02 april 2010

Altanblogger, det er mig

 

Claus Dalby skriver i dag om den manglende bestand af danske havebloggere.

Jeg forstår egentlig godt hans undren, for det er jo et faktum at der findes et utal af danske haveentusiaster, alle med hver deres egen særlige have og opfattelse af hvad og hvordan og hvorfor deres have er som den er.

Selvfølgelig kræver det at disse haveejere, for det første kan bruge en computer, for det andet sætter sig ind i det at blogge og for det tredje at de gider bruge deres tid også på at skrive og tage billeder til glæde for cyberspace. Jeg forstår derfor også godt hvorfor der måske er mangel på haveblogs, men lad mig her slå på tromme for at der vil blomstre ( hehe) flere havebloggere frem i 2010.

Jeg selv har jo bare en bette altan, men jeg har søreme erklæret mig som den måske første altanblogger her i DK. Om det er tilfældet ved jeg så ikke, men jeg har ikke lige set andre der kalder sig sådan. Og for at det ikke skal være løvn, står det i en kommentar til Claus, så jeg kan ikke engang løbe fra den..  HMM

 

Nu vil jeg så lige tænke lidt over hvordan jeg vil gribe det an, for jeg er endnu kun nået til at feje bunden af det kommende paradis på Ålekistevej :)

Der skal tages nogle billeder og så skal jeg vist også tænke lidt mere over hvad det indebærer at ville blogge om så lille et område.

Indtil videre tror jeg det bliver lidt sjovt, og jeg kaster mig bare ud i det med endnu et foto fra sidste sommer, da jeg ikke har nogle fra i år endnu, men det ændres der så på fra nu af.

SNC13999_resize

En af de smukke georginer jeg fik frem fra potterne. Den er vist nok fra Isabellas kollektion og jeg har knolden endnu, klar til at prøve en sæson mere

4 kommentarer:

 1. Jeg har 4 altankasser og nogle krukker på altanen. Så selvom jeg har en have, vil jeg gerne melde mig til at være altanblogger. Det er så dejlig overskueligt :)

  Knus

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at følge med, altanblogger:-)

  SvarSlet
 3. Hej Mette, ja det kan man vist ikke nægte at det er hihi :)

  Knus

  SvarSlet
 4. Hej Charlotte.

  Det lyder da vildt dejlig at du gider det :) Tak og så ses vi jo også på altanen fremover *fnis*

  SvarSlet