06 september 2010

Den nærmer sig..

 

 

SNC11682_resize

… dagen for næste ( for nu at sige det på den pæne måde) kvindeperiode. Ja ja på denne blog skrives der om lidt af hvert, og det der fylder lige for tiden er de forbandede smerter. Jeg tæller dagene til jeg igen får min egen krop tilbage, hvilket er sådan ca på fredag/lørdag.

Det føles som en evighed, og for hver dag der går får jeg det bare værre og værre. Kvalme, utilpashed, værken i underliv og ben, og nu i dag også desideret ondt har jeg, især når jeg bevæger mig rundt. Som om æggestokke og livmoder ikke rigtigt har plads, og alle senerne er for korte. Det niver og jeg må rejse mig langsomt for ikke at gå i knæ i stedet.

Sjovt at lidt “bækkenbunds myoser” kan forårsage alt det ik… ;)

Jooo ham lægen vidste bestemt hvad han talte om. NOT!   Jeg ved tilgengæld med sikkerhed, at havde han selv mulighed for at opleve og mærke på egen krop, hvad kvinder med mit problem mærker, så havde han sgu ikke affundet sig med et besked om en gåtur i smukke omgivelser, for slet ikke at tale om at han ville have været den største pjevs, for vi ved jo alle hvordan det er med mænd og sygdom.  De er nogle pivskider. Ganske som jeg selv er lige nu faktisk.

Det er godt nok nyt for mig ligefrem at glæde mig til at få menses.. Så har man hørt det med :-)

 

 

Lad mig afslutte klagesangen med et billede af det jeg fedter med lige nu, indtil jeg igen tager fat i CPH. Kan nogen mon gætte hvad det bliver til?

 

SNC12051_resize

SNC12042_resize

 

Jeg kan afsløre, at planen var at følge en opskrift, men at det ikke holdt mere end ti min hehe. Nu øves der igen med nye teknikker og der er både strikket klokker i bunden, huller, snoninger og  i flere farver. Nette har nemlig opfordret mig til at øve på det, og det går da liiiiidt bedre, men jeg bliver stadigt mere gråhåret af det..

 

Hvad ender jeg mon med at kunne tage på, når jeg er færdig?

13 kommentarer:

 1. He he, alltid en førnøyelse å lese med. Har du noengang vært hos en naprapat? Kanskje han kan røske litt liv i bekkenet ditt? Mitt er nemligere smidigere enn på lenge etter et slikt besøk. Det gjør vondt som h..men det er verdt det:) Jeg vil også si at jeg elsker det nye bildet ditt på toppen :)
  Knus

  SvarSlet
 2. Myoser plejer man da ikke at behandle med frisk luft og en nydelig udsigt..!
  - Måske strikker du på en kjole?

  SvarSlet
 3. Tak Kristin :-)))

  En naprapat?? Det ord kender jeg ikke lige :)

  Billedet ja, det er taget ved Roskilde fjord for et par år siden. Der er så smukt syntes jeg.

  Knus

  SvarSlet
 4. Nej det er så heller ikke mit indtryk Tante... :)

  Nahh, ikke en kjole, men det kunne det faktisk også blive til hehe.

  Knus

  SvarSlet
 5. En naprapat er en som driver med alternativ behandling, en slags blanding av fysioterapeut, akupunktør og kiropraktor(synes jeg da). Mange som ikke drar noen god nytte av vanlig fysioterapi bruker disse i Norge og Sverige blant annet. Hvis du googler ordet får du fler ideer om hva det det dreier seg om.
  Knus

  SvarSlet
 6. Hmmm jeg synes ham lægen lyder som en rigtig klap hat af rang !!!

  Håber du hurtigt får det bedre....

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 7. Tillad mig - og på forhånd undskyld! Jeg synes det øverste strik ligner et nærbillede af en stor, fed solbrun kålorm eller en anden larve og jeg skal anstrenge mig for at se at det er strik. Jeg har ikke drukket eller lignende, men det er nok tidspunktet og feberen, som gør det! Og Miss Marple får tårer i øjnene! Akja, jeg kommer nok ned på jorden igen i morgen.
  Da C og jeg mødtes, blev hun bleg og syg hver måned og fik nogle skrappe piller af en læge. Jeg tror ikke det var godt for hende, og det var stadig smertefuldt indtil hun blev gravid; Jeg ved ikke hvad alternativet til farlige piller er men jeg tror at du skal søge på nettet, måske Netdoktor.dk eller Sundhedsstyrelsen har noget nyere information om det. Knus og alle de bedste ønsker.

  SvarSlet
 8. Poncho!!! Kram og klem, af de blide slags der ikke gør avs, til dig herfra.

  SvarSlet
 9. Kære Julemig. Det har du nemlig helt ret i :)

  Mange tak og rigtig god tirsdag
  Kh Henriette ;)

  SvarSlet
 10. Kære Donald. Hihi du er en værre en, for nej en kålorm er det tihvertifald ikke ;)

  Men farverne hmm.. de ser pænere ud i virkeligheden. Håber jeg!

  I dag er endnu værre så jeg må bare være tålmodig og vente på at det går væk igen. ÆV

  Har du feber?? Uha så håber jeg at du har det bedre i dag og passer godt på dig selv.

  Mange knus
  Henriette :-))

  SvarSlet
 11. Kære Puttenings.

  Neeeejjj det er det heller ikke, men nu jeg tænker over det, ku jeg da godt strikke mig sådan en når jeg skal igang med noget nyt :-))

  Tak søde og knus tilbage
  Henriette :-))

  SvarSlet
 12. Tak Henriette for ned-med-feber-ønskerne. (Det hjalp - men fredag er den gal igen.)

  Her er sådan en larve, som jeg synes du er ved at strikke:

  http://dax2.files.wordpress.com/2010/09/b00909-mit-blitz-m-7147.jpg?w=700&h=623

  Jeg kan godt forestille mig at farverne, eller den visuelle virkning, er smukkere uden foto-apparetet som filter. Det må være den rumlige virkning og lyset, som gør at man kan se den er blød og ufarlig. (Strengt taget er en larve også ufarlig men til gengæld heller ikke ligefrem lækker!)

  SvarSlet
 13. Godmorgen Donald.

  Hi, jeg kan godt se ligheden. Den er nu sød syntes jeg, og fremover hedder min strikhalsting kålormen :-) Intet andet duer, for det er faktisk utroligt som farverne passer.

  Rigtig god weekend kære
  Knus Henriette :-)

  SvarSlet