12 juli 2010

En stor verden..

 

 

 

 

Jeg har brugt det meste af det sidste døgn på at surfe som en gal, alle mulige og umulige steder, efter lige det design jeg kunne tænke mig, at bruge til bloggen min.  HOLD da op hvor er der mange steder og mange muligheder, men ikke eet eneste sted blandt de dusinvis af blogs, hvor man kan hente gratis det ene og det andet, kan man få noget der har med strik og garn at gøre. Det var det ene jeg havde i tankerne. Heller ikke noget maritimt, med New England stilen og de rød hvide blå farver , er der at finde. Eneste mulighed er at reklamere for Amerika’s nationaldag eller sånt, og det gider jeg ikke.

Jeg leder videre og nu er jeg blevet stædig..

Jeg er så småt ude i noget med tutorials til at lave min egen baggrund, men nu ser jeg om det er noget jeg kan forholde mig til :-)

Jeg roder videre, og imens er himlens sluser åbnet og der drypper tiltrængte dråber ned over VAND.. ( hihi)løse   ;-))

 

3 kommentarer:

 1. Spændt på at se, hvad du kommer frem til. Der ér mange muligheder. Synes min egen faldt hurtigt på plads ud fra keep it simple ideen :)

  God sommer, knus.

  SvarSlet
 2. Kan du finde et "skin" som tillader egen baggrund og eget banner-billede, så er du da kommet et stykke vej. Prøv at se Turids weblog, øh ...
  seftaholmdesign.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Jeg håber at du finder det du søger, jeg skal også igang med at rode med min blog, men lige nu synes jeg det er for varmt at sidde ved computeren :)
  Knus

  SvarSlet