07 juni 2010

Jeg har fået et sommerknus

 

 

sommerknus

 

 

Mette har sendt mig et sommerknus og det er jeg bare så glad for.  Indtil det en dag lader sig gøre at give det IRL, så syntes hun jeg skulle have det på denne måde, og det er næsten lige så godt :-)

 

Med sommerknuset følger spørgsmålet om hvad jeg forbinder med sommer?  Tjaa i virkeligheden er det jo enkelt:

 

Først og fremmest er det lyset og de lange dage. De er livsvigtige for mig og skal bære mig gennem den vinter der altid følger efter.

Dernæst er det muligheden for at benytte min altan. Min lille minihave giver mig masser af glæde ( når det altså ER sommer!!!)

Sommer er også nævnt i flæng:

Masser af kølige drikke, allerhelst hyld med vin og meget andet forfriskende i

Kæresten som bliver endnu mere lækker med sol i ansigtet

Den åbne altandør i soveværelset hele natten

Lyden af sommerregn, der alligevel er til at færdes i med bare tæer

Wimbledon og Touren, som jeg egentlig ikke fatter en meter af, men som ALTID skal køre i stuen for ellers har det IKKE været sommer

De tomme veje i byen fordi alle er på ferie, og den deraf følgende stilhed derinde.

Afslutningen på Sjælland Rundt. Cykelløbet der slutter på rundelen ved Frederiksberg Have, og sætter bydelen på den anden ende ;)

 

Sommer betyder også ekstra omsorg for min hud, da jeg ellers bliver voldsomt forbrændt af solen. Medicinen påvirker også på denne måde. og jeg har op til flere gange været gæst på skadestuen efter blot et par timer i SKYGGE og under parasol, med forbrændinger i ansigt og på kroppen. Derfor er jeg ikke en der steger i solen, men den glade benytter af spraytan. En genial opfindelse hihi

 

Sol på dåse..  *fnis*

 

Jeg giver sommerknuset videre til:

 

Vibeke fordi hun altid er så sød “ved” mine elskede marsvin, og en dag VIL jeg besøge hende og hendes dejlige køkken ;))

Anette. Jeg elsker at følge med i livet med Kenzo, og håber også at komme den vej rundt en dag. OG så fordi jeg er så ked af at jeg glemte hendes fødselsdag..

Vores alle sammens überhausfrau og forbillede Frau Putz.  Fordi hun simpelthen er en knag til det med at være mor OG i arbejde, og fordi hun er så flittig i køkkenet. JA jeg ved godt at det er gamle dyder, men de er i høj kurs hos mig, der jo slet ikke er i samme kaliber på den front ;)

 

Derudover skal alle i blogland da ellers bare have masser af sommerknus syntes jeg

6 kommentarer:

 1. Sikke dejlige ting, du forbinder med sommer. Jeg elsker også sommerregnen og at gå barbenet i gummistøvler, synes jeg også er skønt.

  Sikke solfølsom, du er. Jeg bruger en sunblock hele året af samme årsag, dog har jeg ikke været lige så forbrændt som du. Jeg er også på jagt efter en solhat...

  God mandag til dig :)

  SvarSlet
 2. Jamen jeg siger dig Mette... Det er helt vildt og jeg blev også noget forbavset over hvor slemt det kunne blive. Solfaktor er jo et must, og så alligevel blev jeg forbrændt. En solhat ku jeg også godt ønske mig :-)

  Bare tæer i gummistøvler, uha ja det er bare det bedste

  I lige måde og tak for knuset ;)

  SvarSlet
 3. Tak for knuset ;) Jeg forbinder sommeren med mange af de samme ting som dig - f.eks touren og skal også smøres godt ind i solcreme med høj faktor men jeg skal se om jeg kan komme på nogle flere ting også :P Masser af knus til dig

  SvarSlet
 4. Hi-hi-hi! Ha-ha-ha!
  Jeg takker mange, mange gange for din fine beskrivelse af mig. Printer den straks ud - og næste gang Gemalen brokker sig over aftensmaden eller bjerget af vasketøj eller rodet eller noget af det andet huslige han ganske ofte står med alene (mens jeg strikker) så viser jeg ham det print ;o)
  Tror ALDRIG du skal komme på besøg IRL, for så ville dit glansbillede af mig gå totalt op i røg :o)
  Tusind tak for knuset. Det gemmer jeg i hjertet.
  KH Frau Putz

  SvarSlet
 5. Det glæder jeg mig til at læse mere om Anette :-)

  SvarSlet
 6. Det skal du da gøre FP, men jeg ved jo godt at der er almindeligt kaos også hjemme ved dig :)

  Det var så lidt og knus igen

  SvarSlet