03 november 2009

Strikkeklubben på torsdag

Der er strikkeklub igen på torsdag, og jeg vil her benytte muligheden for at nævne at der stadig er plads til flere, hvis der skulle være interesse.På torsdag er der tema på programmet, og Pernille har været så frisk at love os at undervise i strømpestrikningens ædle kunst. Personligt glæder jeg mig helt vildt, for efter mine første ragsokker er røget på fødderne, er jeg blevet ret så hooked på den trend. De hjemmestrikkede er herlige, fede, varme og løjerlige på deres egen måde. Jeg er ikke sån lige til at traske rundt i hjemmestrik i mine åbne sko, dertil er det lige lidt mere alternativt end jeg lige er til, MEN på den anden side så ændrer jeg muligvis mening når jeg får lært at lave lidt finere modeller end raggerne..Der er så mange fantastisk smukke og sjove strømpegarner, at det nærmest skriger på at blive købt, strikket og brugt på fusserne.

Jeg er klar og vil møde op med notesblokken og garn/pinde, så jeg kan komme videre med kunsten at fremstille sokker.


Har I fået lyst og mod på at møde op, så skriv en mail til mig eller Pernille. Vi finder så en stol mere frem..


Dagen er torsdag d. 5 nov og det er kl 18.30

18 kommentarer:

 1. Ih, det ville jeg godt nok gerne, men der er lidt langt her fra Viborg. I får i stedet en glad tanke fra mig. Jeg ville i øvrigt rigtig gerne lære at strikke sokker, men jeg synes der er så hulens mange pinde... ;o)

  Knuser

  SvarSlet
 2. Jeg ville ønske jeg kunne komme med, men det er vist ikke lige nu og så strømper...Det er faktisk lidt ærgeligt, for det er jo som du ved min store drøm at lære.

  SvarSlet
 3. Jeg ville også vildt gerne med men der er jo alt for langt over til jer :P Håber i får en rigtig hyggelig aften. Knus

  SvarSlet
 4. Der er desværre også for langt fra Vejle til Kbh. Men I må have en rigtig dejlig aften.
  Mange hilsner fra Dianna

  SvarSlet
 5. Kære Mette, det er netop også det jeg syntes til at begynde med, men efter de første 10 cm, begyndte jeg at få styr på dem :)

  Uha ja Viborg, det er nok for langt. Jeg kendte engang en der boede i Rødkærsbro, og i den forbindelse kom jeg ofte til Viborg. Der er ikke så dårligt endda.

  Jeg ville godt have haft dig med, det skal du vide

  Mange knus og god dag
  Henriette :)

  SvarSlet
 6. Nej Rikke, men der kommer forhåbentligt mange flere møder i fremtiden, og så tager vi en strømpetur igen.. Jeg husker godt at du har talt om at lære det nemlig så ;))

  God dag og knus
  Henriette

  SvarSlet
 7. Også du bor for langt væk, og det er dødærgeligt. Det kunne have været så hyggeligt at møde dig Anette. Måske en dag..

  God dag og kærlig hilsen
  Henriette :))

  SvarSlet
 8. Godmorgen Dianna, det er da utroligt som I alle bor helt derovre i Jylland, og også ærgeligt. Du skulle have været så velkommen :)

  Rigtig god dag og kærlig hilsen
  Henriette :))

  SvarSlet
 9. Hej Henriette.

  Hvor holder i strikkeklubben henne?

  SvarSlet
 10. Hej Jannie. Det er hos Pernille og hun bor i Rødovre.

  :) og du er velkommen

  SvarSlet
 11. Jamen det vil jeg da rigtig gerne, bor selv i Taastrup. Sender du mig adressen på mail?
  blogsmail@forum.dk

  SvarSlet
 12. Nej hvor fedt. Ja jeg går ind med det samme og så glæder jeg mig til at vi ses i morgen aften. Jeg har lige sendt dig en kommentar på dit sidste indlæg..

  ;-) Henriette

  SvarSlet
 13. Hej Henriette !
  Håber at du har det godt !!
  Kunne også godt tænke mig at være med i jeres strikkeklub - men kan desværre ikke i morgen.
  Har i stadig en plads tilbage til næste gang ?

  Kærlig hilsen Nicole

  SvarSlet
 14. Jeg synes det lyder så dejligt med jeres strikkeklub! Det er en skam, at jeg bor helt oppe ved Liseleje, for jeg kunne også tænke mig en dag at lære at strikke sokker.

  Ha' en dejlig aften, varme klem :-)

  SvarSlet
 15. Åhhh nej Henriette, fik skrevet abrikos i opskriften til suppen, det er jo ferskner. Jeg VIL bare bytte om på de to. Tumpe. Man kan også putte hvidløg i den. uhmmmm

  SvarSlet
 16. Hej Nicole og hyggeligt at høre fra dig :)

  Jeg er sikker på at der er plads til dig i dec. det bliver hos Bettina. Så vidt jeg ved har hun vist udemærket plads til en mere :)

  Når vi nærmere os decembermødet skriver jeg igen en husker her på bloggen

  God aften til dig.
  Kh Henriette

  SvarSlet
 17. Altså Madame, jeg ville søreme ønske du ville/kunne komme. Det ku være så hyggeligt, Og ellers når jeg bliver dygtig nok, så skal jeg da glad og gerne komme på visit og undervise dig, måske Jeanette Mariae så også kunne overtales.. ;)

  Knus og dejlig aften Henriette

  SvarSlet
 18. Du er tilgivet Rikke :))

  For da jeg stod i Netto og senere Fakta, havde jeg rent glemt mine fortsætter og jeg endte med noget helt andet, OG da jeg endelig kom hjem var der igen konflikter af de store så nu gider jeg slet ikke kokkerere for nogen. De må lave deres mad selv må de.

  Men jeg skal nok huske det ( hmm ) til næste gang jeg er i humør til at være huslig ;)

  Mange tak for din huskeseddel og knus
  Henriette :)))

  SvarSlet