22 juni 2010

The devil wears Prada

 

 

 

 

devilprada

Her til aften har jeg tilbragt lidt tid med at kigge på enormt høje sko, og en fremragende Meryl Streep. Jeg selv har i dag forsøgt at bevæge mig rundt på et par stylter, sån bare fordi jeg syntes det var vejr til at lufte stiletterne, men jeg erkender at de sko jeg elsker at købe, bare er alt alt for høje. Engang var det noget jeg med lethed havde på hver eneste dag på job, men jeg enten er sko generelt blevet højere, eller også er jeg blevet mere tung..  Hmm At fødderne også er blevet ældre taler vi ikke om her. Nå

Ej, det er helt naturligt at man mister rutinen når man ikke dimser rundt i den slags fodtøj hver dag, og jeg tror jeg må nøjes med at bære dem, når jeg kun skal være til pynt :-) 

Noget i retning af, ned i bil, ind til bord, se ud.. ud til bil, sko af, bare tæer resten af vejen hjem.

I filmen fræser heltinden rundt i det hele og halve New York på Laboutinere, men lur mig om ikke det kun er til optagelserne, at det ser så let ud. Film er jo film og den rene illusion heldigvis. Det eneste jeg ellers kan sige, er at den er fin underholdning til en aften uden tankevirksomhed, og så er Streep altså bare helt vildt god. Lav stemme og afdæmpet mimik gør hele forskellen imellem troværdighed og karikatur, men det er bare min mening selvfølgelig..

De næste dage kommer til at foregå på bare fusser, for jeg skal være lidt praktisk og helst også nyde altanens glæder. Hurra for det og for endnu en solrig dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar