07 december 2009

Den anden adventsweekend
Det har været en weekend fyldt op med tjanser af frivillig karaktér, og i dag mandag må erklæres for hviledag.


Jeg har opfyldt Rasmus hedeste ønske, så både bagværk, risengrød, dekorationer og mors juleforklæde har været på programmet. Jeg har hygget mig med det, og ladet være med at fokusere for meget på de ting der giver mig tunge tanker og grå hår på hovedet.

Han har været så gavmild med knus og smil, så det gør intet at jeg i dag er helt smadret, det koster mine kræfter at lege hausfrau, men det er det hele værd. Også Josefine har glædet sig over at det har været som i "gamle" dage, men især Rasmus har helt klart savnet duften af bagværk og hjemmelavet mad de sidste par års jul. Jeg er en tilfreds mor i dag :)


Jeg måtte i øvrigt lige op en tur i nat, fordi Lakridsen endnu engang liges syntes han ville på visit hos naboen.. Der sad han på taget af buret og var årsagen til at to marsvin hylede i vilden sky, fordi de kunne se ham deroppe i friheden, uden at kunne nå ham. Fremover er vi vist nødt til at holde huset lukket for natten. Cupcake har endnu ikke vist den samme interesse, så han lå bare og sov under alt postyret. Tænk engang at Lakrids har vist sig at være den mest stædige af de fire..Rengøring er blevet en besværlig affære, for især Cupcake er helt vild med fejebakken. Der sidder han og nægter at flytte sig, når jeg prøver at tage den for at feje buret. Jeg må simpelthen tage både bakke og marsvin på een gang, og derefter verfe ham væk med kosten, som han forresten også syntes er en interessant sag. Ja ja siger jeg bare, men det er altså mig der skal gøre rent og jeg syntes ikke det er så herligt endda. De er nogle små grisebasser er de ;)

8 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre, at du sådan fik julet med Rasmus. Og så håber jeg, at du får hvilet dig rigtig god i dag.

  Kærlig hilsen fra engens land ;-)

  SvarSlet
 2. Haha, Cupcake må da have sin egen fejebakke, Henriette ;o)
  Det lyder så hyggeligt med jeres juleri. Jeg er ikke kommet så langt, men på søndag skal vi lave konfekt med familien.

  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 3. Synes du er sej, at du giver Rasmus, det han har savnet så længe :-)

  SvarSlet
 4. Ja det må være det hele værd når Rasmus reagerer sådan. det lyder som en hyggeligt week-end. HÅber du har haft mulighed for at slappe lidt af i dag og komme til hægterne. Knus og god mandag aften

  SvarSlet
 5. Sikke nogle skønne nisser, hvor er de fra?

  Og så ellers bare lige "Ha' en dejlig aften" fra mig :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare dejligt nogen gange at give sig selv helt, også selvom man ved, at det koster et par flade dage bagefter...

  Han er altså ret sjov, ham Cupcake ;o)

  SvarSlet
 7. Det lyder som konfekt i mine øre :0D
  Selvom det er hårdt, så er det alt, når ens barn er lykkelig og hvis Rasmus er glad, så er du det jo også.

  Og så har du jo også fået nok at se til med ham den lille Cupcake ;0)

  Rigtig god aften
  Knus Kari

  SvarSlet
 8. Tusind tak til jer alle. Jeg svarer kollektivt, for jeg er træt i dag :)

  Fru E.. Det er min mor der har fremstillet nisserne. Desværre laver hun dem ikke mere, tiden er ikke til det, men jeg ved at hun har solgt en del i de år hun nørklede med dem.


  Mange knus til jer alle og god tirsdag

  SvarSlet