11 marts 2010

At ringe til lægen i denne tid...... kan være en tålmodighedstest.


Jeg har forsøgt hele morgenen, men jeg er helt klart ikke den eneste der gerne vil sludre med ham, for det har været ganske umuligt at komme igennem. Faktisk så umuligt at linien klikker død med det samme der kommer forbindelse.

I stedet passer jeg nu bare på mig selv. Jeg drømmer om friskpresset saft, men vi mangler frugt og gulerødder, så der bliver sendt en stafet afsted senere i dag. Med inspiration fra Vibeke tror jeg også en kraftig grøntsagssuppe ku være en god ide, jeg skal kun lige være lidt mere på benene før jeg orker at gå i gang med at skrælle og hakke.

I går bestilte jeg via Torvet.dk et kæmpe læs af alt muligt, både købmandsvarer og grønt og frugt. De tunge ting kommer nu til mig i næste uge, og det glæder jeg mig til. Sidste gang var jo i ugen op til jul, og der er ikke noget at klage på der. Der skal dældylme ske noget nu.

I dag har jeg det fuldstændigt tro mod mønstret, bedre og så alligevel bare ikke helt godt. Så jeg må siges at være topmotiveret til at få lidt fornyet energi og helbredende tiltag indenbords.
Sådanne nogle røde drinks fra saftpresseren skal jeg ha fremstillet igen. ;)

5 kommentarer:

 1. Det er så irriterende at skulle vente og vente, utroligt at det skal være så besværligt at få fat i sin læge...
  Rigtig god bedring med dig.... Håber du hurtigt bliver frisk igen.

  SvarSlet
 2. Her kan man heller ikke ringe til lægen undtagen lige når man har en heldig dag. Somme tider går jeg derhen og stiller mig ved skranken i stedet for, det kan jeg egentlig bedre lide.

  Jeg håber du får det bedre. Lige nu kan jeg se, at der er et eller andet i luften, jeg har snue og ondt i nakken og så videre, men heldigvis kan jeg hvile mig og drikke lidt hostesaft :)

  SvarSlet
 3. Ja Margrethe, det er nemlig hamrende irriterende :(

  Jeg passer på mig selv og drikker varm the, hvilket er sjældent hihi

  Rigtig god aften til dig
  kh
  Henriette

  SvarSlet
 4. Kære Dax, du må også passe på dig selv og desværre bor jeg ikke lige ved siden af lægen, så det er surt at køre forgæves..

  Skål i varm the og kh
  Henriette :))

  SvarSlet
 5. Jeg forsøgte også at komme igennem til læge i dag....og måtte gik op, da frikvarteret var slut. Tænker grundigt over, om man dog ikke kan finde en anden måde, der fungerer bedre???
  God bedring til dig!

  SvarSlet