05 april 2010

1 års fødselsdag

Snoopy_doghouse[1]

Herre Jemeni, jeg har helt glemt at jeg i går havde fødselsdag her på bloggen.  Det går jo ikke så jeg vil her lige mindes lidt af det forgange år.

Jeg begyndte samme dag som vi fik leveret vores nye sofa, og begge del har bragt megen godt med sig. Bloggen har udvidet min verden og min berøringsflade, og sofaen… tjaaa den har givet familien mulighed for at vi alle kan sidde ned sammen og i samme rum på samme tid.

Jeg har skrevet om stort og småt og i mange indlæg har det handlet om min sorg over at jeg ikke havde kontakt til Rasmus. Så fik jeg ham tilbage og midt i denne enorme glæde, kom så nye problematikker for dagen, da vi nu var seks i lejligheden og der opstod gnidninger børn og voksne imellem. Det kulminerede jo med Theis’s målrettede forsøg på at splitte hele familien ad, helst også Johns og min kærlighed, men som bekendt lykkedes det ikke, selvom det kostede mig et totalt nedbrud og et kort visit på Psyk. skadestuen. Vi kæmpede bravt John og jeg, og nu er vores nærhed og kærlighed næsten endnu større, og vi er begge lykkelige for at vi har hinanden og vores fælles liv i behold.

Jeg har fortalt om sommerhusophold, lidt om spisevaner, børnemagt, en del om livet med en asperger og en masse om at være borderline. To sider af den menneskelige adfærd der kan ramle voldsomt sammen til tider. Aperger er ikke en psykisk lidelse i modsætning til borderline, men fælles for de to “titler” er, at man har følelsesmæssige forhindringer at slås med hver dag. I større eller mindre grad heldigvis.

Marsvin og deres adfærd er der blevet fortalt en masse om, og altanen fyldte en del sidste sommer :))  Den har nu fået sin helt egen blog, og jeg er godt i gang med at tænke tanker om dens udformning fremover.

 

cupcake_resize

Der er blevet skrevet om vejr og vind, kaffe og the, jul og fødselsdage, bøger og blogtræfs, og som glasuren på kagen har defem’s side også udviklet sig til at være temmeligt strikkeorienteret. Lige så stille har garn, fibre, mønstre og forhandlere sneget sig ind på livet af mig og dermed også her.

I dag fylder strik en meget stor del af min hverdag og hvor min fortid som brodeuse var meget periodepræget, så er strik og også hækling med mig hver evig eneste dag, og helt ind i sengen, hvor jeg tit og ofte efter at have nusset og kysset på kæresten, siger pænt godnat og derefter griber pindende og min lydbog, indtil jeg kan mærke søvnen snige sig ind på mig. Jeg elsker simpelthen at sidde ved siden af min elskede, mærke hans rolige åndedrag og samtidigt lade mine hænder frembringe noget i rolig monotoni. Verdens bedste sovemiddel syntes jeg.  Alt i alt syntes jeg at dette første år har været virkelig forskelligt og slet ikke spor kedeligt, og det har vist sig, at jeg også kan bruge bloggen som min egen opslagsbog til,  hvordan jeg nu greb et eller andet an dengang da…

Hurra for det og jeg glæder mig til at se hvad det næste år bringer. Forhåbentlig ikke flere nye blogs fra mig, for de to jeg har nu er rigeligt og jeg skal da også have til tid at strikke ik..?

Godt jeg går hjemme ;)

17 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen i går ;-)

  SvarSlet
 2. Dejligt at du findes her i Blog land og i det virkelige liv ; )

  SvarSlet
 3. Tillykke med årsdagen. jeg glæder mig til at høre mere om alt det du finder på og omgiver dig med :)

  SvarSlet
 4. Kære Henriette
  Hjertelig tillykke med det første år, det har været noget af et år for dig og din familie, men som jeg ofte har "sagt", du er en meget stærk kvinde.
  Og så har du de skønneste marsvin!
  Et stort knus
  fra
  vibeke

  SvarSlet
 5. Det er ski godt gået Henriette, stort tillykke både med bloggen og med alt det gode der er kommet ud af det første år. Min kloge gamle mormor sagde ofte.. De trængsler du ikke dør af, blir' du stærkere af, det lyder også til at gælde for dig.
  Knus fra Inge

  SvarSlet
 6. Tillykke med blog-fødselsdagen ;)

  SvarSlet
 7. Tillykke med 1 års jubilæet.
  Spændende hvad det næste år kan bringe :0)
  Knus Kari

  SvarSlet
 8. Tillykke med fødselsdagen. Så fyldte du 1 år dagen efter mig :o) Knus

  SvarSlet
 9. Det har været meget lærerigt og dejligt at følge dig dette år, kære du.

  Stort til lykke fra engens land ;-)

  SvarSlet
 10. Tillykke med dit første år her i blogland, håber vi bliver ved med at høre fra dig !!

  SvarSlet
 11. Kære Henriette,
  Tillykke med det første år :)
  Jeg holder så meget af at læse med som du ved.
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med fødselsdagen. Du har gjort det godt :-)
  Nu har jeg jo været tilbage i blogland i godt en måned... kommer du ikke over og besøger mig ;0)

  SvarSlet
 13. Kære Alle sammen tusind tak for jeres hilsener.
  Det har været et spændende første år, og jeg glæder mig til at se hvad det kommer til at handle om i det næste :)

  Kh Henriette

  SvarSlet
 14. Tillykke med årsdagen... Fortsat god bloggelyst.

  SvarSlet
 15. Tak Karina, det kan du tro jeg har :))

  SvarSlet