06 april 2010

Fine Josefine

 

Josefine og jeg er blevet forkælet i dag sammen. Jeg skulle til den sædvanlige negleopdatering, og i den forbindelse havde Josefine også fået sig en tid. Hun trængte til lidt selvforkælelse, og det klæder hende så godt med lidt pæne negle, da hun er slem til at bide sine egne helt ned til haserne. Nu da hun ikke skal passe dyr helt indtil august, var det jo helt oplagt at vi tog turen sammen, selvom det kun er ned af trapperne og ti skridt til højre :)

Når man sådan får lavet negle første gang, eller efter en lang pause, kan det mærkes en dags tid, at der nu ligger et stærkt gelelag og holder sammen på det hele, og lige nu går hun rundt og stritter med alle ti fingre hihi.  Man skal lige vænne sig til at de faktisk sidder sindssygt godt fast og ikke ryger af eller knækker når man bruger sine hænder.

SNC18285 SNC18288

 

Vores egen private negledame Anika er superdygtig og kan sit kram efter 15 år i branchen.  Herlig luksus på en tirsdag :)

 

4 kommentarer:

 1. Det må jeg helt sikkert prøve engang, det kunne jeg virkelig godt trænge til. Mine hænder ligner noget der er løgn efter en del år med håndeksem, måske et par pæne negle kunne pynte lidt.
  Skønt luksus.
  God aften

  SvarSlet
 2. Det vil jeg også prøve en dag ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Sonnie, mine hænder er nemlig også ødelagte af livslang eksem, så jeg syntes de bliver lidt mere præsentable med ordentlige negle. Prøv det.. du vil ikke fortryde, og skal du have lidt råd med på vejen, så spørg endelig :))

  Knus

  SvarSlet
 4. Hej Jeanette Mariae, ja du ved jo at jeg har skrevet om det før, men der ER virkelig skønt at have pæne hænder syntes jeg, især når de fra naturens side er præget af hormoncreme og skøre negle. Det er jo en lille investering i forhold til så meget andet forskønnende hihi

  Knus og kh
  Henriette

  SvarSlet