05 august 2010

Tomhjernet maskine og GARN :-)

 

 

Jo altså, kæresten mente jo nok at min harddisk til den stationære, var noget kedelig,  forældet og hvad har vi, så nu har han bygget mig en ny. Den er næsten færdig, mangler kun et par detaljer ( ifølge ham selv..).  Den gamle står nu tomhjernet og trist, venter på at blivet skrællet helt for anvendelige dele, for så at blive genfødt en anden go’ gang, som toptunet maskine.

 

Her ser I min første model:

 

SNC11403_resize Den ku lige stå under mit sidebord og var ikke sådan lige at få øje på. Hmmm..

 

 

 

 

Og her er så dens afløser:

 

SNC11406_resize

En motherfucker af en maskine. K Æ M P E og med vandkøling, utallige harddisk drev, og en masse andet jeg ikke kan huske betegnelserne for, men summa summarum bliver at jeg nu kan en helt masse, som jeg ikke kunne før.  I følge kæresten helt elementært, ifølge mig er det nok mere et spørgsmål, om jeg nogensinde finder ud af alle funktionerne??  I øvrigt er der heller ikke længere plads til den under sidebordet, så jeg skal have rykket rundt på noget før den kan flytte ind på plads. Og iøvrigt kræver den også nye højtalere, for dem jeg har er da aldeles utilstrækkelige nu, med den ekstra power der er lagt i. Endnu et  hmmm, skal lyde herfra.

 

 

VROUMMMM…..

 

 

Rasmus er hjemme igen. Kammeratens forældre ombestemte sig, og syntes de sidste dages ferie skulle bruges hjemme. Han er nok lidt skuffet, men ikke mere end han fremviste denne frokost for lidt siden:

 

SNC11396_resize Kreativ er han ihvertfald hihi.

 

 

 

 

41594_141302292558480_1180_n

 

Jeg selv gramser garn, har indkøbt en lille bitte smule hos Slavi. Altså tanken er jo at vi alle skal støtte op om en nystartet business, især da en som forhandler Cascade ik..?

 

SNC11400_resize

 

Og nå jo…  så lidt ekstra bare sådan for sjov :-)  Som inkarneret gadget elsker, MÅTTE jeg jo eje den lille fikse Knit Kit.  HVEM kan undvære den i tasken?  Ja jeg spørger bare..  Det ligger på linie med bind, nøgler, chokolade, briller, solbriller, pung, lighter, neglefil, strømper, paraply, lommetørklæder, garn, fugtighedscreme, eight hour creme, kamera, notesbog, kalender, vandflaske, tyggegummi, tandtråd, OG strikketøj.. ik?

 

SNC11399_resize

 

Et enkelt nøgle Misti Alpaca hoppede med i pakken!  Fatter ikke hvordan det lige gik til, det må være sætternissen der har været på spil ;-)  Uhh det er lækkert, det er det altså. Farverne er faktisk ret så meget virkelighedstro på dette billede. Lige til efterårets projekter.

7 kommentarer:

 1. Total sej frokost han fik lavet, når nu campingturen blev kortere end han havde forventet ;-)

  Altså det der med pc-navne dit og dat og andre smarte udtryk, der er jeg stået af. Min bærbare skal starte når jeg trykker på knappen, og så kan jeg finde ud af "mange ting" synes jeg selv, men alt det der tekniske noget, så står jeg af ;-))

  SvarSlet
 2. Du er rigtig god til at GarnForkæle dig selv :-)

  SvarSlet
 3. God fornøjelse med dit nye monstrum af en computer ;-) Min bærbare skal bare virke og gøre som den plejer, ellers er jeg på den ... ;-) - og så kalder jeg på min mand ;-)

  Lækkert garn du har købt. Spændende hvad det bliver til!

  SvarSlet
 4. Hvad er det lige med mænd og maskiner? ;-)

  De skal bare være kæmpestore for at virke allerbedst. Min mand har sådan et kæmpetårn stående i kælderen + en hel del andet pc gejl, som han gemmer. Man ved jo aldrig om man skal bruge det igen vel?
  Har på fornemmelsen at din kæreste også gemmer en del pc gejl. ;-)
  Eller tager jeg helt fejl?

  Forøvrigt er det også noget lækkert garn du har købt!

  Hav en fortsat god dag.

  KH
  Karina

  SvarSlet
 5. Supersmart frokost anretning :-) og lækkert garn.

  SvarSlet
 6. Hej Henriette.
  Hvor skal dine ben være under skrivebordet :o)
  God aften.

  PS. sjov og lækker frokost

  SvarSlet
 7. Great choice of yarn. Keep up the good work. I'll be waiting the result of your new project.

  SvarSlet