08 marts 2010

Lad dette være.. ( og noget om strik )
...mig en reminder til næste år:


Spild ikke den vigtige nattesøvn på Oscar. Det er blevet for ringe, og jeg er blevet for svær at imponere måske.


Det må nok være det mest kedelige og sterile show jeg til dato har set. Jeg bryder mig absolut ikke om den nye stil der er lagt, så en tradition er hermed nedlagt og jeg kan snildt nøjes med en nedklippet version i dagene efter.

Eneste hurra var kjolen som Sarah Jessica Parker havde på. DEN var bare virkelig elegant, med flere detaljer som jeg godt kan lide. En drømmekjole, og så strammer den ikke engang om maven *fnis*Desværre er der ikke et helbillede at finde lige nu, men bagtil er den stram hele vejen ned, foran løs og ... Nej det skal ses. Men indrømmet, det har jo ikke lige netop noget med film at gøre ;)

Noget helt andet er, at jeg da fik strikket den hele næste række, i sjalet med bolsjefarverne. Dermed mangler jeg kun 10 firkanter i at være færdig, og jeg er lidt overrasket over mig selv, for så hurtigt har jeg vist aldrig strikket før. What to knit next??

Mulighederne er mange, men det skal stadig være noget der kan køre let på pindende, som en slags tv-strik. Jeg har Frk Tusindfryd liggende og der ligger hun fint lidt endnu. Jeg er lige lidt uvenner med den tredje strikkeprøve, mønsterstrik er bare svært syntes jeg. Pernille har været så sød at sende mig et hjælpemiddel der skulle gøre det lettere at styre de to tråde, og jeg blev virkelig meget overrasket da posten dukkede op i lørdags. I en kuvert lå denne:Det er ikke en fancy fingerring nej, men en gadget der skal holde styr på de to forskellige tråde i arbejdet.Det er da genialt tænkt, og endnu mere fantastisk er det, at Pernille har foræret mig et ekspl.

Jeg blev ubeskriveligt glad, og i dag skal den prøves in action. :)


Tusind mange tak Pernille, jeg er vildt glad for den, men måske mest fordi du har tænkt på mig. Det er da stort og det varmer mit hjerte.

7 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig set sådan en før, men da pludselig hang foran mig, tænkte jeg Henriette og skyndte mig at erhverve et eksemplar... at jeg så også ved du er vild med gadgets, gjorde det ikke ringere.
  Jeg glæder mig til at høre om den virker :)

  SvarSlet
 2. jeg er spændt på at höre om ringen virker for dig, har selv en lignende og det virker ikke for mig, men jeg har jo også strikket mönsterstrik fra barndommen og er måske for sat i mine vaner til at finde sådan en ny ting nyttig. mht kjolen, jeg kan godt nok ikke se hele kjolen, men hun plejer jo at have en rigtig flot stil, mest iöjnefaldende synes jeg dog er hendes store mangel på mad, måske man skulle til at sende hende en madpakke.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Nååhh det er sådan en "tråddeler" ser ud, smart og måske funktionel. Jeg venter spændt på bedømmelsen og så måske se om Frk. Tusindfryd vokse.

  SvarSlet
 4. Jeg skal nok melde tilbage Pernille:) Og ja jeg er jo en gadgetnørd hihi

  Tak igen og mange knus
  Henriette

  SvarSlet
 5. Kære Frida, jeg skal nok melde tilbage, men den er nok netop til sådan nogle som mig, der er helt uden øvelse :)

  OG du har helt ret... hun ligner et fugleskræmsel rent fysisk, men kjolen :) den er smuk.

  Mange knus og jeg håber alt er vel hos dig
  Henriette

  SvarSlet
 6. Kære Kirsten, jeg melder tilbage om den lille ringting, og så skal Tusindfryd nok blive til noget :))

  SvarSlet
 7. Jeg fik set uddelingen af oscar statuetterne, da jeg var på arbejde og ikke havde det helt store at lave. Så kunne jeg lige så godt se det og sikke et kedeligt show de leverede.

  For at være lidt ond i sulet over for valget af bedste film og instruktør tror jeg faktisk de gjorde det, da uddelingen blev holdt på 100 års dagen for kvindernes kampdag.

  SvarSlet