25 september 2010

Lørdagen er begyndt tidligt

 

 

 

SNC12734_resize

 

Jeg er alt for tidligt oppe i dag syntes jeg. Eller dvs… jeg er vågnet til sædvanlig tid, men i dag kan jeg ikke hoppe i seng igen som jeg plejer for vi skal allerede køre ved nitiden..

 

Mit indre vækkeur mener bestemt at jeg skal være tidligt på færde, det samme gør de pelsede. Jeg selv er dybt uenig med dem, men jeg har heldigvis muligheden i hverdagen for at klatre ind under dynen igen, når jeg har sendt de to andre i husstanden afsted til dagens opgaver.  Sådan bliver det ikke i dag for vores forældresamtale er lagt forholdsvis tidligt på lørdagen, så vi må afsted i god tid og jeg må ruste mig med alle midler så jeg ikke falder i søvn midt i det hele.

 

For mig er det et maraton vi skal gennemføre, for John er det just another day, men heldigvis kan jeg fortrække til bilens bagsæde når det bliver nødvendigt. Dagens program byder på Køretur til Vordingborgkanten, samtale, aflevering af marsvin til deres nye hjem, fælles frokost med hele skolen og forældreholdet, hygge og hjemturen på en timestid. Naive mig troede bare vi skulle derned, samtale og hjem igen..

 

Jeg behøver vel ikke fremhæve, at sådan en dag kommer til at trække alt ud af mig og mere til vel?

 

Når jeg returnerer til adressen her, vil jeg være noget nær kvalmegrænsen, og sikkert ganske uinteresseret i andet end passive timer på langs, så jeg ønsker alle en dejlig lørdag og så “ses” vi igen i morgen :-))

6 kommentarer:

 1. Jeg håber I får en rigtig god dag og at du kommer igennem det du skal. Det lyder ellers hyggeligt med frokost og det hele.
  God tur og god lørdag.
  Kh. Sonnie

  SvarSlet
 2. Jamen god morgen - håber du holder ud...og at det ikke bliver alt for slemt - god dag!

  SvarSlet
 3. Håber dagen bliver en rigtig dejlig oplevelse:-)

  SvarSlet
 4. Håber at I må få en super dejlig dag trods strabasserne... :o)

  SvarSlet
 5. Jeg ønsker dig en rigtig god dag - også timerne på langs bagefter :)

  Kram fra
  mette

  SvarSlet
 6. Kære alle.

  Tak for jeres hilsener, dagen udviklede sig uventet, og jeg fortæller om det i morgen :-) I dag har jeg været i skoven og nu må jeg bare besøge sofaen ;))

  God søndag og knus
  Henriette

  SvarSlet