09 december 2009

To en halv time

Blev det til, så var jeg vågen igen.

Rasmus vækkede mig fordi hans lynlås var tvær og efter en længere kamp, var jeg så meget ude af søvnen at jeg ikke kunne finde tilbage til den igen. Nu ligger der i baghovedet en bevidsthed om, at jeg har indkøb der venter, og så de forb...... sjaler der skal i stræk. Det kan muligvis ende med at de må afleveres som de er, med en forklaring om hvordan man gør det. Problemet er at jeg kun har sengen til at ligge dem på, og eftersom min seng er en sjælden vært for min krop, har jeg virkelig svært ved at give den fra mig de dage det tager inden sjalerne er tørre igen. Fra næste uge har Josefine nemlig juleferie og så har jeg en hel mdr, at se frem til sovesofaen i stuen med dertil hørende trafik og uro ved nattetide..

Der er masser af gode intentioner, og også en pakke der skal helt til England, så posthuset står også på listen over to do, men jeg vil allerhelst bare laveEn Maud


Gemme mig under dynen og lade andre om at tage sig af verdens gang, mens jeg har Bent Otto med den bløde stemme i ørene, til at distrahere mig fra mine egne tanker og tingenes tilstand

8 kommentarer:

 1. Må du finde energi og kræfter til dine mange gøremål. Og må du finde roen til dig selv.

  Kærlig hilsen fra engens land ;-)

  SvarSlet
 2. Er der noget du trænger til, er det en laaaang Maude.
  Kan Josefine sove i stuen eller dele værelse med én af de andre?
  Du skal huske din egen iltmaske først, for at kunne gøre noget for dine børn. De har ret til en mor, der trives og du har ret til at trives.

  Jeg tænker meget på dig.

  Knuser fra Mette

  SvarSlet
 3. Og nu forstår jeg, hvorfor du var forsvundet på min blogliste, da jeg byggede om igår: Jeg var ikke meldt til som fast læser!?! Det forstår jeg simpelthen ikke, da jeg læser hos dig hele tiden.

  Men nu er der orden i sagerne!

  Klem fra mig

  SvarSlet
 4. Ham Bent Otto lyder super sweet (som Cartman ville have udtrykt det), det må være mit næste projekt, når jeg igen finder tid og lyst til at agere læsehest, men har 3-4 Liza Marklund bøger liggende og Jussi Ahler-Olsen ligger også og venter på mig. Der er vist rigeligt at give sig til, når tid er ; )
  Kram til dig

  SvarSlet
 5. Tak Jeanette Mariae det kan være dine håb virker :)) Det håber jeg da :)

  Mange knus Henriette

  SvarSlet
 6. EEEjj Mette, det går da ikke, har du ikke været tilmeldt?? Hmmm, nå godt :) det er du nu hihi.

  Odnung muss sein NEMLIG. hihi

  Josefine i stuen duer bare ikke, for hun sover i en evighed, og så har vi jo ikke noget sted at være i dagtimerne.. Det er bøvlet, er hvad det er

  Mange knus og hej
  Henriette

  SvarSlet
 7. Hej Rikke, ja der er søreme rigeligt, men en dag kan det jo være at du falder over en lyttebog også :)

  Rigtig god dag og knus

  SvarSlet
 8. Det er nu ikke det værste at være Maude. Hun var godt nok nem at bringe ud af fatning og endte tit i dynen, men når det virkelig gjaldt og brændte på, så var hun klippefast.
  Jeg elsker simpelthen bare matador :o)

  SvarSlet