27 juli 2010

Award

 

 

Jeg har modtaget en award fra hende her.

Jeg ved at mange har et lidt ambivalent forhold til de awards der sendes rundt, og jeg kan godt forstå synspunkterne. Det ER ikke nemt at skulle sidde og vælge nogle fra og andre til, når den skal videre, men jeg har det altså sådan at jeg bliver så utroligt glad for at få dem. De giver mig bekræftelse og får mig til at tro på, at min blog har sin plads imellem alle de mange mange andre interessante blogs i universet af skrivelystne.  Derfor tager jeg med glæde imod, siger tak og prøver så at hitte tre andre modtagere, som gerne vil lege med.

Awarden er denne:

AWARD_~1

Med den følger så en opfordring til at skrive tre ting, som jeg godt kan lide ved mig selv..  Hmmm, noget af en opgave mener jeg nu nok, men here goes

1  Jeg har et varmt hjerte

2  Jeg er god til at skrive ;)

3  Jeg er ikke kræsen

Det sidste er jeg ret så stolt af, for jeg er en nem gæst hehe.

Awarden sendes videre til:

Claus Dalby : fordi han om nogen netop giver det lille ekstra hver dag på den blomstrende blog.

Prophecy : fordi hendes ekstra, er hendes mod til at skrive om sig selv i et forhold uden for normerne.

Donald : fordi han altid kan skrive så fint til mig, og fordi han som mand gider læse med

3 kommentarer:

 1. Kære Henriette, tak for dit receptråd, din fine fine kommentar og ikke mindst awarden. Der er gået lidt inflation i awarderne i blogland, men jeg blev sgu glad alligevel - fordi den kom fra dig. Tak :o)

  SvarSlet
 2. Tak for denne dejlige lyserøde award! Hos mig har den måske transgryferet til andre farver, men forhåbentlig vækker indlægget appetitten, ja især hvis du siger at du er en nem gæst! Nu har jeg fået skrevet mit award-indlæg og jeg håber du kan lide det :-)

  SvarSlet
 3. Donald,jeg kigger over og ser hvad du har fundet på:-)

  P: Knus :-)

  SvarSlet