23 februar 2010

Een enkelt syge dag og så..

... har der været ministerrokade!

Som nyhedsfreak er det helt utroligt at jeg ikke kan melde mig ud af samfundet bare en lille bitte dag, at jeg ikke kan vende ryggen til verden, uden at der sker et eller andet større end en ny snebyge her i DK.

Ja ja siger jeg bare.

Ikke at det ryster min grundvold væsentligt, men alligevel. Jeg sneg mig ind i stuen her til aften, skulle hurttigt lige se en enkelt nyhedsudsendelse og så er det hele ved at vælte over med nye ministre og jeg ved ikke hvad. Et par stykker af dem har jeg aldrig nogensinde set før, andre er gamle svende og så er der enkelte der har siddet i kort tid, men nu for lov at fortsætte. Så er spørgsmålet bare om det rykker ved noget som helst??

Nu siger jeg godnat og så forventer at være frisk og klar igen i morgen. Det her gider jeg nemlig ikke mere. Jeg får svip af trut i næsen, nysen og hakken. Jeg har forresten overdraget forældremynigheden til John, i fald at jeg dør i løbet af natten ;) Sker det ikke så står jeg op ganske enkelt.


Basta. Min egen virusrokade er på plads. Jeg har dømt elendigheden ude og har fornyet kontrakten med et godt og friskt helbred.

Host

Ingen kommentarer:

Send en kommentar