02 april 2010

Ikke langt fra tanke til handling

 

Da jeg nu har givet mig selv endnu en opgave i år, har jeg simpelthen taget konsekvensen og oprettet en ekstra blog.

Den hedder Henriettes Altan og den kan findes lige her.

Det er jo en helt ny og ekstra blog jeg spontant har kastet mig over, så derfor er den ikke helt færdig endnu, men der er allerede et enkelt indlæg på, sån lige for at byde velkommen ik.. :)

Jeg har helt glemt hvor mange ting man kan tilføje og fedte med, så der er nok at tage fat på og også steder jeg vil melde den til. Det skal nok blive sjovt tror jeg og så er der jo den fordel ved en altanblog, at den holder ferie hele vintersæsonen  hehe.  Ikke helt uvæsentligt syntes jeg.

Jeg opfordrer selvfølgelig alle til at kigge forbi, og melde sig som faste læsere OG at sprede budskabet at der nu er født en lille ny her i Vanløse. Defem’s faste udebase kan nu følges i stort og småt, og i sol som i regn.

Iøvrigt er jeg helt forvirret for allerede inden jeg var færdig med første indlæg dertil, så stod der tilmeldt en fast læser???  Hvor pokker kom hun lige fra??  OG hvordan fandt hun mig allerede inden jeg næsten var i luften??

Er jeg mon berømt?  *fnis*

 

Forresten er det lidt morsomt, for når jeg sådan kigger tilbage så kan jeg se at denne min første blog blev født om to dage, altså d. 4 april 2009. Lidt underligt at jeg næste på årsdagen kaster mig hovedkuls ud i endnu en blog.  Sådan er der så meget her i livet og om to dage fejrer jeg altså føs’dag herinde.  Kan I komme??

 

 

DSCN3670

Om ikke andet så håber jeg vi ses på altanen hele sommeren

1 kommentar:

  1. Tillykke med det nye projekt - altan bloggen - og god ide. Mon ikke der er flere der gerne vil inspireres med at lave få m2 til oaser som din?

    SvarSlet