08 juni 2010

Nogen har fjernet min udsigt..!

 

 

 

SNC19675_resize

Her stod indtil nu de smukkeste træer med hvide lysende blomster. Nu står der en mand, og selvom han skam også kan være fin nok at kigge på, så bliver han jo ikke stående og så har jeg altså min egen der er så meget smukkere, så jeg ville helst have beholdt træerne.

Det er udsigten fra mit retreat der er beskåret gevaldigt og det huer mig ikke. Jeg ved at børnehaven lige neden for skal udbygges og det under jeg dem selvfølgelig gerne, men det betyder altså at der skal matrialer ind på matriklen og det kan kun ske lige netop der hvor træerne stod. ÆV

Jeg har også haft besøg af en anden mand, iført et kamera og et bredt smil. Han skulle fotografere min side af gavlvæggen, for det tilfælde at de 18 metalpæle der skal bankes i jorden derude, skulle få huset til at slå revner..  Hmmm

UPSIDE:  sker det, så får jeg endelig renoveret gavlen og dermed også fjernet alt muggen og skimmelsvampen.

DOWNSIDE: ved ikke om der er nogen, udover altså de manglende træer.   Nå jo.. Jeg har jo lige malet og sat i stand derinde og kan slet ikke overskue at skulle undvære det rum i en rum tid  ( haha)

Som et lille kuriosum jeg desværre ikke kan vise billede af, da jeg må have haft min kreative hjerne et andet sted de sidste to år, har de også fjernet den høje skorsten på bygningen derude. Den var ikke i brug mere, MEN op af hullet voksede det sjoveste lille/ nu ret så store træ. Hele huset har beundret dets livsvilje og undrende set på, at det bare voksede uden jord eller andet til at bo i. Heldigvis kunne den føromtalte mand fortælle at træet er bevaret og gemt til genplantning i børnhavens have når projektet er færdigt.

Det er da en lille sjov historie til de små unger dernede syntes jeg.

 

 

 

SNC19576_resize

Her er udsigten inden den blev barberet og før blomsterne sprang ud.

 

 

SNC18880_resize

I april skød jeg dette billede ned i den noget slunkne, og triste baghave de har i børnehaven. Jeg håber søreme at den bliver lidt mere munter efter de er færdige med at bygge.

 SNC18879_resize

I “haven” er et skib lagt for anker, og selvom ungerne bruger det flittigt, er det sgu et ynkeligt forsøg på at lave en legeplads syntes. Skam dig kommune.. :(

Forresten kan jeg da også fortælle en munter lille detalje ved nedrivningen af skorstenen:

Den første morgen de gik i gang, var jeg ikke forberedt så ind træder jeg i det lille værelse ( det er før persiennerne kom op..) letpåklædt og halløøøjjjså der. En mand på en lift med en boretingest, hænger præcis udenfor og han kigger lige i det rette øjeblik ind på mig, smiler og vinker godmorgen imens jeg selv bare står og kigger lidt lammet på ham.

Halløøøjssaaaa  *fnis*  det er ikke dårligt at være håndværker i højderne er jeg sikker på.

8 kommentarer:

 1. Øv med udsigten.
  Mon du kan overtale entreprenøren til at hyre nogle unge, solbrændte mænd i bar overkrop til at udføre resten af arbejdet? ;O)

  SvarSlet
 2. Du har da helt sikkert reddet den håndværkers dag ;-)

  SvarSlet
 3. Det er sjovt, jeg har altid haft en fornemmelse af at netop den børnehave havde en stor lækker legeplads med masser af både det ene og det andet.. Hvor jeg har der fra ved jeg ikke, jeg har aldrig været derinde... men beplantningen rundt om var så pæn....

  Sjovt som træer kan vokse de mærkeligste steder. Vi har et i en potte, Anders reddede fra altankassen.. det ser ud til at have en voldsom livslyst :)

  SvarSlet
 4. Det er da både godt og skidt! Jeg håber de skynder sig at gøre udeområdet til børnehavebørnene klar, så du også kan få noget smukt at nyde igen - dog, små børn, der glade leger er også dejligt!

  Kram og god dag :)
  mette

  SvarSlet
 5. Gud ja det var da en ide Reke hehe :)

  Det må overvejes..

  SvarSlet
 6. Hej Mette G, Ja det skal jo have lidt sjov på jobbet åbenbart hihi

  SvarSlet
 7. Hej Pernille. Ja det er søreme ikke sådan den ser ud bagtil, MEN der ligger jo også en børnehave nummer to længere bagude og den har større faciliteter.

  Jeres træ kan garanteret blive temmeligt stort i den potte. :)))

  SvarSlet
 8. Hej Mette, jeg hygger mig mægtigt med at lytte på ungernes muntre stemmer og sang, det skal ingen være i tvivl om. Men jeg under dem en bedre legemulighed :)

  Knus og god dag til dig kære

  SvarSlet