12 september 2010

Pyhh

 

 

 

 

SNC12285_resize

 

 

 

Klokken er lidt over halv et nat, og jeg er netop færdig efter en hel dags puslen i mit retreat. Eneste afbrydelser har været frokost, en lur på et par timer og 9/11 doku på DR2.

 

Nu ser her næsten ud som jeg syntes der skal. I betragtning af de mange timer der skal tilbringes herinde de næste mange måneder, er det vigtigt for mig at det er et sted jeg kan hvile både øjne og sind. Min plads i lænestolen er nu udstyret med alt hvad jeg har brug for inden for rækkevidde og bøgerne er sat mere i system ( ikke at det er et system andre end jeg selv fatter hehe).  Jeg har også en fiks ide med at mine omgivelser skal passe til årstiden, så derfor er der nu fjernet pyntegenstande i sommertøj, og frem er kommet mere varme og naturfarvede effekter. Ja ja jeg ved det godt, det er måske lidt tosset, men sådan har jeg det bedst. Muligvis en mindre erhvervsskade fra dengang jeg arbejdede med dekoration og interieur.

 

 

SNC12288_resize

 

Ikke en eneste maske er der strikket i dag, så inden jeg går i seng vil jeg lige tage en halv times nørklen. Jeg kan slet ikke overskue en dag uden strik.  Det er lidt som en narkomani ;)  Jeg falder helt til ro så snart den første pind er “inhaleret” og Henriette bliver medgørlig igen. De sidste timer har jeg presset citronen fordi jeg ville være færdig, med det resultat at jeg om og om igen har tabt ting og sager på gulvet. Totalt fumlet og helt uden styr på motorikken har jeg bare VILLET kunne se frem til en søndag uden andet end den skovtur jeg så gerne vil give mig selv. Jeg kender et sted hvor jeg kan finde kogler til altanen. Sammen med efterårsløv ser det fint ud langt hen på efteråret.

 

 

Nu får vi se om jeg har lyst og kræfter, ellers strikker jeg da bare.. ;)

8 kommentarer:

 1. Så fint, det billede med lys og er ganske vild med den blå væg farve. Retreat lyder ganske rigtigt.
  God søndag, i skov eller sofa ;o)

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er skønt, at du tager årstidernes skiften HELT ind i din bolig- ændrer dens udseende alt efter årstiden.

  SvarSlet
 3. Godmorgen P :-)))

  Tak skal du have, billedet har jeg arvet efter min mormor og det nærmer sig de 200 år. Syntes det er så fint. Det sjove er at farven på væggen i virkeligheden er koksgrå, men du ved.. det der med kameraer og farver ik ;)

  Tak og i lige måde. Skal du/I i haven i dag?

  Knuuus

  SvarSlet
 4. Godmorgen Miri.

  Ihh tak skal du have for det:) Jeg kan slet ikke lade være :-))


  Knuus

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare efterårshyggeligt ud! Meget inspirerende.
  Jeg skal også have ordnet mit rum - NOGEN har rodet der uden at rydde op!!? Og på torsdag kommer Julie og skal overnatte der, så jeg har en deadline med det :/

  Hvor er billedet smukt og skønt med lyset foran det :)

  God skovtur til dig.
  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 6. Jeg savnede et billede af hele dit efterårsklædte rum, før det gik op for mig at jeg bare ville tjekke at min forestilling af hvor hyggeligt der er, var rigtig nok...

  God fornøjelse med skovtur eller hyggen

  SvarSlet
 7. Hihi Mette, har "nogen" det?? hmm det må da vist være nissen hva.. ;)

  Ja du skal se at få lavet dig en vinterhule, du har lyst til at være i. Det inspirerer og gør glæden ved at skulle være inde, meget større.

  Mange knus
  Henriette :)

  SvarSlet
 8. Kære Tante, jeg har faktisk fået taget nogle billeder og de kommer på nu :)

  Ellers er du da velkommen til at besøge mig. Du kan bare maile til mig når du har lyst. Det ku da være hyggeligt.

  Knus og dejlig søndag
  Henriette :)

  SvarSlet