07 december 2009

Godnat sammen med Bent Otto Hansen

Nu er jeg den der smutter i kassen. Jeg har haft en langsom dag, men gider bare ikke være oppe mere. Min lyttebog trækker i mig, Jo Nesbø er super, men oplæseren..


Ja jeg siger ikke noget, men er der nogen der har talent for oplæsning så er det ham. Jeg ved ikke hvem han er, hvordan han ser ud, hvad han ellers beskæftiger sig med, men uhhhh altså hvor kan han bare fortolke Jo's bøger lige præcis som som jeg selv har forestillet mig i mit hoved det lyder. ( jo nu har jeg altså lige tjekket ham ud og han ser faktisk sådan her ud, og her er også hans meritter..)

Han er værd at gå efter, så derfor har jeg skaffet mig alle bøgerne, minus en enkelt der manglede. Æv og øv nr to i rækken er det, men heldigvis har jeg jo læst dem også, så jeg kan godt forholde mig til springet i historiens forløb fra den første til den tredje bog.


Jeg er i gang med et halstørklæde, en julegave til XXXX og jeg kan ligeså godt indrømme det med det samme. Det er det kedeligste jeg overhovedet nogensinde har strikket. Ved gud jeg er nødt til at tage mig grundigt sammen for at blive færdig. Men en gave skal jo helst glæde modtageren, så derfor må jeg fortsætte. Et billede kommer måske, jeg ved ikke engang om det er værd at forevige, for der er overhængende fare for at I kære læsere simpelthen falder i dyb trance bare ved et enkelt lille kig på det. GaaaabKære John jeg er ked af det, men jeg går altså i seng med Hans Otto!

11 kommentarer:

 1. Hvor har du ret, det er så utroligt vigtigt at oplæserstemmen fænger. Jeg har ofte fravalgt lydbogen fordi stemmen "irriterer". Hans Otto er rigtig god :-)

  SvarSlet
 2. Det er da en dejlig idé at høre en bog.

  Og stemmen betyder da rigtig meget. Nogen gange bliver man meget overrasket over stemmen og en persons udseende.
  Jeg skulle lave et arrangement i Århus sammen med nogle andre. Jeg koordinerede med en meget dyb basstemme over telefonen, og da vi mødtes var min overraskelse stor, da en lille, spinkel spirrevip stod foran mig. Jeg havde forventet et stort brød af en fætter...

  SvarSlet
 3. Jeg håber du har en stor seng, hvis der både skal være plads til Hans Otto og mig og dig. Men okay...jeg kan være inde i en lille lyttebøf, så mon ikke vi kan være der allesammen?

  Det glæder mig meget at jeg har ramt den tone, som du/I kan bruge. Nesbø er en suverænt dygtig forfatter, synes jeg.

  God Jul :-)

  Bent Otto Hansen

  SvarSlet
 4. - og hvis John også skal være der, så skal vi vist trække numre! ;-)

  SvarSlet
 5. Jamen Guuud Hej med dig Bent Otto. Hvor er det vildt at du skriver, og hov! Hvordan opdagede du lige at jeg har skrevet om dig???

  Nå, men jeg bliver da helt rød i ansigtet nu ;)

  Der er ingen stemme som din, sådan er det bare og det kan du godt hilse at sige til dem der betaler dig. En julebonus må være under
  opsejling. I øvrigt er jeg lidt misundelig på dit job, for det må da være fedt at sidde der og læse op OG få betaling for det. To fluer
  med eet smæk nemlig :)

  OG OG jeg har da vel ikke omdøbt dig har jeg?? Kigge kigge tilbage i teksten...


  EJ der kan du bare se. Jeg bliver helt ude af balance med dig i ørene og så kan jeg ikke engang huske dit navn. Beklager det var en lille bitte smutter.

  Herligt at du gad skrive, og rigtig glædelig jul til dig.
  Knus Henriette :))

  SvarSlet
 6. Henriette...hehe, jeg ku' ikke nære mig for at drille lidt. Herregud, med så besynderligt et navn er det da ikke underligt at du forveksler det med ham fra P4, der lyder som om han har spist en rulle sandpapir.

  Igen: tak for roserne. Jeg kæmper og slider med mit indlæserjob, så du behøver såmænd ikke være misundelig. Jeg ved godt det lyder som om jeg bare lige sidder og snakker derud'a...men der er mange-mange rettelser og overvejelser og dårlige dage og halstudser og og og og og...

  Men når man så får reaktioner som den fra dig...ja, så er det jo hele besværet værd.

  Tak :-)

  hep

  B.O

  SvarSlet
 7. Jeg er altid klar med en opmuntring hvis du har en dårlig dag :)

  HEP HEP

  hihi

  Henriette

  SvarSlet
 8. Forresten... Det der gør oplæsningen så super, er at du IKKE sidder og hoster eller rømmer dig, IKKE snøfter og er forkølet OG at du skifter toneleje hos de forskellige karakterer. Nu har jeg lyttet til flere, og der er altså bare en tendens til at det bliver monotont og som en oplæsning af statstidende.

  Og så altså.. Ham Hole har du helt styr på ;)

  SvarSlet
 9. Jeg gør meget ud af at der ikke er nogen "støj" i oplevelsen, f.eks. host og den slags. Du aner ikke hvor mange åndssvage lyde ens mundhule kan lave, når man gerne vil have at der er stilhed omkring ordene og linjerne. Og maven kan rumle og stolen knage og elevatoren buldre og al den slags...så jeg er glad for at du nyder at der er ro til at lytte.

  Nu hvor lydbøger er blevet en salgsvare på linje med de trykte bøger, kan man ikke være andet bekendt end at aflevere et ordentligt produkt.

  Det er lyttere som dig, det er værd at arbejde hårdt for.

  hep!

  B.O :-)

  SvarSlet
 10. Ja, det er en sej kamp at få "mikrofonarbejdet" til at køre perfekt, det er ikke en overdrivelse. På Beologisk Institut har man kunnet læse om nogle af de dage, hvor Henriette skulle have stået udenfor og heppet :-) Der er nogle få, som kan gøre det selv i beruset tilstand, mens andre må slås for hver millimeter terræn (bog, historie, emne) der skal oplæses.

  SvarSlet