21 september 2010

3 dejlige dage

 

 

 

 

SNC12650_resize

 

Lørdag, søndag og mandag har været tre dejlige dage. Mandag endda til trods for, at jeg i sidste uge indførte fornægtelsesmandag til brug for efterweekendnedturs kriser. Ølsted bød på timelange vandreture til mig, og lettere arbejde til kæresten, masser af indsamlet natur til altanen og senere  hen juledekorationer, og ikke mindst rare timer med strikketøjet og hyggelige krimier på computeren.

 

Åhh hvor har jeg nydt det. Min døgnrytme og energi ligger et helt andet sted når jeg er deroppe, og allerede kl otte søndag morgen var jeg iført regnfrakke, gummistøvler og kaffekop, ude på den første gåtur i området. Blæsten var på det nærmeste ved at løfte mig ud over markerne og senere fjorden, men jeg nød det alligevel. Med mig hjem fik jeg tre poser fyldt til randen med kranse flettet af grene fra div buske og træer. De hænger nu på altanen og pynter indtil jeg skal bruge dem senere. Til den tid er de gode fundamenter for gran og andet til årets juledekorationer. 

 

SNC12696

Lige nu er løvet frisk og senere ryster jeg de tørrede blade af så de ikke drysser for meget.

 

Min favorit er denne:

SNC12693Jeg elsker humlen med de små fine klokker på.

 

Også kastanjer, kogler, bær og vedbend i rå mængder ligger nu på lager. Det holder sig fint udendørs indtil jeg skal bruge det.

 

På turen blev jeg færdig med min kålorm, men det var ikke længe jeg fik lov at have den i huset, for Josefine var forbi søndag aften og SNUPTI.. så sad den på hende og der blev den siddende :-)  Den klæder nu også hende noget bedre end den ville have klædt mig, så nu er hun varm om skuldrene og jeg er glad for at den vil blive benyttet flittigt hele vinteren.

 

SNC12670

 

I går mandag fik jeg besøg af en barndomsveninde. Vi har ikke set hinanden i halvandet år, så der var masser af tale om, meget mere end vi kunne nå, og især handlede det om garn og strik. Hun er hooked som jeg selv, men mere behersket når det gælder lager af garn og opskrifter ( hmmm ), så hun var lovet fri grams og tid til at kigge opskrifter. Hun var nærmest helt rundtosset da hun tog hjem, men jeg ved at der nok vil være et sjal at finde hjemme hos hende inden længe. Denne side af et venskab er ny for os, for tidligere var det mere kærester, fester, tøj og tjuhej der blev vendt i vores samtaler. At der nu er kommet hjemlige sysler ind over også, er vist et udemærket udtryk for vores menneskelige udvikling tror jeg.   Fik jeg nævnt at der også blev talt om svigtende syn og brilleindkøb??

Jo jo, tante et og tante to ku man fristes til at tænke ;)

 

SNC12540_resize

 

Efter tre dages intensive indtryk og aktivitet er de næste dage dømt ude for mig. Jeg er HELT flad. Fysisk fordi jeg er i dårlig form, har ligget i en elendig sovesofa og ryggen gør knuder, mentalt fordi jeg har talt mere end jeg ellers gør. Lørdag skal vi til efterskolen til den første forældresamtale og for at aflevere Mira’s marsvin til deres dyrehold dernede, så alt i alt skal denne uge bare være heeelt stille :)

 

Nå, nej forresten..

 

Der er jo lige torsdag aften. Der har jeg lovet at møde op til en aftale i en gruppe jeg ikke har set i henved to år. Mødregruppen fra dengang jeg fik Rasmus. Den kører endnu og på 16. år. Det skal jeg lige indstille mig mentalt på, for i det forum ( selvom vi kun er fire ialt tilbage), lyder hønsegokken livligt og jeg er kun glad for at der er nogle dage til, for lige nu kan jeg næsten ikke engang formulere mig på skrift. DYYYYB koncentration er kodeordet og jeg skal hele tiden lige tilbage for at rette stavefejl og bogstav kludder i teksten.

 

Faktisk syntes jeg det her nærmer sig det rene volapyk så jeg smutter igen.

 

Vil lige sove lidt mere..

 

Gooodddnnnaaaattt… 

 

Viii seeeessss  ::---)))))))))

8 kommentarer:

 1. Åh det lyder dejligt.
  Der er nærmest ikke noget bedre end åbne vidder og en mulighed for at blive blæst igennem :)

  SvarSlet
 2. Super dejligt med sådan en weekend!
  Forstår da godt at Josefine måtte snuppe din "kålorm". Lækker er den! Og hvad er det lige for nogle seje øreringe din datter har :-))))))
  Blæsende hilsener herfra

  SvarSlet
 3. Skønt med sådanne ferie-fridage, selv om det trækker tænder ud. Det er dejligt at blive blæst godt igennem.
  I sidste uge var jeg på 4 dages ferie hos min datter i Aarhus, så i denne uge er der dømt afslapning og stillesysler.

  SvarSlet
 4. Nemlig Pernille og jeg NØD det kan jeg godt fortælle dig :))

  SvarSlet
 5. Kære Laura, ja øreringene.. dem er jeg jo ikke sååå vild med, for hendes huller er jo enorme og bliver aldrig små igen, men det er hun selv ligeglad med så sådan er det :) Ungdommen nutildags hihi..

  Tak for din hilsen
  Knus

  SvarSlet
 6. Hej Marianne , ja sådanne efterårsgåture er virkeligt gode for sjæl og legeme :-)

  Uha Århus er da heller ikke dårligt syntes jeg.

  Knus og god dag
  henriette

  SvarSlet