22 februar 2010

Kuk kuk hvor er du henne?

OBS:

Jeg er ved at ændre layout, men min computer er bare helt underlig igen, eller også er det blogger den er gal med, så indtil videre må det se sådan ud. Adr jeg syntes det er grimt :(
Intet er stationært i en bærbar åbenbart.. Heller ikke basisfunktionerne.
Cupcake kan ikke forstå.

Hvor er Lakridsen henne?

Jeg syntes her lugter som en Lakrids, men jeg kan ikke se ham, tænker han

Søde Cupcake, det er jo fordi Lakrids er verdensmester i at gemme sig, og her har han på mystisk vis fundet en måde at kom ind mellem to lag tæppe og ligge musestille.


Han er ikke uden evner den lille bamse. :)


Cupcake selv, er blevet lidt af en kleppert, der når han spiser lader pelsen stritte af bare begejstring. Det giver ham et busket look og han ku næsten ligne sin roommate Lakrids.


Han har været lidt ved siden af sig selv i sidste uge, og jeg var helt bekymret for ham. Helt ulig hans normale adfærd, lå han bare det meste af tiden i buret, og selv det at der kom salat på bordet, var ikke så interessant at han ku lokkes til andet end lige at spise lidt at hånden.

Nu ligner han sig selv igen, og måske han også bare er træt af vinter og vil have sol og vår.Forresten fik Lakridsen sig et lille bad i går. HIHI, det var morsomt. Han fandt sig i det lige til jeg ville vaske han hvide pels på næsen.

Næ nej mor det vil jeg bare ikke, peb han.

Så nu har han hvid pels på numsen og mindre hvid på næsen. Jeg glemte at forevige seancen, så I må tænke jeg til hvordan en bamse ser ud når den er våd og surmulende.

Tilgengæld er her et billede af den pels der nu er hvid igen. Og ja... det er et marsvin og ikke en panda der bor i buret. ;))

6 kommentarer:

 1. For sørensen, der er cute de to pels-bamser. Min kat surmuler også voldsomt hvis hun bliver vasket, men surmulende dyr er også lidt søde ;o)

  SvarSlet
 2. Det er de nemlig hihi. Tak for kommentaren Prophecy og velkommen her hos mig :))

  SvarSlet
 3. Det er altid dejligt at se billeder af dine små, lækre hyggedyr. De ser utrolig søde ud. :D

  SvarSlet
 4. Ja jeg ved at du godt kan hygge dig lidt over dem, og de er altså også vildt nuttede :)
  Tak skal du have Jens og giv dine egne katte en krammer ;)

  SvarSlet