14 november 2009

Stilstand

Jeg står helt stille for tiden..


Efter den seneste måneds turbulens, er det som om jeg nu er gået helt kold. Som på en bil, er mine indre batterier gået sig en tur. Både fysisk og mentalt er jeg helt og aldeles færdig.


Det er sikkert en hel naturlig reaktion, og jeg har bare glemt hvordan det er fordi det jo heldigvis er meget længe siden jeg sidst har været ude i sådan et menneskeligt stormvejr. Så jeg flyder med, slapper af, laver næsten ikke noget som helst, og fordriver bare tiden med at gøre ting jeg kan lide, og sludrer med Josefine og Rasmus. De har begge været sygemeldte i denne uge, og derfor har vi haft masser af tid sammen herhjemme.


Rasmus har siddet her i stuen og spillet på sin playstation, samtidigt med at jeg har flydt i sofaen med hvad jeg nu lige havde lyst til af håndarbejde og min bærbare. Matador har været en fast del af denne uges baggrund for min langsomme tilbagevenden til mig selv igen. Det tempo den holder sig, er lige i tråd med mit eget, og den har kørt på den bærbare, så Rasmus kunne benytte sig af fjernsynets skærm, når han spiller.

I dag skulle jeg have været til blogtræf, et træf jeg har glædet mig til længe, men jeg har meldt fra. Kræfterne til samtaler og selskabelighed er der bare ikke. Men de skal nok komme igen, det ved jeg, det tager bare lige lidt tid. Og det går hurtigere hvis jeg lytter til mig selv, og ikke ignorerer det faktum, at jeg har været ude i et psykisk pres, der slet slet ikke er godt for mig.


Så dagen i dag bliver ligeså langsom som i går.

Det mest ophidsende jeg oplevede der, var da jeg efter indkøb tog på planteskolen og købte lyng til mine potter på soveværelses-altanen. Uhh der var fyldt til randen med smukke ting og sager til jul og hjem. Lidt snold blev det til, og jeg kan nu glæde mig over en smuk æske der skal rumme min efterhånden store samling af strikkepinde og gadgets der hører til. Sådan en har jeg manglet, problemet er bare at den faktisk ikke engang er stor nok! Hmm


Billeder skal nok komme senere idag :)

9 kommentarer:

 1. Kære Henriette,
  Hvor er det ærgerligt, at du ikke kommer i dag, men din mentale del, skal jo være med.
  Håber du får slappet af og ladet op og snart er ovenpå igen.

  Kærlige knus og kram til dig!
  Kari

  SvarSlet
 2. Op på hesten igen, kære du... Du skal nok snart få bugt med den træthed.

  Håber, at du får slappet godt og grundigt af i dag.

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 3. Det er godt du lytter til din krop og sjæl :-) Vigtigt at få det hele til at falde i hak igen.
  Rigtig god lørdag til dig, Henriette :-)

  SvarSlet
 4. Det var trist, du virkede opsat på blogtræf. Men godt du lytter til dig selv og ikke presser for meget på. :-)
  Ps- dejligt du sørger for at forkæle dig selv med fine ting :-)

  SvarSlet
 5. Jeg siger som Miri, det er godt at lytte til sig selv.. Og forkæles skal man da også..
  Nyd din langsomme dag i morgen har du sikkert meget peps

  SvarSlet
 6. Godt du lytter til din krop og melder fra når det er for meget. Vi er jo også i gang med Matador og sidder begge to indimellem og siger nogle af replikkerne.... "Av min arm" :P God lørdag til dig. Knus

  SvarSlet
 7. Hej alle. Ja jeg er blevet ret så meget bedre til at lytte og så handler jeg derefter :)

  Tak for kommentarene og rigtig god søndag aften
  :))

  SvarSlet
 8. Ja, find en hest - bare en lille én - og se at komme op på den...en skam vi ikke mødtes, jeg havde glædet mig, men det er forståeligt, når du har det sådan...knus

  SvarSlet
 9. Kære Lavendel, jeg havde skam også glædet mig rigtigt meget til at møde dig, men jeg har taget rådet om at lytte til mig selv til mig. :)

  Jeg er sikker på at der kommer en anden lejlighed en dag. Jeg skal nok finde den rette hest Hihi

  Knus

  SvarSlet