15 juli 2010

Jeg har det ad pommern til…

 

 

 

 

SNC10850_resize

Ham her er så sløv i varmen at han bliver i bevæglesen af løb, og ikke engang orker at trække begge ben op på puden. Der ligger han så i hele og halve timer og bare kigger på mig. 

 

SNC10852_resize

“ MOR, jeg har det alt for varmt “..

 

 

 

 

Jeg selv kæmper med sygdommens grimme fjæs. Ved godt, at de sidste næsten tre ugers få ferieskriv har været solrige, og fyldt med glæde og sådan er det da også, men inde bag ved…  helt inde i hjertet har jeg det alt for tit skidt.  Den med, at borderlinere blandt andet ikke kan rumme modsatrettede følelser, er i dén grad min plageånd. Forvirring, sorg, og ekstrem træthed, kvalme og hovedpine er følgen og hele tiden i hælene på mig.  Alt alt for ofte “udsættes” jeg for information, jeg ikke kan reagere på på en fornuftig og rationel måde. En underlig konsekvens af de mange års terapi er, at jeg i dag er sindssygt bevidst om AT jeg reagerer, men på een og samme tid, kan jeg ikke finde ud af om mine reaktioner er fornuft eller sygdom…  Om reaktionerne er sygdommen eller om de er rimelige og som andre ville reagere. Jeg aner ikke hvordan jeg skal håndtere stormen indvendigt. Det betyder at jeg trækker mig helt ind i mig selv og bliver stille,  hvor jeg før terapien “bare” reagerede spontant, rasede ud eller hvad jeg nu gjorde. I dag lægger jeg hele tiden bånd på mig selv for ikke at være en hystade.

 

Indtil jeg en dag får et udvidet kursus i at sætte grænser og sige fra, vil smerten aldrig forsvinde. Tårer vil rende mere eller mindre i en jævn strøm de dage jeg går i stykker, og i skjul må jeg forsøge at reparere mig selv.

 

 

Jeg har det rent ud sagt ad helvede til

14 kommentarer:

 1. Et stort kram herfra, dejlige kvinde!

  SvarSlet
 2. Jeg kan alt for godt nikke genkendende til det, du skriver. Dét at man hele tiden er bevidst om, at man reagerer anderledes end andre mennesker, er både godt og skidt. Og at noget både er godt og skidt - det er dét, der er så svært at håndtere.

  Jeg håber, du snart svinger over på den gode side igen.

  Knus Reke

  SvarSlet
 3. Uhh hvor jeg føler med dig og du får et stort kram herfra...

  Men en ting der fanger mit øje er at du skriver du skal lægge bånd på dine følelser og på hvordan du reagerer, det mener jeg altså ikke er sundt, for nogen som helst...

  Knus fra Karina

  SvarSlet
 4. Åh, Henriette....det gør mig ondt! :-(

  Hvis du har lyst og overskud, så kan du altid sende mig en mail, og "rase" eller reagerer lidt ud i den.

  Jeg tror heller ikke, at du skal holde på alt hele tiden. Det kan være fint nok i situationen, at du ikke "flipper ud", men på sigt skal du jo altså af med det. Brug mig hvis du kan.

  Knus herfra.

  SvarSlet
 5. Kære Miri, det har jeg brug for jeg jeg er glad for det :)

  Knus tilbage

  SvarSlet
 6. Også tak til dig Anette, det varmer mig

  Knus tilbage og også til Kenzo med den varme pels ;)

  SvarSlet
 7. Kære Voksenmis tusind tak :) Selvom jeg ikke ved hvem du er.. hihi

  SvarSlet
 8. Kære Reke, tusind tak for ordene. Det er en helvedes ting at have i sig..

  Knus og kh
  Henriette

  SvarSlet
 9. Kære Pernille, også tak til dig for ordene. De varmer

  Knus tilbage
  Henriette

  SvarSlet
 10. Kære Karina. Først et stort tak for dit besøg her hos mig. Det glæder mig at du har skrevet lidt også og jeg VED at du har ret.. Det er ikke godt, men jeg ved ikke hvordan ellers jeg skal overleve.

  Knus og på gensyn, helst til mere muntre indlæg..:)

  SvarSlet
 11. Kære June, jeg skal nok tage dig på ordet. Lige nu gør det bare ondt indeni.

  Alligevel glæder jeg mig til at vi ses skal du vide :-)

  Kh Henriette

  SvarSlet
 12. Dét gør jeg også! :-)

  SvarSlet