20 november 2009

Solen skinner

Og hvor er det bare længe siden.

Jeg har sovet som en sten lige til klokken 10, og da jeg vågnede var det til en soloplyst udsigt og høj himmel. Den voldsomme blæst har fjernet de sidste blade fra træerne her omkring, så landskabet er bart og brunt. Det ligner faktisk en af de der kolde vinterdage man kan have i januar, men jeg tror faktisk ikke det er så koldt endda.

Marsvinene hopper glade omkring her ved siden af mig i sengen. Hopper er egentlig en underdrivelse, for der er mere tale om ræs ind og ud af dynerne. Op i buret, gnave lidt i den pilekurv de fik sidste fredag og som i dag ligner resterne af jeg ved ikke hvad, ud og spæne igen, over mine ben og under dynen. De er helt klart glade og i hopla, pludrer og knirker helt vildt. Jeg må se at finde noget pil et sted fra, for det bliver søreme dyrt i længden at indkøbe de små flettede kurve. Meningen var jo at de skulle bruges til at ligge i og ovenpå, men de smager åbenbart for godt til at de kan få lov at overleve særligt længe.


I dag er der kun en rest af bunden tilbage, resten af kurven er helt spist op..


Og her har Cupcake sneget sig baf om ryggen på mig for at smage på frynserne. Bagefter fik pakken fra UK en ordentlig omgang. Han fik den næsten slæbt med helt op i buret!!


Jeg skal til samling i skurvognen i aften og det har jeg glædet mig til siden vi mødtes sidst, så jeg tager det helt roligt i dag, jeg skal spare op så jeg kan klare mere en bare et par timer. Sådan et arrangement betyder jo sniksnak og munterhed i lange baner, en god ting men også noget der udmatter mig i en grad så jeg skal bruge et par dage til restituere i bagefter.

Dette indlæg har faktisk kigget på mig i en halv time, jeg kan ikke koncentrere mig, og synet er uklart, men nu trykker jeg på udgiv, og så tager jeg mig sammen til at lave en kop kaffe.

6 kommentarer:

 1. Hav en god solskinsdag.
  Knus

  SvarSlet
 2. Jep, det er skønt ;)

  God weekend !

  Yt

  SvarSlet
 3. Hvor er det godt at sove længe indimellem. God fredag til dig. Knus

  SvarSlet
 4. Jeg vågnede også til solskin og fik regnvejr i november ind i hovedet. Jeg møder kl 11 om fredagn, så jeg startede dagen med at holde pause. Marsvinene fik en tur på stuegulvet. Jeg lagde noget hvidkål på et viskestykke, og Snehvide kunne slet ikke stå stille, mens den åd. Den lavede krumspring og hoppede på stedet, fordi den ikke kunne lade være ;o)

  Så jeg har også haft en dejlig start på dagen.

  God aften til dig!

  Knus fra Mette

  SvarSlet