06 juni 2010

Næsten sneblind

 

 

 

Hvid busk

 

Jeg kan stirre mig næsten sneblind på disse smukke buske. De står i fuldt flor overalt, der hvor vi har været i denne weekend. Deres frodighed og klare hvide farve er ufattelig, og jeg skal helt sikkert have sådan en, i den have jeg har i mine drømme.

 

Vi er vel hjemme igen efter dejlige timer under sol og ved vandet. Jeg tilbragte mange gode timer i går med at slentre med bare tæer i vandkanten. En vandkant fyldt med naturens små egne finurligheder. Jeg så blandt andet et eksempel på en mosaik jeg ikke ku have lavet lige så smuk selv:

 

 

Strandmosaik

 

SNC19837_resize

 

Hold da op jeg syntes det er fantastisk, som de blå skaller ligger fuldstændigt som et lille kunstværk, og jeg så det kun fordi vandet var trukket langt tilbage, allerede i dag søndag var de borte, gemt af vejen under skum og tang og vand.

 

Efter min soppetur ku jeg sidder mutters alene på en bænk under blomstrende buske med mit strikketøj. Ikke en levende sjæl kom forbi, og stilheden blev kun brudt af måger og stille bølgeskvulp.

 

 

SNC19846_resize

 

    SNC19847_resizeSNC19858_resizeSNC19854_resize

 

Jeg har ladet op og nydt livet, en vældig god ting når man har en vranten asperger at kommet hjem til… !

 

 

GOSH altså.

3 kommentarer:

 1. Åh, det lyder lækkert :)
  Den der smukke hvide busk.. jeg kommer altid til at tænke på dengang min 5 år ældre kusine plukkede en enkelt dusk af sådan en og proklamerede at når hun engang skulle giftes, skulle hun have sådan en som brudebuket... :)

  SvarSlet
 2. Dejligt med sådan en weekend. Jeg blev også en anelse misundelig, da jeg talte med kæresten sidste på eftermiddagen, hvor hun fortalte mig at hun og ungerne havde været ude og bade for første gang i år. Sådan en dukkert kunne jeg godt have brugt.

  SvarSlet
 3. Så dejlig weekend, du har haft. Jeg er også betaget af strandens mønstre. Blåmuslingerne ligner næsten små fisk...

  Knus fra
  mette

  SvarSlet