19 december 2009

Jeg er blevet forkæletJeg holder stadig fast i mine aftaler hos min negledame. Dvs jeg havde faktisk tid sidste fredag, men der var jeg jo liiige lidt indisponibel, og hun har derfor presset mig ind i et ellers noget tæt belagt skema i dag. Et eller andet sted betyder det vildt meget, at jeg bruger den time til mig selv hos hende med jævne mellemrum. Af alle de måder man kan bruge penge på, at forkæle sig selv med lidt pleje fra andre, er denne den billigste og jeg nyder det.

Så sidder vi der og sludrer om løst og fast, i dag selvfølgelig om sidste fredags tur til Psyk skadestuen, som hun jo kun har hørt om fra veninden, der ringede på mine vegne og aflyste. Hun blev lettet da hun hørte om hvordan det hele er gået og kom med sit eget input. Da neglene var ordnet, blev jeg lagt på briksen hun bruger til kunder der får ansigtsbehandlinger. Åhh som det var dejligt, at læne mig tilbage og lade mig massere i ansigtet. Jeg fik farvet bryn og vipper, så jeg ikke ser så brugt og træt ud. ( Jeg klagede nemlig lidt over mit blege ansigt.. )

Hendes gave til mig sagde hun.

Spørg mig om jeg blev glad og overvældet? Tænk at hun gjorde det... En dejlig julegave må jeg sige. Endnu en engel på min vej.


Nu er det sent og jeg vil lægge mig i sengen med Bent Otto, der fortæller videre i historien om Sorgenfri. Altså ikke vores grønne område ude ved Lyngby, men bogen af Jo Nesbø. Som altid er der en god historie og et plot der ikke lige er til at gennemskue. Mit orange sjal ligger så småt i mine hænder igen, men jeg mærker at jeg har svært ved at komme i omdrejninger, måske fordi jeg allerhelst vil igang med Dominoerne. Det kræver dog fuld koncentration og det kan jeg ikke præstere endnu.

Jeg fik iøvrigt fortalt af Anika, som neglemutter hedder, at mit grå sjal bliver promeneret hver dag og at hun er SÅ glad for det. Især nu. Det varmer hende så godt i klinikken, der ikke er for varm at være i, i disse dage. Vi har aftalt at det orange skal ned og hænge i vinduet når det er færdigt. Det bliver da lidt sjovt at se sit eget arbejde hænge frit fremme i et vindue.


I morgen lørdag er det store julegaveindkøbsdag, og så er vi jo spændte på om der er en lejlighed til teenageren. Han har nu hele to han skal kigge på. Den første er kl 11, og den anden ikke langt derfra kl 12. Kære julemand og Vorherre, please vær sød at sørge for at bare den ene af dem bliver hans. På forhånd tak ;)

9 kommentarer:

 1. Kæreste Henriette
  Jeg håber for jer alle at julemanden lytter til dit ydmyge ønske, så der kan falde lidt ro over jeres familie.

  Dejligt for dig med lidt enetid og forkælelse.
  Og lækkert at dit sjal bliver værdsat.

  Mange julehilsner fra Dianna

  SvarSlet
 2. Hvor jeg under dig personlig nursen, sikke en sød negledame.
  Krydser fingre for at jeres teenager får sit eget.
  Pakken skal du ikke bruge energi på nu.
  Knus.

  SvarSlet
 3. Nej, hvor dejligt at blive forkælet. Hvor sødt af "neglemutter" at give dig en lille gave. Håber alt forløber sig som det skal her i dag.
  God dag til jer.

  SvarSlet
 4. Det var lige hvad du fortjente - forkælelse !
  Og så krydser vi alt, hvad krydse kan, og håber han får den ene lejlighed !

  SvarSlet
 5. Du har da om nogen fortjent en masse forkælelse. Det er godt, at du også selv holder fast i det - og så en ansigtsmassage!
  Jeg X'er stadig alt det jeg kan for en af de lejligheder - hvor bliver det godt til jer alle :o)
  Hold øje med posten!

  Knuser fra det solrige og hvide Jylland.

  SvarSlet
 6. Er spændt på at høre om en af lejlighederne kunne bruges? Hvor skønt at blive forkælet hos negledamen - det var vist tiltrængt. Håber i får klaret juleindkøbene hurtigt :P God lørdag. Knus

  SvarSlet
 7. Dejligt med lidt selv-forkælelsestid, og hun er da i sandhed en engel, den negledame :o) Jeg krydser naturligvis også fingre for lejligheden.

  SvarSlet
 8. Hvor var det godt at negledamen havde tid til at yde en ekstra gang omsorg. Det var vist lige hvad du trængte til.
  Jeg krydser også fingre for at teenageren får lejlighed.

  SvarSlet
 9. Hvor dejligt med smukke negle og et nyt ansigt, det var da dejlig overraskelse. Knus

  SvarSlet