Henriette

  SvarSlet