14 august 2010

Pulterkammeret

 

 

Indspilning i fuld skærm 08-08-2010 153244

 

Jeg har smidt tallerkener ind i pulterkammeret. Det er nogle jeg har samlet på i mit hedengangne ægteskab. Faktisk i alle de år vi var sammen, og inden skilsmissen var der et helt skab fyldt med store og små tallerkener, kaffe/the kopper, kander, skåle, fade og alt muligt andet. Det hele i mørkegrønt og med guldkant.

Da vi gik hver til sit, blev samlingen noget mindre og et eller andet sted hen ad vejen, har jeg mistet lysten til at kigge på det. Dengang i den fine herskabelige lejlighed, passede stellet godt ind, men i dag..  med det liv jeg lever nu, og med den blandede boligstil ( hans og hendes..), ser det bare helt forkert ud. Det minder mig også alt for meget om fortiden, så nu skiller jeg mig af med det.

Alle ændrer vi os igennem livet, det gælder også mig. Det er som om jeg ikke længere kan holde ud, at omgive mig med for meget guld og glimmer, jeg vil have det lidt mere enkelt garneret med lidt blomstrende kopper og småtterier. ( ved godt at når man ser mit hjem er det svært at få øje på trangen til det enkle, men det kommer med tiden. TRO mig )

Jeg tror stellet er udgået, kan i hvertfald ikke se at det sælges noget sted mere, men måske der sidder nogen ude i blogland, som også har det stående og kan bruge lidt ekstra. Jeg har også to – tre små suppeskåle med hank. De kommer på senere.

2 kommentarer:

  1. Lige en lille hilsen fra mig:) Jeg har i flere dage ikke kunne åbne din side, men vupti nu kan jeg igen:) Ha´en skøn weekend!

    SvarSlet
  2. Hej Oline. Eii hvor underligt! gad vide hvad det skyldes?? Godt at du nu kan kigge forbi igen:-) Tak for din hilsen og i lige måde ;)))

    Knus
    Henriette

    SvarSlet