15 maj 2010

Så fik jeg den!

 

 

 

SNC18218_resize

 

Der kom et vennepar forbi aftes. Jeg vidste egentlig godt at vi havde en aftale, men troede først det var i løbet af weekenden engang. Først panikkede jeg FULDSTÆNDIGT over det, markerede højlydt at “ fint nok, men jeg forbeholder mig ret til at trække mig, når jeg ikke orker mere”, dernæst muttede jeg lidt over, at kæresten ikke lige havde husket at orientere mig om, at det var nu, det var nu.  Hele eftermiddagen havde vi begge nørdet ved computeren, så at klokken var gæstetid kom bag på os begge af hver vores grunde.

Parret er nogle af Johns bekendte og de skulle aflevere en død computer til genoplivning. Desuden har de købt sig to marsvin, efter de forleden så vores Cupcake i aktion. Der var lagt op til snak og kaffe, og jeg blev nærmest desperat over at jeg sad i den sociale fælde.

NÅ, men altså…

Som det ind i mellem kan gå, så gik det jo bare smadder godt. Vi hyggede og sludrede og tiden forsvandt med lynets hast, så bagefter grinede kæresten grumt i skægget og sagde  “ der fik jeg dig”  hehe. Og det gjorde han sgu!

Jeg vil jo ingenting, og det må være dræbende for ham at jeg er så tung at danse med. Jeg ved med sikkerhed at han generelt er fint tilpas over at leve livet lidt mere lamgsomt end han ellers har gjort, men jeg fatter da godt at han har lyst til at se andre mennesker i hjemmet end bare mig og mig og mig, så jeg smiler over hans filurlighed, og takker ham fordi han ku se at det ikke ville vælte mig.

Det er søde mennesker. Han – stille og rolig, fynboende og lidt til det alternative. Hun – talende og hurtig, byboende og mere barsk i filten.  Udenpå…

For indeni er der ingen tvivl om, at også hun har levet sit liv og oplevet ting der har sat sit præg. Det fyldte dog ikke i aftes, for jeg har viklet hende ind i mit strikkegarn  HI!   :-)))  Hun har luret lidt over mine historier om strikkens magi, set mine arbejder og min garnreol, så da hun kom i går, var hun grydeklar og mør.  Måske endda mere end man skulle tro, for det viser sig at hun har en fortid som strikker, der manglede bare sparket til at få gang i pindende igen. Jeg ved at hun i dag vil være mere end klar til, at tilbringe deres køretur til fyn, som passagér i stedet for chuffør.  Man strikker så godt når man kører bil..

SNC17288_resize

I dag vil jeg så få nørdet videre i mit retreat. Blomster skal lide skraldedøden  ( læs mere om det på min altanblog ), garn skal sorteres og lægges på Ravelry, der skal kigges lidt krimiserie på computeren for jeg er i gang med en super en af slagsen, og kan næsten ikke holde ud at pause.   SIDST men ikke mindst, ku jeg også godt tænke mig at komme i gang med min ambition om, at sortere og muge ud i de tekstiler jeg har liggende. De fylder og andre her i blogland vil have mere glæde af dem.

Desuden skal jeg bruge hylderne til noget andet:

GARN  :))

SNC17954_resize

11 kommentarer:

 1. Kære Henriette,
  Hvor er jeg glad for at besøget gik godt. Vi havde også besøg i går og selvom det kun var 1½ time og stille, dejlige venner, var jeg træt som... som mig, da de var gået igen.

  Du har da vist nærmest et garnlager som en garnbutik?? Hi hi ;o)

  God stille dag til dig fra mig

  SvarSlet
 2. Det er dejligt at have et menneske, der 'kan få dig' på den måde. Det betyder man er tæt.
  Nøj, du har et fint garn/stof sted der....

  SvarSlet
 3. Hihi Mette, NAAAAJJJJ da. Der er kun en lille bitte smule.. ;))

  Tak og i lige måde
  Knus

  SvarSlet
 4. Hej Prophecy, jamen det er vi også. :) Han er god nok ham John hehe

  Og ja det har jeg, jeg sætter også meget pris på det, men der skal sorteres lidt i det. Ud med det der fylder og ikke bliver brugt. Basta :))

  Knus og god weekend ( husk næseklemmen når i skal bakse med komposten..)

  SvarSlet
 5. Åhhh de garnhyllene der kan jeg godt stupe inn i, stryke på nøstene og vugge dem sakte he he.
  Ha en god weekend!
  Knus

  SvarSlet
 6. Mange gange er det bedre at blive kastet ud i nogle ting og der fik din kæreste dig godt nok Henriette, jamen vi fynboer er da lune og vel syngende.
  Oprydning er jo bare en af livets barske trivialiteter så det er bare med at komme igang så det kan blive afsluttet hurtigt.
  God dag.
  Michael

  SvarSlet
 7. Hej Kristin.

  Hihi, ja jeg hygger mig også med dem :) De gør mig glad i låget

  I lige måde og tak
  Knus Henriette

  SvarSlet
 8. Hej Michael. Ja han gjorde søreme hihi. Jeg prøver at gøre oprydningen lidt mere morsom ved at lytte på dejlig musik og tage det langsomt i mit eget tempo, så går det fint.

  I lige måde
  kh Henriette :))

  SvarSlet
 9. Herligt som tingene ind i mellem bare kan flaske sig :-) Skøn, skøn garnreol man bliver da helt glad over alle de fine farver! Hvad er det for en krimi, du er i gang med?

  SvarSlet
 10. Hej MetteG. Ja jeg bliver nemlig også så glad når jeg kigger på farverne :)

  Krimien er den serie der hedder Prime Suspect med Hellen Mirren. Hun spiller virkeligt godt, jeg er nået til episode 5 nu.

  SvarSlet
 11. Tak Henriette - Hellen Mirren er rigtig god. Kan godt forstå, at du har svært ved at stoppe :-)

  SvarSlet